Masum 447. bölüm izle – 12 Haziran 2021 Cumartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 447. bölüm izle – 12 Haziran 2021 Cumartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Masum'da yeni bir hafta daha başladı ve ilk bölüm geride kaldı. Hindistan'ın en başarılı yapımları arasında yer alan yapımda yaşanacaklar bir kez daha araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 12 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 447. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 447. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 447. bölüm özeti

Gopi ve Jaggi evlenmiş ancak bu duruma Kokila büyük bir tepki göstermişti. Koki’nin bu tepkisi bununla da kalmamış ve Gopi’yi konaktan kovmuştu.

Gopi Konaktan gidiyor! Kokila’nın bu ağır sözlerinden sonra Gopi’nin yapacağı tek şey kalır. O da konaktan bir an önce ayrılmaktır. Gopi odasına giderek hazırlanır.

Diğer tarafta ise Daram konağına gelen Gaura büyük bir intikam planı hazırlamıştır. Ve bu planının içinde taşıyıcı anne Chanda’da  vardır. Chanda gözyaşları içinde olan Gaura’nın yanına gelerek neden ağladığını sorar. Gaura hapse girdiğinden bu zamana kadar yaşadığı acı dolu günleri anımsadığını onlara ağladığını söyler. İkili intikam planlarını tazelerler.

Kimse bir yere gitmiyor! Modi konağında ise Gopi hazırlanmıştır. Jaggi ve Urvaşi ile beraber onların evinde yaşayacaktır. Bu esnada kapının çalması bu ayrılığı yarıda bırakır. Gelen doktordur ve acil bir durum olduğunu söyler. Kokila’nın hemen ameliyata alınacağını bildirir.

Kokila ise iyi olduğunu söyler. Doktor ısrarcı olunca Kokila kalp krizi ve doktorun yalan olduğunu açıklar. Hepsini Gopi’yi evden yollamak için yaptım hasta değilim der. Tabi Kokila’nın bu sinsi planı Parag’ın eline koz verir. Para bu konağın sahibi olduğunu ve kimsenin bir yere gitmeyeceğini açıklar.

Koki’nin pis inadı! Parag’ın kararıyla kimse konaktan ayrılmamıştır. Urvaşi Kokila’nın yanına giderek bu duruma son vermesini ister. Gopi ile barışmasını arzular. Ancak Kokila yine o pis inadını takınmıştır. Gopi’yi asla affetmeyeceğini söyleyerek Urvaşi’yi odasından kovar.

Kokila’nın bu tavrı ertesi günde devam eder. Herkes yemek masasına oturmuştur. Yemekler dağılırken Koki Jaggi’ye boş tas verir. Jaggi şaşkınlık içinde kalırken Kokila Jaggi’yi daha da aşağılar. Ona Modi konağında çalışmadığını, yan gelip yattığını o yüzden de yemek yemeyi hak etmediğini söyler.

Jaggi spor salonu açtı! Jaggi şaşkınlık içinde bakarken Kokila Modi erkekleri her zaman çalışmıştır. Sen yan gelip yatan birisin der. Jaggi üzüntüyle sofradan kalkarak gider. Urmila’da Jaggi’nin peşinden giderek onu sakinleştirmeye çalışır. Ancak Jaggi Kokila’nın sözlerinde haklı olduğunu düşünmeye başlar. Gopi’nin de Koki ile aynı fikirde olması Jaggi’nin harekete geçmesini sağlar.

Ertesi sabah Kokila aşağı indiğinde şoke olur. Çünkü Jaggi yeni işini kurmuştur. Spor salonu aan Jaggi miniklere güreş eğitimi verir. Kokila bu duruma sinir olurken Jaggi’nin müşterileri daha ilk günden artmaya başlar.

Üstelik Gopi’den Jaggi’yi destekleyerek miniklere içecek hazırlar. Koki Jaggi’nin başarısına ve Gopi’nin ona destek olmasına delirir. Bu yüzden çocuklara içecek hazırlayan Gopi’nin yanına giderek bunların parasını ödediniz mi diye hesap sorar. Koki’nin bu tavrı gerçekten çok çirkindir. Gopi elindeki bilezikleri masaya koyarak bunlar ödeme için yeter diye Koki’ye güzel bir cevap verir.

Diğer tarafta Gaura ise ortalığı karıştırmaya başlamıştır. Shravan ve Daram’ın işyerinde yangın çıkarılmasını sağlamıştır. Daram ve Shravan depolara giderken Chanda üzerinden de Mera ve Vidya’ya eziyetler ettirir. Uzaktan da bunları keyifle izler.

Gopi oruç tutuyor! Modi konağına geri dönersek burada da Kokila’nın eziyetleri vardır. Bu sefer sigortalar biri tarafından bozulur. Olay yerinde Koki’nin tokası vardır. Tabi bunu Pari veMonica’da yapmış olabilir.

Gopi bu durumun artık sona ermesi için Kokila’dan tekrar af diler ama Koki kabul etmez. Tüm bunların üzerine Gopi Kokila onunla barışana dek oruç tutacağını açıklar. Gopi’nin ölüm orucu Kokila’nın inadını kırabilecek mi? 



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.