Masum 453. bölüm izle – 18 Haziran 2021 Cuma tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 453. bölüm izle – 18 Haziran 2021 Cuma tek parça Masum yeni son bölüm izle
Kanal 7'nin Hint yapımında yeni bölüm heyecanı var. Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Masum'da yeni bir gün daha ekranlara geldi ve geride kaldı. Hindistan'ın en başarılı yapımları arasında yer alan yapımda bir sonraki gün yaşanacaklar bir kez daha araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 18 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 453. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 453. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 453. bölüm özeti

Gaura ve Shravan katili mahkemeye getirerek Jaggi’nin kurtulmasını sağlamıştı. Gaura bu hareketiyle olumlu imajını artırmıştı. Kokila ise Gopi ve Jaggi’ye haksızlık yaptığı için büyük bir üzüntü içine girmişti. Kokila pişman! Tapınağa giden Kokila yaptıkları için büyük bir pişmanlık duyar. Kendini affettirmek ve vicdanını rahatlatmak için ne yapacağını düşünür. Bu esnada Urmila Kokila’nın yanına gelerek ona yardım eder.

Urmila Gopi ile Jaggi’nin evliliklerinin gerçek olması gerektiğini söyler. Bunun içinde Kokila’dan Gopi’yi ikna etmesini ister. Kokila bu teklifi hemen kabul eder. Gopi’nin yanına giderek başta ona yaptıkları için tekrar özür diler.

Evet Krishna konusunda yanıldım der. Ancak şimdi doğru kişiyi bulduğuna inanıyorum bu yüzden Jaggi’yi eşin olarak kabul etmelisin. Gopi Kokila’nın sözlerini dikkatle dinler ancak cevap veremez. Ahem’i unutmak ve yeni bir eş kabul etmek onun içi pekte kolay bir mesele değildir.

Jaggi ve Gopi’ye tuzak! Ancak Modilerin bu konuda da bir planı vardır. Ertesi gün sabahtan tüm aile tapınağa gider. Konakta sadece Jaggi ve Gopi kalır. Modilerden aldığı bu desteği Jaggi büyük bir ustalıkla kullanır. Gopi’ye sürprizler, komiklikler yapar. Gopi Jaggi ile geçirdiği baş başa bu anlardan büyük keyif alır.

Tüm bu güzel eğlence kapı çalıncaya kadar devam eder. Gopi kapıyı açmaya giderken büyük bir tuzağa düştüğünden habersizdir. Kapıda gördüğü çiçekleri ise hoş bir hediye olarak görür. Ancak çiçekleri koklayan Gopi ani bir şekilde bayılır.

Neler olduğunu anlayamayan Jaggi hemen soluğu Gopi’nin yanında alır. Gopi’nin elindeki çiçeklere bakarken Jaggi’de gazı solumaya başlar. O da Gopi gibi bayılır. Tüm bunların arkasındaki kişi Garua’dır.

Tecavüz iftirası! Gaura bayılmış şekilde karşısında bulduğu Gopi ve Jaggi’yi odalarına taşır. İkilinin kıyafetlerini çıkartır. Gopi kendine geldiğinde şoke olur. Bağırmaya başlar. Jaggi’nin kendisini uyutup tecavüz ettiğini düşünür. Jaggi neler olduğunu hatırlayamadığını söylerken Gopi darmadağın hale gelmiştir.

Garua’nın yaptıkları bununla da kalmaz. Öldü sandığımız Chanda aslında yaşıyordur. Chanda Gaura’dan kurtulmak için oyun yapmıştır. Gaura Chanda’nın önünü keserek tekrar kendisi için çalışmasını ister.

Gopi bayıldı! Modi konağında ise Kokila Jaggi’ye saldırır. Kızının kirlettiğini söyler. Bu esnada Gopi gelip durumu görünce daha fazla dayanamaz ve baygınlık geçirir. Jaggi Gopi’yi kucağına alarak odasına taşır. Modi konağına hemen doktor çağırılır. Ancak gelen doktor Gaura’nın emrindedir.

Doktor Gopi’nin strese bağlı bu duruma geldiğini söyler. Ona her gün iğne yaparak kısa sürede iyileşeceğini sözlerine ekler. Modiler doktora teşekkür ederken doktorun amacından habersizlerdir. Tüm planların ardındaki isim olan Gaura ise odasında dans edip oynar.

Chanda Daram ile evlenmek istiyor! Diğer tarafta Gaura ise oyunlarıyla beraber Chanda’yı konağa geri getirir. Mera ve Vidya şoke olurken Gaura kozunu kullanır. Vidya ve Mera Chanda’nın şaşkınlığını atlattıktan sonra bebekleri beslemesini ister. Ancak Gaura’nın güdümüne lan Chanda’nın bir şartı vardır. Bebeklere bakması karşılığında Daram’ın onunla evlenmesini ister!

Modi konağında ise Jaggi önemli bir ipucu elde eder. Eve gelen çiçeğin bayıltıcı etkiye sahip olduğunu far eder. Urmila’ya durumu anlatır. Urmila ve Jaggi çiçeğin nerede geldiğinin izini sürmek için satıcıya giderler.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.