Masum 459. bölüm özeti ve fragmanı – 24 Haziran 2021 Perşembe tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 459. bölüm özeti ve fragmanı – 24 Haziran 2021 Perşembe tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 459. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 457. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 459. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 459. bölüm özeti

Kokila gerçekleri saklamaya devam ederken Gaura kötülüklerine devam ediyor. Modi konağına gelen gizemli kız ise peşinde büyük sorunlar getirir. Katil Gopi’yi rehin aldı! Gizemli kız yani Seta’nın peşindeki adamlar kurye olarak konağa girerken bunu başta kimse fark etmez. Ancak Gopi şüphelendiği kuryeyi takip eder ve onun kötü bir niyeti olduğunu fark eder. Bu arada Seta’yı da görür. Jaggi’nin araya girmesiyle kurye köşeye sıkışır.

Ancak kuryenin çıkardığı bıçak işin rengini değiştirir. Gopi bıçağı görür görmez dehşete kapılır. Kurye bu panik anını iyi değerlendirip Gopi’yi rehin alır. Gopi’nin boğazında bıçakla rehin alınması Jaggi’yi çok endişelendirir.

Gora ayaklandı! Modi konağında bunlar olurken diğer tarafta is Gora yine oyunlar peşinde koşmaya devam eder. Tekerlekli sandalyeden sıkılmış olmalı ki Chanda ile iş birliği yaparak yine herkesi kandırır. İkili düşme numarası yaparlar. Ardından doktor gelince Gora birden hissetmeye ve yürümeye başlar.

Herkes Gora’nın yürümesine bir mucize olarak bakar. Ancak Gora herkesin gözlerinin içine baka baka alçakça planlar yapmaya devam eder.

Gopi kurtuldu! Modi konağına tekrar döndüğümüzde ise Urmila çaktırmadan Gopi’yi esir alan kuryeye yaklaşır. Eline aldığı vazoyu adamın kafasına geçirir. Gopi kurtulurken aldığı darbeyle sendeleyen haydut koşarak konaktan uzaklaşır. Ancak haydutların vazgeçmeye niyeti yoktur.

Seta boğuluyor! Haydutların asıl peşine düştüğü Seta ise onlardan saklanmak için bahçedeki su deposuna gizlenmiştir. Sona bahçeye çıkıp su deposunu dolduracak vanayı açarken içinde birinin olduğunu bilmiyordur. Seta aniden üzerine doğru akan suların içine mahsur kalır.

Seta ölümle yaşam arasında savaş verirken Gopi Seta’yı anımsar. Hemen onu aramaya başlar ve bahçeye gider. Jaggi ile beraber deponun sıkışan kapısını açıp kızı kurtarırlar. Gopi şoka girmiş kızı hemen konağa getirerek battaniyelere sarar. Ona kendine gelmesi için bir şeyler yedirir.

Seta’nın hikayesi… Bu gizemli kız yavaş yavaş kendine gelince tüm hikayesini Modilere anlatır. Kızın hikayesi kısaca şöyledir. Çok küçük yaşlarda zorla evlendirilmek istenen bir çocuk gelindir. Onun düğününe göz yummayan bir din görevlisi yardımıyla ailesinden kaçmıştır.

Bu buruk hikaye Modileri oldukça üzer. Gopi Seta’ya sahip çıkmaya karar verir. Diğer tarafta Gaura’nın aklı ise Chanda’nın Daram’ın mal varlığını üstüne geçirdiği belgededir. Gaura Vidya’yı kullanarak Chanda’yı oyalar ve belgeleri çalmayı başarır.

Vidya katil oldu! Her şey buraya kadar olumlu ilerlerken işler Chanda’nın uyanmasıyla değişir. Chanda Gaura’nın belgeleri çaldığını fark eder. Gaura’nın boynunu sıkarak belgeleri geri almaya çalışır. Bu esnada Vidya Gaura’yı kurtarmak ister. Chanda’yı kenarı çekerken Chanda dengesini kaybeder. Hızla kafasını kolona çarpar ve bayılır.

Gaura Chanda’yı kontrol eder ve Vidya’ya öldüğü yalanını söyler. Vidya korku içinde katil olduğunu düşünür. Vidya panik içinde kalır. Bir anda katil olmak onu büyük bir korkuya sürükler. Gaura ise bu anları oldukça iyi yönetir. Öncelikle Vidya’dan sessiz olmasını ister. Eğer suç ortaya çıkarsa çocuklar yetim kalacak der.

Gaura Chanda’yı öldürdü! Ardından Chanda uyanmadan Vidya’yı odasına gönderir. Chanda kendine gelip direnmek isteyince Gaura yastığı alıp on boğar. Vidya tekrar gelip tüm suçu itiraf etmek ister ancak Gaura ona izin vermez. Chanda’yı bahçeye taşıyıp çukura atar. Ardından yakıp gömer.

Tüm bu manyaklıklar olurken Kokila hala sırrı saklıyordur. Amacı ailesini korumaktır ancak o farkında olmadan Gauta katliama devam eder. Gopi ve Jaggi ise Kokila’dan gerçeği öğrenmek için çaba sarf eder.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.