Masum 458. bölüm özeti ve fragmanı – 23 Haziran 2021 Çarşamba tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 458. bölüm özeti ve fragmanı – 23 Haziran 2021 Çarşamba tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 458. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 457. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 457. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 457. bölüm özeti

Kokila tüm kötülüklerin arkasındaki ismi öğrenmişti. Daram ise Mera için tüm mal varlığını Chanda’ya aktaracak sözleşmeyi imzalamıştı. Jaggi Koki’ye güveniyor! Gopi türlü ısrarlara rağmen Kokila’dan aradığı cevabı bulamamıştır. Gopi karakoldan çıkarken onu Jaggi karşılar. Gopi kafasındaki soru işaretlerinden yorulmuştur. Kokila neden yapmadığı bir suçu üstleniyordur.

Kafasındaki bu büyük sorudan kurtulmak istermişçesine Gopi Jaggi’ye Kokila’ya güvenip güvenmediğini sorar. Jaggi’nin cevabı nettir. Kokila’ya güveniyor ve annesinin başına gelenlerden onun suçsuz olduğuna da emindir. Jaggi’nin bu cevabı birazda olsa Gopi’nin içine su serper.

Gizemli kız kim? İkili bu durumu konuşurken genç bir kadın bir grup adamdan kaçmaktadır. Gözü dönmüş adamlar her yerde kadını ararken kadın Jaggi ve Gopi’nin arabasına saklanır. Onlarla birlikte Modi konağına kadar gelir.

Kadın gizlice Modi konağına sığınır. Burada durarak peşindeki adamlardan kurtulmak ister. Modi konağının mabedine gidip dualar eder. Yaşadığı koşturmanın yorgunluğuyla da uyuya kalır. Ertesi gün olduğunda konaktan ayrılmak ister ancak peşinde olan adamları görünce bir süre daha Modi konağında gizlenmeye karar verir.

Chanda şok ediyor! Gaura ise ortağı Chanda’nın yanına gittiğinde şoke olur. Çünkü Chanda bambaşka biri olmuştur. Daram’ın mallarının üzerine geçmesi onu daha güçlü birine dönüştürmüştür. Gaura’ya meydan okuyan Chanda onu şoke eder. Gaura bu yüzden Chanda’ya olan tavrını değiştirir. Artık Chanda onun kölesi değil ortağıdır.

Garua ise Chanda’ya epey sinir olmuştur. Bundan dolayı mı bilinmez soluğu Kokila’nın yanında alır. Tüm negatif enerjisini ona kusar. Yakında hapsi boylayacağını, sonsuza kadar orada kalıp çürüyeceğini belki de kafayı yiyip kendini asacağını söyler.

Konakta gizemli olaylar! Kokila ailesini korumak için Gaura’nın bu sözlerine karşılık vermez. Modi konağında ise gizemli kadın misafirliğini sürdürmeye devam eder. Gizlice mutfaktan yemek yer. Ayrıca Modi konağındaki miniklere ise hayran kalır. Minikler ve bu mutlu aile tablosu kızın özlemini çektiği bir duygudur.

Bu gizemli kızın gizlice bir şeyler aşırması ise konakta gizemli olaylar oluyor hissi yaratır. Sona tabaktaki iki elmanın birden teke inmesine şaşırırken diğerleri de yer değiştiren eşyalardan ürkmeye başlarlar. Hatta Gopi mutfağa girdiğinde devrilen un kasesini görünce ufak çaplı bir kriz bile geçirir.

Gizemli kız miniklere yakalandı! Bu zamana kadar gizlice konakta yaşamını sürdüren bu gizemli kız sonunda yakayı ele verir. Sona’nın ikizleri bu kızı yakalar. Kız ikizlere yalvarır ve onu ele vermemelerini ister. Sona’nın ikizleri elbette merhametli davranırlar ancak onlarında bu işten bir çıkarı olmalıdır. Bu çıkar ise tüm sıkıcı işlerini gizemli kıza yaptırmak olur.

Minikler için işler oldukça iyi giderken diğerleri için soru işaretleri sürekli artar. Konakta olan bu gizemli olaylar kafa karıştırır. Bu arada Jaaggi’nin isteği üzerine Urvaşi Modi konağına getirilir. Odalardan biri yoğun bakım için hazırlanır.

Seri katiller geliyor! Urvaşi’nin gelişi Jaggi’yi mutlu ederken konaktaki gizemli kızın peşindeki adamlar onun yerini tespit ederler. Çok geçmeden kurye kılığında konağa katiller gelmeye başlar. Gizemli kız bu durumu hemen fark eder.

Gizemli kız bunun farkındadır ancak Modiler kuryenin katil olduğundan habersizdir. Gizemli kız miniklerden yardım isteyerek saklanır. Diğer andan konağın içinde gezinen katil ise adım adım avını arıyordur.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.