Masum 448. bölüm izle – 13 Haziran 2021 Pazar tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 448. bölüm izle – 13 Haziran 2021 Pazar tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Masum'da yeni bir hafta daha başladı ve ilk bölüm geride kaldı. Hindistan'ın en başarılı yapımları arasında yer alan yapımda yaşanacaklar bir kez daha araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 13 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 448. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 448. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 448. bölüm özeti

Gopi Kokila onunla barışıncaya dek oruç tutacağını açıklamıştı. Jaggi ikilinin arasını düzeltmek için elinden geleni yapsa da başarılı olamamıştı.Gopi’nin ölüm orucu! Jaggi Kokiye Gopi’nin ölüm orucuna başladığını, dünden beridir ağzına tek lokma sürmediğini anlatır. Kokila’nın biraz olsa yumuşayacağını düşünür. Ancak Koki tam tersine Gopi’nin artık kendi kızı olmadığını ve ne isterse yapabileceği cevabını verir.

Diğer tarafta ise Gaura farklı bir taktik üzerindedir. Bu taktik Vidya ve Mera’nın güvenini kazanma üzerinedir. Bu amaçla Gaura Mera’ya akıl verir. Chanda’nın bebeklere asla zarar veremeyeceğini söyler. Eğer zarar verirse bu lüks hayatı biter der.

Bu basit fikir Mera ve Vidya’nın aklına bu zamana kadar hiç gelmemiştir. Bu yüzden öncelikle Gaura’yı kutlamak lazım. Mera bu fikri benimser ve hemen Chanda’ya karşı kullanır. Chanda’da pısmış kedi gibi eskiye döner. Gaura böylelikle Vidya ve Mera’yı etkilemeyi başarır.

Gopi bayıldı! Modi konağında ise Gopi sunakta perişan haldedir. Açlık giderek etkisini göstermiş ve halsiz düşmüştür. Ancak Gopi ölüm orucunda kararlıdır. Bu oruca devam eder. Kısa bir süre sonra ise Gopi aniden baygınlık geçirir.

Haliyle Kokila bu durumu öğrenir. Koki her ne kadar inat yapsa da Gopi’ye olan sevgisi değişmemiştir. Eline su alıp hemen salona iner. Ancak Jaggi ve diğerlerinin Gopi ile ilgilendiğini görünce tekrar odasına geri döner.

Tüm bunları fırsat bilen Pari ve Monica hemen Kokila’yı dolduruşa getirir. Gopi senin için ölüm orucu tuttu ama Jaggi’nin suyunu lıkır lıkır içti der. Koki’de haliyle Gopi’ye orucunu bozduğu için kızar.

Jaggi’ye iftira üstüne iftira! Güreş işine giren Jaggi’ye yeni üyeler gelmeye devam eder Jaggi kız öğrenciler de aldığı için yeni iki kız öğrenci kayıt olur. Ancak bunlardan biri epey büyüktür ve ortalığı karıştıracaktır.

Yeni gelen bu öğrenci daha ilk dakikadan Jaggi’ye yakın davranır. Bileğini burkmuş gibi yapar. Jaggi’ye su götürüp sürekli yakınlaşmak ister. Bu arada rakip güreş salonlarından biri Modi konağına gelir. Adam Jaggi ile kavga eder. Tüm müşterilerini onun yüzünden kaybettiğini söyler.

Adam teşkilatlı geldiği için hemen peşinden de polis girer. Jaggi’yi kendisine saldırmakla suçlar. Herkes bu durumun yalan olduğunu söylerken Koki gelip tam tersi ifade vererek Jaggi’nin tutuklanmasına sebep olur.

Sinsi Pari! Gopi bu olaydan şüphelenir. Konaktan ayrılan Pari’yi takip edince Jaggi’yi suçlayan adama para verdiğini görür. Gopi Pari’ye hesap sorarken Pari tüm bunları Kokila yaptırdı der. Gopi Koki’ye gidip onu suçlarken ikilinin arsı daha da açılır.

Bu olaydan daha vahim olanı ise Jaggi’ye atılan tacizci suçu olur. Jaggi karakoldan konağa geri döner. Tekrar öğrencilerini eğitmeye başlar. Ancak kısa süre sonra konağı kadın hakları savunucuları basar. Jaggi’ye karşı suçlamalarda bulunurlar. Gopi Jaggi’yi korumak ve kadınları kovmak isterken Kokila Jaggi’nin kadınlara kötü davrandığı ile ilgili açıklama da bulunur. Jaggi ikinci kez Kokila yüzünden zor duruma düşer.

Gopi kocasının önünde durur. Kimsenin ona bir şey yapamayacağını söyleyerek zorda olsa tüm kadınları kovar. Gopi ayrıca bu olayın da peşine düşmeye karar verir. Urvaşi ne yapmaları gerektiğini düşünürken Gopi’nn bir planı vardır.

Gopi hemen planını devreye sokar. Taciz iftirasını atan öğrenciyi arayarak gazeteci gibi kendini tanıtır ve röportaj ayarlar. Kılık değiştirerek buluşma yerine giden Gopi öğrenciden tüm gerçekleri anlatmasını ister. Öğrenci iftira attığını kabul ederken Gopi tüm bunların arkasında kimin olduğunu da sorar.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.