Masum 470. bölüm özeti oku ve fragmanı – 5 Temmuz 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 470. bölüm özeti oku ve fragmanı – 5 Temmuz 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 470. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 470. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 470. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 470. bölüm özeti

Gopi oğlunu bulmuş ancak Gopi’nin oğlu Ricky onu istememişti. Bunun üzerine Jaggi Ricky kaçırmıştı. Ricky ise Modileri kendinden bıktırmak için elinden geleni yapmıştı. Ricky, Modileri kızdırma peşinde! Ricky’nin arsızlıkları Ahem’in doğum günü anmasında da devam eder. Elinde alkol şişesi ile törene gelen Ricky herkesi şoke eder. Modiler ona Ahem’i yani babasını anlatır ancak Ricky için tüm bunlar hiçbir anlam ifade etmez.

Ricky’nin son hareketi ise en başından beri sakin kalmaya çalışan Gopi’yi dahi delirtir. Ricky Ahem’in ruhu için yakılan ateşe giderek oradan bir parça almış ve sigarasını yakmıştır. Gopi bu hareketi görünce Ricky köşeye çeker ve ona okkalı bir tokat yapıştırır.

Mera konaktan ayrıldı! Modi konağında yaşanan bu kaotik ortam diğer tarafta da vardır. Bhavani’nin boyunduruğuna geçen Mera konaktan ayrıldığını tüm ev halkına duyurur. Dram bu durumu engellemek istese de Mera’ya söz geçiremez.

Daram kendini Mera’nın önüne koyarak üstümden geçmeden gidemezsin diye onu engellemek ister. Mera kocasının bu sözünü önemsemeden üzerinden geçer. Vidya ve tüm ev halkı şoke olurken Gaura oldukça mutludur.

Gopi’nin şartı! Modi konağında ise Gopi yaşananlardan dolayı oldukça üzgündür. Ayağa kalkan Gopi Ricky’e belgeleri getirerek istediği zaman gidebileceğini ancak miras için tek bir şartı olduğunu söyler. Bu şart Ricky’nin 1 ay boyunca Modilerle kalması ve konakta saygılı biri gibi davranmasıdır. Ricky Gopi’nin bu şartını hemen kabul eder.

Daram evleniyor! Mera’nın gidişine çok içerlenen Daram ise öfkeden deliye döner. Mera ve kendisine ait ne kadar fotoğraf, ne kadar anı varsa hepsini bir bir yakmaya başlar. Vidya Daram’ı durdurmak onu sakinleştirmek istese de başarılı olamaz.

Daram’ın öfkesi sürekli artar. Hatta o kadar ileri gider ki başka bir kadınla hemen evleneceğini ilan eder. Gaura için bu oldukça güzel bir gelişmedir. Hemen oğluna kendi ayarlayacağı birini bulmaya girişir.

Ricky tutuklandı! Modi konağında ise Jaggi Ricky alkolden uzaklaştırmak için ilaç katar. Ancak Ricky oldukça zekidir. İlaç katıldığını fark edince o da başka bir ilaç katarak bunu Jaggi’ye içirtir. Jaggi alkolü içinde bir anda şebekleşir. Hoplamaya, zıplamaya salak saçma hareketler yapmaya başlar.

Ricky ise keyifle bu anları izler. Ancak bu yaptığı ona pahalıya patlar. Jaggi ilacın etkisiyle kafasını yaralayınca konağa doktor gelir. Doktorun hemen ardından da polis konağa girer. Ricky yaptığından dolayı tutuklar.

Ricky tutuklanırken şeytanın tak kendisi olan Gaura hemen Bhavani’nin yanına gider. Ona Daram’a kız bulma mevzusundan bahseder. Bhavani hemen Gaura’ya bir gelin bulur. Tüm bunların farkında olan Vidya ise ne yapacağını kara kara düşünür. Çünkü Bhavani’nin bulduğu gelin adayı pekte sağlam biri değildir. Hatta Vidya karakolda bu kadının aranıyor ilanını dahi görür.

Ricky özür diledi! Karakola götürülen Ricky ise buradan kurtulmak için elinden geleni yapar ancak Hindistan oldukça tehlikeli bir ülkedir. Buranın kanunları onun yaşadığı yer gibi değildir. Ricky bunu fark edince korkmaya başlar. Bu esnada Gopi ve Jaggi gelerek onu karakoldan kurtarır.

Ancak Gopi’nin kurtarmadan önce bir şartı vardır. Ricky ondan özür dileyecektir. Köşeye sıkışan Ricky hemen Gopi’den özür diler.

Gopi şok içinde! Ricky eve gelince yine bıçkın delikanlı triplerine girer. Üstünü başını sağa sola fırlatır. Bu esnada Seta Ricky odasına gelir. Ona çay getirmiştir. Ancak Seta sakarlık yapıp bileziğini kırar. Ricky ona yardım ederken ikili yine sakarlık yapar ve yatağa düşerler.

İkili üst üste yatakta ve Ricky’nin kıyafeti yok şekilde durukken Gopi odaya girer. Gopi şok içinde kalır. Ricky’nin Seta’ya sahip olmak istediğin zanneder. Gopi Ricky’e bağırıp Seta’yı kurtarmak ister. Ricky bir anda zan altında kalmıştır. Neyseki Seta gerçeği anlatarak durumu düzeltir.  

Ancak Seta ve Ricky arasındaki bazen sakarlık, bazen tesadüf bazen de kaderin cilvesi şeklinde süren bu yakınlaşma hali devam edecektir.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.