Masum 469. bölüm özeti ve fragmanı – 4 Temmuz 2021 Pazar tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 469. bölüm özeti ve fragmanı – 4 Temmuz 2021 Pazar tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 469. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 469. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 469. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 469. bölüm özeti

Gopi kayıp oğlunu bulmuş, Modilerde durumdan haberdar olmuştu.  Koki’nin türlü zorluklarla kurtardığı Mera ise kendi ayağıyla onu kaçıran Bhavani ile iş birliği yapmıştı. Gopi’nin saygısız oğlu! Bhavani ve Mera’nın iş birliğine ise en çok sevinen elbette Gaura olur. Kadın ne yapsa bir şekilde üste çıkmayı hep başarır. Shravan ve Daram’ın desteğinden sonra bu gelişme de Gaura için tadından yenmez bir sonuç oluşturmuştur.

Modiler için işler kötü giderken Gopi içinde pek iyi gittiği söylenemez. Gopi Vidya’yı her ne kadar hapiste de kalsa oldukça iyi yetiştirirken oğlu için aynı şeyler söz konusu değildir. Aslında düşünürsek olay yetiştirmekle alakalı da olmayabilir. Mera’nın  da yaptıkları göz önüne alınırsa Gopi’nin çocuklarında bir sorun var desek daha doğru olur.

Ben senin annenim! Nitekim Gopi’nin kayıp oğlu Ram, diğer adıyla Ricky annesinin cenazesine geldiğinde büyük saygısızlık yapar. Cenaze  için evde yas tutan insanları kovar. Gopi Ricky’e annesini öldüğünü söylese de Ricky bunu umursamaz. Biliyorum sizene diyerek başından savmak ister.

Ancak Ricky, Gopi’den bu kadar kolay kurtulamaz. Avukat miras belgesini okuduğunda Ricky şoke olur. Annesi tüm mirasını Gopi’ye bırakmıştır. Ricky Gopi’de kim diyerek bu duruma tepki gösterirken Gopi gerçeği açıklar. Ricky ben senin gerçek annen Gopi Modi’yim der. Ricky duyduklarına inanmaz ve bunun bir sahtekarlık olduğunu düşünür.

Gopi kendisine sahtekar diyen Ricky’e tokatı yapıştırarak saygısızlığa son vermesini ister. Ricky ise bu durumu ortaya çıkaracağını söyleyerek evden ayrılır.

Jaggi Ricky kaçıracak! Gopi perişan halde ağlamaya başlarken Jaggi vazgeçmez. Bir şekilde Ricky Hindistan’a götürmeye karar verir. Bu amaçla Ricky takip ederek onu bir partiden bulur. Ricky bayıltan Jaggi onu kaçırır.

Tüm bu olanlardan Gopi’nin haberi elbette yoktur. Gopi Hindistan’a dönerken Modiler onu kapıda karşılar. Gopi’nin yanında oğlunu göremedikleri için üzülürler. Ancak kısa süre sonra Jaggi konağa gelir. Arkadaşları da peşinden çuval taşırlar. Bu çuvalın içinden Ricky çıkar. Jaggi çocuğu çuvala koyarak Hindistan’a getirmiştir.

Ricky gitmek istiyor! Kendisine gelen Ricky kimseyi kabul etmez. Hemen bu konaktan ayrılmak ister. Sona’nın oğlunu rehin alır. Vazoyu kırıp Gopi’yi ölümle tehdit eder. Hatta polisi aramış gibi yaparak Modielri kandırmaya bile kalkışır. Ancak hiçbir yaptığı işe yaramaz.

Ricky’nin bunları yapma sebebi pasaportunu alabilmektir. Ancak Jaggi pasaportun vermez. Ricky ne kadar ileri giderse gitsin amacına ulaşamayacağını anlar.

Mera saf değiştirdi! Gopi’nni bir çocuğu bunları yaparken diğer de hiç boş durmaz. Kendisini kaçıran Bhavani’nin kızı olduğunu Daram ve tüm konağa iletir. Konak halkı şoke olurken Mera durmak bilmez.

Ricky babasına saygısızlık ediyor! Vidya ve Daram Mera’yı ikna  etmek için uğraşır. Vidya çocuklarına bakmasını söylerken Daram onu kaçıran birine nasıl güvenebileceğini sorar? Ancak Mera çoktan gemileri yakmıştır. Boynunda bulunan evlilik kolyesini kopararak yere fırlatır. Artık ne Daram’a ne de çocuklara karşı sorumluluğunun olmadığını ilan eder. Sadece Bhavani’nin sorumluluğundayım der.

Modi konağında ise Koki torunu ile ısınmaya çalışır. Ancak Ricky Koki’yi tersleyerek getirdiklerini yere atar. Seta ile de çarpışan Ricky tabakları kırar. Etresi sabah Seta ayrıca Ricky’nın purosunu tütsü zannedince Ricky onunla dalga geçer. Bu çarpışma ve Seta’nın şaşkın halleri ileride ikilinin bir şeyler yaşayacağına bir işareti.

Tabi Ricky’nin marifetleri bu kadarla da sınırlı kalmayacak. Ahem’in doğum günü için hazırlıklar yapılırken Ricky yine ortalığı karıştıracak!




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.