Masum 467. bölüm özeti ve fragmanı – 2 Temmuz 2021 Cuma tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 467. bölüm özeti ve fragmanı – 2 Temmuz 2021 Cuma tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 467. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 467. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 467. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 467. bölüm özeti

Gopi aldığı gizemli telefonla Singapur’a gitmiştir. Gopi’nin bu yolculuğunda ona Jaggi’de eşlik eder. Elmas hırsızı! Gopi yeni bir ülkeye gelse de bela hiçbir zaman peşinde ayrılmamaya devam eder. Hatırlayacak olursak Gopi havaalanına geldiğinde bir çocuk ile çarpışmıştı. Elmas hırsızı olan bu genç Gopi’nin çantasına elması koyup kaçmıştır.

Elmas hırsızı çantaya koyduğu parayı tekrar almak için Gopi’nin peşine düşer. Modi konağında ise Kokila’nın önderliğinde tüm aile birleşmiştir. Koki hep birlikte Gaura’yı etkisiz kılmak için Daram konağına gider.

Gaura etkisiz kılındı! Kokila ve modileri bir anda karşısında gören Gaura şoke olur. Koki Gaura’yı kollarından bağlayarak dart tahtasına hedef olarak koyar. Modiler dart çubuklarını Gaura’ya atarak ondan Mera’nın yerini hemen söylemesini ister. Gaura ise korku içinde hiçbir şey bilmediğini yineler.

Modilerin Gaura şeytanını konuşturmak için çabaları devam ederken Bhavani’nin gelişi işleri değiştirir. Bhavani Gaura’yı kurtararak Mera’nın kendisinde olduğunu ilan eder. Mera’yı sağ bir şekilde istiyorsanız karşılığında bana Seta’yı verin der.

Modiler ise Gaura ve Bhavani’nin bu kadar yakın oluşuna şaşırırlar. İki şeytan resmen kanka olmuşlardır. İki şeytanın gücü ise Modiler için oldukça kötü olacaktır!

Jaggi Gopi’ye yakalandı! Singapur’da olan Gopi ise kılık değiştirmiş Jaggi’den uzaklaşmak ister. Ancak Jaggi Gopi’ye sürekli yakınlaşmaya devam eder. Jaggi’nin bu hareketleri oldukça komiktir. Gopi’nin dibine girer. Şapşal şapşal selfie çekilir. Gopi’ye sürekli yılışıp durur. Gopi ise tanımadığı bu adamdan kaçmak için adeta çabalar.

Jaggi’nin bu hareketleri sonunda kimliğini Gopi tarafından fark edilmesiyle sonuçlanır. Bu arada elmas hırsızı ise ikilinin bu durumundan faydalanarak çantaları çalar. Ancak çantaların içinde elması bulamaz.

Gopi ve Jaggi mahsur kaldı! Çantalarının çalınması ise Gopi için diğer bir olumsuzluğu doğurur. Pasaportları çalındığı için Gopi otele giriş yapamaz. 

İkili başka otel bakmak için arayışa çıkarlar. Ancak hiçbir otel pasaportları olmayan ikiliyi almak istemez. Gopi ve Jaggi bu durumdan kurtulmak için hırsızları bulmaları gerektiğini düşünür. Ancak onlar hırsızları bulmadan hırsızlar onları bulur.

Elmas hırsızının sevgilisi iyi yürekli biri gibi davranarak kendi odasında kalabileceklerini söyler. Gopi ve Jaggi zor durumda oldukları için bu teklifi kabul ederler. Bu arada Gopi ise tekrar elmasları çalan çocukla karşılaşır. Onunla çarpışında Gopi elini oğlanın başına koyar. O esnada farklı hisler içinde bulunur. Bu tanımadığı çocuk sanki Gopi’nin bir parçası gibidir.

Gopi kaçırıldı! Bu ilginç tesadüften sonra Gopi ve Jaggi’ye odasını veren kız ikiliye yakın davranmaya devam eder. Amacı odaya girip Gopi’nin çantasındaki elmasları ele geçirmektir. Ancak genç kız bunu yaparken Gopi’ye yakalanır. Elmasları da bulamadığı için planının ikinci devresine geçer.

 Jaggi çok geçmeden Gopi’nin eksikliğini fark eder. Odaya çıktığında ise onun kaçırılmış olduğunu anlar. Üstelik kaçıranların bıraktığı notu da bulur. Notta elmasların getirilmesi karşılığında Gopi’nin serbest kalacağı yazılıdır.

Gopi kurtuldu! Jaggi elmasların ne olduğunu düşünürken şans eseri elmas çantasına çarpar. Elmaslar yere saçılınca Jaggi olayın farkına varır. Elmasları alarak kızın dediği adrese doğru yola çıkar. Jaggi elmasları iki hırsıza vererek Gopi’yi kurtarmayı başarır.

Tabi tüm olanlar Gopi’yi çok korkutur. Ancak Gopi’ye daha önce çarpışırken olan his bu sefer genç delikanlı da olur. Delikanlı Gopi’nin gözlerine baktığı zaman içinde farklı hisler oluşur. O da Gopi’de anlamlandıramadığı bir yakınlık hisseder.

Modi konağında olanlara da kısaca değinirsek Urmi ve Sona Mera’yı kurtarmak için kılık değiştirir. İkili Bhavani’nin elinden Mera’yı kurtarmayı dener. Bhavani ise Mera’yı sürekli doldurarak Modiler düşman etmeye çabalar.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.