Masum 463. bölüm özeti ve fragmanı – 28 Haziran 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 463. bölüm özeti ve fragmanı – 28 Haziran 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 463. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 463. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 463. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 463. bölüm özeti

Gopi ve Jaggi tam Seta’yı kurtarıp kaçacakken Bhavani’ye yakalanırlar. Bhavani Gopi ve Jaggi’yi bir odaya kilitleyerek tutsak tutar. Seta’nın düğünü yapıldı! Gopi ve Jaggi çaresiz beklerken Bhavani gelip ikiliyi düğüne götüreceğini söyler. Bhavani tüm çabalarına rağmen düğünü engelleyemeyen Jaggi ve Gopi’ye bu anları izletmekten keyif alır.

Gopi ve Jaggi ise elleri kolları bağlı bir şekilde çırpınırlar ancak yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Duvaklı olarak Seta düğün alanına gelir. Damat gelini alarak pederin huzuruna çıkar. Artık ezbere bildiğimiz ritüeller bir bir gerçekleşir. Gopi bu anları izlerken epey yakarır ve çığrışır. Ancak son ritüelde yapılır.

Seta kurtuldu! Gelin duvağı kafasında arabaya bindirilir. Babası son kez kızına sarılırken araba hızla uzaklaşır. Gopi tüm bu anların acısını içerisinde hissederken büyük bir çaresizlik onu baştan aşağıya sarar. Bhavani ikiliyle işleri bittiği için malzemelerini araca yükleterek Gopi ve Jaggi’yi konağından yollar.

Gopi yolda içine düştüğü bu kötü hali Jaggi ile paylaşır. Seta’yı nasıl kurtaramadıklarını söyler. Ancak tam o anda bir mucize gerçekleşir. Seta arkadaki sebze küfesinin içinde çıkar. Damat ile giden gelinin o olmadığı böylece anlaşılır.

Tüm bunlar ise Jaggi’nin planıdır. Seta ile başka biri yer değiştirmiştir. Damar güzel gelinin başını açarken Seta yerine kıllı bir adam görünce şoke olur. Jaggi Seta’nın yerine bir adam koymuştur. Damat yaşadığı şokla adamı hemen arabadan dışarı atar.

Kokila şok içinde! Gopi ve Jaggi Seta ile beraber konağa mutlu şekilde döner. Diğer tarafta damat ise hemen Bhavani’yi arar. Durumu anlatarak küçük duruma düştüğünü söyler. Bhavani tüm bunların arkasında Gopi ve Jaggi’nin olduğunun farkındadır. İkiliden tüm bunların intikamını almaya yemin eder.

Diğer tarafta Kokila ise ne kadar aptalca bir kara verdiğini görür. Nasıl mı? Gaura’nın adını vermeyerek kendini hapishane köşelerine atan Koki bir anda torununu karşısında görünce şoke olur. Vidya Chanda öldürdüğü itirafı nedeniyle tutuklanmıştır.

Seta Korkuyor! Modi konağında Seta alışma süreci yaşar. Bhavani’nin tekrar gelmesinden oldukça korkar. Ancak Gopi bu süreçte ona destek olacaklarını canı gönülden söyler. Seta bu sözlerle birazda olsa yatışır.

Ancak Bhavani Seta’nın korkularının nedeni apaçık sergiler. Eline aldığı silahla bu işi kanla bitirmeye hazır olduğunu ilan eder. Seta’nın babası Bhavani’yi sakinleştirmek ister. Ona bu tarz bir olayın halkı olumsuz etkileyeceğini söyler.

Olaylar bunun tam tersi ilerler. Halk bir kıza sahip çıkamadığı için Bhavani’ye karşı çıkmaya başlar. Bhavani Seta’yı geri getirmezse iktidarlığının son bulacağını fark eder.

Gaura’nın tehditleri! Karakolda ise Koki bir an önce torunu ile görüşmek istese de bu o kadar kolay bir iş değildir. Guara gibi bir şeytanla mücadele etmeleri gereklidir. Gaura kodese gelerek önce Vidya’yı ziyaret eder. Ondan adını vermemesini ve suçunu kabul etmesini söyler. Aksi takdirde işlerin onun açısından kötü gideceğini dile getirir.

Gaura’nın tehditleri sadece Vidya ile kalmaz. Kokila’yı da tehdit eder. Ona konuşursa tüm Modileri tek tuşla uçuracağını söyler. Koki Gaura’ya şimdilik bir cevap veremese de artık akıllanmıştır. Surarak Gaura’ya hizmet ettiğinin farkındadır.

Artık harekete geçmeye karar veren Koki’nin ilk hedefi Vidya’ya ulaşmak olur. Bunun nedeni torunun kendini boşuna suçlamasıdır. Koki Vidya’nın kodesine girince ona tüm gerçekleri apaçık anlatır. Chanda’yı öldürenin aslında Gaura olduğunu ve bu suçu Vidya’nın üstüne yıktığını. Aynı zamanda Urvaşi için de aynı suçlamaları kendisine yaptığını söyler. Vidya duydukları karşısında küçük dilini yutar!




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.