Masum 450. bölüm izle – 15 Haziran 2021 Salı tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 450. bölüm izle – 15 Haziran 2021 Salı tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Masum'da yeni bir hafta daha başladı ve ilk bölüm geride kaldı. Hindistan'ın en başarılı yapımları arasında yer alan yapımda yaşanacaklar bir kez daha araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 15 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 450. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 450. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 450. bölüm özeti

Kokila Jaggi’nin Ahem’i öldürdüğünü açıklamıştı. Ayrıca onun tutuklanmasını da sağlatmıştı. Gopi büyük bir hayal kırıklığı içine girerken Urmila gerçekleri açığa çıkarmaya karar verir. Koki’nin Gopi’ye nefreti! Koki ve Gopi’nin arasının açılmasına en çok sevinen Pari olur. Bunun için elinden geleni yapan Pari sonunda istediğini elde etmiştir. Gopi Kokila ile görüşmek için ısrarcı olsa da Kokila adeta edeliye dönerek onu reddeder.

Jaggi af diliyor! Diğer tarafta Jaggi ise karakoldaki diğer suçluları ayartır. Onlarla beraber yaptıkları oyunla karakoldan kaçmayı başarır. Ardından da soluğu Modi konağında alır. Gopi’nin karşısına çıkan Jaggi ondan af diler. Ancak Gopi Jaggi’yi suçlamaya devam eder.

Gopi Jaggi’nin Ahem’in katili olduğunu söyler. Alkollü araç kullanarak kocasını öldürdüğünü haykırır. Bu esnada karakoldaki polisler Modi konağına gelerek Jaggi’yi tutuklar. Onu tekrar hapse götürür. Jaggi tüm olanlardan dolayı üzgün bir halde paramparça olurken Gopi ise Ahem ile olan anılarını düşünerek hüzne boğulur.

Tüm bu zorlu durumdan sonra Urmila ve Urvaşi Jaggi’yi ziyarete gider. Urmila Jaggi’ye içini rahat tutmasını söyler. Gerçekler er ya da geç açığa çıkacak diye onu teselli ederler.

Nitekim Urmila bu tesellisinde haklı çıkacak. Ancak öncelikle Urvaşi’nin yapması gereken bir durum vardır. O da Gopi’yi ikna etmek. Bu amaçla Urvaşi Gopi’nin karşısına çıkar. Ona oğlunun suçsuz olduğunu söyler. Gopi’den tek istediği dava süreci sona erene kadar kendisine inanmasıdır. Eğer Jaggi suçlu ilan edilirse onu kendi elleriyle ipe götürecektir.

Bir annenin bu denli sözleir elbette Gopi’nin yüreğine işler. Diğer tarafta ise yılanın asıl başı Gaura Daram’ı da etkileyerek iyiden iyiye herkese kendini sevdirmeyi başarır. Ancak bir yandan da yalanlarının ortaya çıkmasından endişelenir.

Örneğin Daram ve Shravan’ın iş yerinin kundaklandığı ortaya çıkar. Elbette bunun arkasında Gaura şeytanı vardır. Daram karakola ifade vermeye giderken Gopi ve Urvaşi’de Jaggi’yi görmeye giderler. Bu karşılaşma oldukça önemli bir gerçeğin ortaya çıkmasını sağlar.

Jaggi suçsuz! Daram Gopi’ye burada ne işleri olduğunu sorunca Gopi olanları anlatır. Jaggi’nin Ahem’e çarptığını söyler. Daram bunun imkansız olduğunu Gopi’ye aktarır. Çünkü Ahem ile en son konuştuğunda arabasında olmadığından emindir. Ahem hemen onun ardından taksiye binmiş ve taksideyken kendisini arayıp haber vermiştir. Yani Ahem öldürülüp tekrar olay yerine taşınmıştır.

Daram’ın bu sözleri Jaggi’nin Ahem’e çarpmadığının kanıtı niteliğinde olur. Ayrıca karakol memuru o gün iki kaza olduğunu da söyler. Böylelikle Jaggi bir anda suçlarından aklanmış duruma gelmiştir. Gopi hemen soluğu Jaggi’nin yanında alır. Jaggi Gopi’yi görünce gözlerine inanamaz. Bunun hayal olup olmadığını ona sorar. Gopi gerçeğin ta kendisi olduğunu söyler.

Ele gelen yeni bilgiler neticesinde Jaggi artık kefalet ile serbest kalabilir. Ancak Kokila bunu öğrenince deliye döner. Üstüne Gopi’nn de bu konuda yardım ettiğini duyunca deliye döner. Oğlunun katiline nasıl yardım ettiğinin hesabını sorar. Gopi ve diğerleri olanları açıklamak istese de Kokila kimseyi dinlemez.

Diğer tarafta şeytanın ta kendisi olan Gaura ise giderek şüpheleri üzerine çekmeye başlamıştır. Chanda artık bu oyuna devam etmek istemezken Gaura bıçakla onu tehdit ederek bu oyunu bozmasına asla izin vermeyeceğini söyler.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.