Masum 477. bölüm özeti oku ve fragmanı – 12 Temmuz 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 477. bölüm özeti oku ve fragmanı – 12 Temmuz 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 477. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 477. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 477. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 477. bölüm özeti

Ricky gerçek yüzünü ortaya çıkarmış ve herkesi kandırmıştı. Seta ise tüm bu düştüğü durumdan daha güçlü çıkmayı zorda olsa başarmıştı. Seta Ricky’i buluyor! Seta kendisine gelen telefonu Ricky haber vermek için onu arasa da sarhoş Ricky onunla konuşmaz. Seta bir şekilde Ricky ulaşması gerektiğini düşünür. Bu amaçla ertesi gün onun oteline gitmeye karar verir.

Seta bunu düşünürken diğer tarafta Bhavani ise Daram’ın kaslarına bakarak iç geçirmeye devam eder. Ona Hintlilere özel bir ritüel için krem sürer. Bhavani Daram’ın vücuduna dokunmaktan haz duyar.

Jaggi tehlikede! Bhavani bunları yaparken Gaura ise büyük bir sorunla baş başadır. Bu sorun hatırlarsanız Gaura’nın suçlu olduğu yazılı kolyedir. Gaura adamlarına emir vererek ne pahasına olursa olsun kolyeyi Jaggi’den almasını söylerler.

Jaggi peşinde Gaura’nın adalarının olduğundan habersiz dışarı çıkar. Aynı zaman da Seta Ricky’e Gopi’de dua etmek için mabede doğru yola çıkar. İşler Seta için çabuk çözülür. Ricky bulup ona telefon konuşmasını aktarır.

Ricky başta Seta’ya hakaret edip onu ezmek ister. Ancak Seta’nın söylediklerini duyunca şoke olur. Seta’ya gelen telefonda Singapur’da Ricky için yakalama kararı çıktığı söylenmiştir. Ricky böylelikle kendi ayağıyla polise gitmekten kurtulmuş olur.

Jaggi araba çarptı! Seta ve Ricky için işler iyi gitse de Jaggi için işler kötü gider. Jaggi Gaura’nın adamları tarafından takip ediliyordur. Gaura’nın katil adamları Jaggi’ye kamyon ile çarparak kaçar. Jaggi kanlar içinde yerde kalır.

Bu esnada Gopi’de oradan geçiyordur. Kaza yüzünden Gopi trafiğe takılır. Gopi burada verdiği kararla büyük bir vicdan azabı yaşar. Tapınağa gitmesi gerektiği için kazaya yardım etmez ve hızla oradan geçer. Ancak orada yaralanan kişi Jaggi’dir. 

Jaggi hastaneye kaldırıldı! Gopi’nin yaptığını diğer insanlarda yapar. Hiç kimse orada öylece yatan Jaggi yardım etmez. Şans eseri oradan geçen iyi yürekli bir adam Jaggi’yi hastaneye götürür. Orada öylece duran insanlara da kızar! Tüm olanlardan habersiz olan Gopi ise mabette dua ediyordur.

Gopi töreni bitirip konağa döndüğünde gerçekleri öğrenir. Konağa gelen telefonda Jaggi’nin ağır yaralandığı söylenir. Gopi şok içinde kalırken hepsi hastaneye gider. Modiler Ahem’in durumunu öğrenirken Gopi ikinci bir vicdan azabını daha yaşar. Bunun sebebi Gopi’nin mabede giderken önemsemediği kazadaki yaralının Jaggi olduğunu öğrenmesidir.

Jaggi ölecek mi? Gopi öğrendiği bu bilgi karşısında büyük bir sorumluluk hisseder. Mabede gitmek yerine yardıma koşsa Jaggi bu derece kötü bir hale düşmeyebilirdi der.

Gopi vicdan azabıyla karşı karşıya kalırken doktorlar ise ellerinden geleni yaparlar. Ancak Jaggi’nin durumu çok kritiktir. Doktor dua etmekten başka birşey yapılamayacağını söyler. Odiler bu haber üzerine gözyaşlarına boğulur. Bu olayın diğer bir vahim detayı ise Jaggi’nin başına gelen kazanın tıpkı Ahem’in başına gelen gibi olmasıdır. Bu yüzden Modilerin acısı iki kat daha fazladır.

Seta’nın babası öldü! Gopi Jaggi’ye dua etmek için hemen mabede gider. Orada Jaggi için tanrılara dans etmeye başlar. Jaggi ölümle savaşırken Gopi terinin son damlasına kadar dans etmeye başlar. Gopi artık yorulup düşerken Jaggi ise yaşam mücadelesinden zaferle ayrılıp gözlerini açar.

Jaggi kurtulurken Bhavani’nin İmli’yi öldürme planı ters tepmiştir. İmli yerine Seta’nın babası zehirli içeceği içip ölür. Polisler hemen olayı soruşturmaya başlar. Vidya bu soruşturma delilleriyle Bhavani tehdit etse de Bhavani hemen delilleri Viidya’dan kapıp yok eder.

Jaggi kötürüm! Gopi hastaneye gelip soluğu hemen Jaggi yanında alır. Ancak bu güzel tablo doktorun gerçekleri söylemesiyle bozulur. Doktor Gopi köşeye çekerek Jaggi’nin omurilik zedelenmesi yaşadığını anlatır. Yani Jaggi bir daha yürüyememe tehlikesi ile karşı karşıyadır.

Jaggi inancı çok yüksek tutar. Yürümeye çalışır ancak yere düşer. Gopi Jaggi yardım etmediği için çok üzgündür. Çünkü Gopi eğer Jaggi yardım etseydi belki de Jaggi sakat kalmayacaktı. Jaggi’nin iyileşmesi için ise oldukça zorlu bir süreç gerekldir ve bununda başarıya ulaşmasının bir garantisi yoktur.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.