Masum 449. bölüm izle – 14 Haziran 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 449. bölüm izle – 14 Haziran 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Masum'da yeni bir hafta daha başladı ve ilk bölüm geride kaldı. Hindistan'ın en başarılı yapımları arasında yer alan yapımda yaşanacaklar bir kez daha araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 14 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 448. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 448. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 448. bölüm özeti

Jaggi öğrencisi tarafından bir iftiraya uğramıştı. Gopi öğrenciyi kandırarak her şeyi itiraf ettirmeyi planlamıştı. Gopi Jaggi’yi kurtardı! Gopi ile öğrenci konuşmaya devam ederken Jaggi içinse konağa polisler gelir. Kadın hakları savunucuları derhal polisten Jaggi’yi tutuklamalarını isterler Öğrencisine tacizde bulunduğuna yönelik şikayette bulunurlar.

Urvaşi oğlunun suçsuz olduğunu söylese de polis Jaggi’yi tutuklamak için harekete geçer. Ancak tam bu anda konağa Gopi girer. Yanında da Jaggi’nin öğrencisi vardır. Gopi öğrenciye her şeyi itiraf ettirir. Öğrenci kız Jaggi’ye iftira attığını kabul eder. Tüm olanlar içinde özür diler.

Pari ve Monica! Gopi’nin öz verisiyle olay kapansa da cevap bulmamış bir konu daha vardır. Bu iftiranın arkasında kimin olduğu. Öğrenci kız bana bunları yaptıran Kokila der. Ancak Gopi bunları yapanın Kokila olmadığını bilir. Pari ve Monica’nın karşısına çıkarak tüm bunların şu iki yılanın oyunları olduğunu yüzlerine haykırır.

Pari ve Monica yerin dibine girerken herkes şoke olmuştur. Ancak ev halkı Pari ve Monica’dan şikayetçi olmayarak olayın kapanmasını sağlarlar. Polis ve kadın hakları savunucuları da konaktan ayrılırlar.

Gopi Jaggi’yi reddediyor! Tüm bu olanlardan sonra Urvaşi Gopi’ye teşekkür eder. Oğlunu kurtardığı ve ona atılan bu iftirayı çökerttiği için minnettardır. Urvaşi gibi Gopi’ye minnettar olan diğer kişi Jaggi’dir. Gopi’ye çay yapıp götürür.

Jaggi Gopi’ye teşekkür ettikten sonra onun tüm bu çabasını yanlış anlar. Gopi’ye onunla tam karı koca gibi hissettiğini söyler. Ancak Gopi bu söz karşısında delirir. Jaggi’nin elindeki çaya vurarak asla onun gerçek manada eşi olamayacağını söyler.

Gopi sunağa gidip tanrıya dua ederken Jaggi’de peşinden gelir. Jaggi asla Ahem’in yerini almaya çalışmadığını tekrarlar. Eskiden yaptığı iş olan kamyon şoförlüğüne geri döneceğini söyler. Gopi’de mutlu olduğu işi yapması konusunda Jaggi’yi destekler.

Jaggi’nin sırrı ne? Ancak Jaggi’nin eski işine dönmesi Urvaşi’yi bir hayli endişelendirir. Urvaşi Jaggi’ye bu meselenin artık anlatılması gerektiğini söyler. Aksi takdirde başka şekilde ortaya çıkması büyük sorunlar açabilir der.

Annesinin aksine Jaggi geçmiş defterleri açmaya yanaşmaz. Urvaşi ise Gopi’ye sırrı anlatmak ister ancak bir türlü beceremez. Gopi Urvaşi’nin sürekli ağzında gevelediği bu olayın ne olduğunu merak eder.

Oğlumun katili Jaggi! Tam bu karmaşa da Kokila gelerek tüm soru işaretlerine noktayı koyar. Jaggi’nin sırrının Ahem cinayeti olduğun haykırır. Jaggi’nin geçmişte kamyon şoförü olduğunu ve oğluna çarpan kişinin o olduğunu ilan eder.

Bu gerçekleri Modi konağının bir anda buz kesilmesine sebep olur. Gopi evlendiği adamın Ahem’in katili olduğunu öğrenmiştir. Koki hem Gopi’yi hem de Urmila’yı Ahem’in katiline yardım etmekle suçlar.

Urmila gerçeğin peşinde! Urvaşi oğlunu korumaya çalışırken Gopi paramparça olur. Kokila’nın yapacakları ise bununla kalmaz. Koki ayrıca yanında polisleri de getirmiştir. Jaggi’nin Ahem’in katili olduğunu açıkça beyan eder. Polisler Kokila’nın beyanıyla jaggi’yi tutuklayıp götürür. Jaggi son bir umutla Gopi’ye baksa da Gopi ona nefret kusar.

Jaggi’nin polisler tarafından götürülmesi sonrası Gopi Koki’den af diler.  Ancak Koki’nin Gopi’yi affetmeye hiç niyeti yoktur. Onu dinlemeyerek kocasının katiliyle evlendiğini yüzüne vurup Gopi’yi yerin dibine sokar. Tüm bu olanlara Kokila’nın yüreği dayanmaz ve kalp spazmı geçirir.

Diğer tarafta Urmila ise tutuklu olan Jaggi ziyaret eder. Ona gerçekten Ahem’in ölümünde rol oynayıp oynamadığını sorar. Jaggi, Ahem’in ölümünde hiçbir suçunu olmadığını söyleyince Urmila gerçeğin peşine düşmeye karar verir.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.