Masum 457. bölüm özeti ve fragmanı – 22 Haziran 2021 Salı tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 457. bölüm özeti ve fragmanı – 22 Haziran 2021 Salı tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 457. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 457. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 457. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 457. bölüm özeti

rvaşi Gaura’nın gerçek yüzünü öğrenmişti. Gaura ise Urvaşi’yi öldürmek için çeşitli planlar yapmıştı. Son planı ise hastaneye girerek Urvaşi’yi boğmak olur. Suç Kokila’ya kaldı! Ancak Modiler polisle içeri girince Garua hemen perdenin arkasına saklanır. Doktor Urvaşi’ye müdahale eder. Urvaşi birazda olsa kendine gelir. Polisler ona bunu kimin yaptığını hemen araştırmak ister. Urvaşi’ye onu kimin boğduğunu sorar.

Urvaşi zorlanarak Gaura’nın ismini söylemek ister ancak yarası yüzünden konuşması pekte mümkün değildir. Bu yüzden eliyle perdenin arkasına saklanan Gaura’yı işaret etmek ister. Ancak Urvaşi’nin bu hareketi yanlış anlaşılır. Suçlu olarak Kokila’yı işaret ediyormuş gibi görünür.

Kokila tutuklandı! Urvaşi içi bu çaba oldukça zorlayıcı olmuştur. Yorgun bedeni daha fazla dayanamaz ve komaya girer. Polisler ise ellerinde olan tek ipucunu değerlendirerek Kokila’yı tutuklar. Kokila ne olduğunu anlayamadan suçlu konumuna düşmüştür.

Gaura ise Urvaşi’nin girdiği komadan çıkamayacağını düşünerek oradan ayrılır. Üstelik Kokila’nın da hapse girmesi onu çok mutlu eder.

Ertesi gün Gopi Kokila’yı ziyarete gider. Onun suçsuz olduğundan emindir. Ne pahasına olursa olsun adaleti sağlayacağını söyler. Kokila ise tam tersi büyük bir umutsuzluğa kapılmıştır. Kokila’nın yanından ayrılan Gopi gözyaşları içinde Jaggi’nin yanına gider. Ağlayarak Kokila’nın suçsuz olduğunu söyler.

Koki asıl suçluyu biliyor! Jaggi Gopi’nin gözyaşlarına dayanamaz. İkili beraber soluğu karakolda alırlar. Amaçları kefaletle Kokila’yı özgür bırakmaktır. Ancak polis memuru Koki’nin suçunu itiraf ettiğini söyleyince Gopi şoke olur. Aslında Koki suçunu itiraf etmemiştir. Gopi’nin ondan uzaklaşması için yalan söylüyordur.

Kokila’nın bu hareketinin sebebi ise gerçeği bilmesidir. Gaura kılık değiştirerek onu ziyarete gelmiş ve tüm suçlarını itiraf etmiştir. Kokila öğrendikleri karşısında şoke olurken Gaura keyifle yaptıklarını anlatmaya devam eder.

Ahem’i öldürdüğünü, Chanda’nın evliliği, Urvaşi’nin öldürme girişimi… Koki tüm duyduklarından sonra Guara’ya tokat atar. Ancak Gaura’nın yaptıkları bunlardan ibaret değildir. Modi konağının dört yanını kameralarla izlediğini ve konağı uçuracak bombalar yerleştirdiğini de söyler. Kokila’dan susmasını suçu kabul etmesini ister. Aksi takdirde tüm Modileri uçuracaktır. Kokila da mecburen teklifi kabul etmiştir.

Mera konaktan gitti! Garua’nın pislikleri bununla kalmaz. Chanda üzerinden kötülük yapmaya devam eder. Chanda bebekerli zehirlemekle Mera’yı tehdit eder. Mera Chanda’ya yalvarırken Chanda’nın isteği vardır. Bu istek Mera’nın konaktan gitmesidir. Mera mecburen konaktan ayrılır.

Gaura ise zevkten dört köşe olur. Kokila’yı hapse tıkmış, Mera’yı konaktan postalamış, Ahem’i öldürmüş, Urvaşi’yi komaya sokmuştur.

Kokila’nın neden böyle davrandığını anlamaya çalışan Gopi ise ona ulaşmak ister. Bu amaçla karakola gidip Koki ile zorla görüşmek ister. Polisler izin vermeyince silahlarını alır. Amacı tutuklanarak Koki’nin hücresine gitmektir. Ancak polisler bunu da engellerler. Gopi’nin yardımına ise Jaggi koşar. Polislerle konuşarak Gopi’nin Koki’nin hücresine geçmesini sağlar. Ancak Kokila Gaura’nın tehditlerinden dolayı Gopi’ye hiçbir bilgi vermez.

Mera’nın ortalıktan kaybolduğunu fark eden Daram ise onu aramaya başlar Chanda Daram’ın nerede olduğunu bildiğini söyler. Mera’nın karşılığında mal varlığını üstüne aktarmasını ister.  Daram Mera için kağıtları imzalar.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.