Masum 478. bölüm özeti oku ve fragmanı – 13 Temmuz 2021 Salı tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 478. bölüm özeti oku ve fragmanı – 13 Temmuz 2021 Salı tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 478. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 478. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 478. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 478. bölüm özeti

Jaggi kaza geçirmiş ve oldukça ağır yaralanmıştı. Ameliyata alınan Jaggi hayati tehlikeyi atlatsa da maalesef sakat kalmıştır. Ricky için işler kötü gidiyor! Gopi’nin arsız bebesi Ricky arandığını öğrendiği için Hindistan’dan ayrılmamıştı. Ricky burada yine serseriliklerine devam etmek ister. Bir bara giderek orada eğlenmeye başlar. Ancak beş parasız olan Ricky bar korumaları tarafından kovulur.

Ricky’nin kovulduğu tek yer bar olmaz. Kaldığı otelin sahibi Kokila ile görüşür. Ona Ricky’nin uzun süredir ödeme yapmadığını söyler. Koki öyle birini tanımadığını söyleyince otel sahibi Ricky’nin yanına gidip parasını ister. Ricky Kokila’nın vereceğini söyleyince otel sahibi onunla görüştüklerini anlatır. Ardından da beş parasız olan Ricky otelden kovar.

Jaggi’nin psikolojisi bozuluyor! Hastanede yatan Jaggi ise oldukça kötü hisseder. Geçmişte Gopi için ne denli fedakarlıklar yaptığını hatırlar. Doktor Krishna’yı alt edip Gopi’yi kurtarışını ve daha birçok şeyi…

Oysa şimdiki durumuna bakınca Gopi onu kurtarmak için durmamış ve gitmiştir. Jaggi onun için onlarca zorluğa katlanmış ancak Gopi onu görmemezlikten gelmiştir. Bu gerçek Jaggi’yi içten içe parçalar. Jaggi’nin bu durumuna sebep olan Gopi de aynı şekilde büyük bir üzüntü içindedir.

Jaggi Gopi’yi istemiyor! Bu zorlu durum Jaggi’nin konağa gelişi ile devam eder. Jaggi tekerlekli sandalyede kimsenin yardımını istemez. Her şeyi kendi yapmak ister. Gopi ise sürekli Jaggi mutlu etmek için çabalar.

Jaggi Gopi’yi reddeder. Onun kendisine yakın davranmasını istemez. Yemek yedirmesini ya da yüzünü güldürmeye çalışmasını. Çünkü Jaggi bu duruma düşmeden önce Gopi’nin etrafında pervane olmuş ancak Gopi ona bir kez bile iyi davranmamış hep reddetmişti. Şimdi Gopi’nin vicdanını rahatlatmasına Jaggi muhtaç değilim der. Bu sözler elbette Gopi’yi çok ama çok üzer.

Koki şüpheleniyor! Daha sonrasında Jaggi’nin yanına Kokila gelir. Koki Jaggi’ye olayın nasıl olduğunu sorar. Jaggi olay sırasında kolyesinin çalındığını anlatır. İnsanlar ona yardım etmek yerine kolyeyi çalmıştır.

Kokila kolye ile ilgili bilgi alınca Jaggi ona Gaura ile karşılaşmalarını anlatır. Gaura’nın kolyeyi ısrarla almak istediğini söyler. Koki’ye bu durum oldukça şüpheli gelir. Gaura’nın Urvaşi’ye zarar verdiği günden kalma bir ipucu olabileceğini düşünür. Koki hemen soluğu Gaura’nın konağında alır. Orayı araştırarak olayı anlamaya çalışır.

Gopi Jaggi’den vazgeçmiyor! Diğer tarafta Gopi Jaggi’ye ne kadar yardım etmek istese de bir türlü ona ulaşamaz. Jaggi sürekli onu reddeder. Ancak Gopi kendi kendine bir söz verir. Ne olursa olsun Jaggi eskisi gibi yürüyecek!

Bu amaçla Gopi ünlü bir doktorla Jaggi’nin yanına gelir. Doktor böyle bir kadınla evli olduğu için Jaggi’nin şanslı olduğunu söyler. Ancak Jaggi terapi sırasında Gopi’yi istemez. Üstelik tüm çabalarına rağmen ayakta bile durmayı başaramıyordur.

Gopi uzaktan Jaggi izlerken üzülür. Onun bu denli yaşama sevinci doluyken bu hale gelmesi çok kötü bir durumdur. Jaggi’nin evlilik albümünü bulması ise Gopi’nin hüznünü ikiye katlar. Jaggi resimleri alıp parçalar!

Gaura madalyonu kaybetti! Diğer tarafta Gaura ise Koki’nin gelişiyle panikler ve madalyonu kaybeder. Madalyon ise Gaura’nın gelini İmli’nin eline geçer. İmli kolyeyi alıp boynuna takar. Bunu Gaura’nın hediyesi zanneder.

İmli’nin bir diğer sorunu ise Bhavani ile ilgilidir. İmli sürekli zehirleneceğini düşünerek adeta paranoyak olmuştur. Vidya kızcağız biraz nefes alsın diye onu Modi konağına götürür. Burada ise İmli’nin boynundaki kolye fark edilir.

Gerçekler ortaya çıktı! Kolyeyi alan Kokila hemen inceler. Kolyenin üzerinde kanla yazılmış yazıyı görür. Orada Gaura’nın suçlu olduğu yazılıdır! Koki tm gerçekleri Modilere anlatır. Herkes duydukları karşısında şoke olmuştur.

Jaggi bu duruma çok öfkelenir. Hemen soluğu Gaura’nın evinde alır. Sandalyesiyle tekme atarak içeri girer ve Gaura’yı suçlar. Gaura pişkin pişkin bu sakat halinle bana ne yapabilirsin der. Gopi ve Koki arkalarından girerek Jaggi’nin yanında olduklarını söylerler.

Gaura herkese meydan okur. Kimsenin elinde bir kanıt olmadığını Koki’ye haykırır. Tüm yaptığı suçları Modilerin yüzüne vurarak kahkahalar atar. Kimsenin ona bir şey yapamayacağını söyler. Ancak Gaura’nın bu sözleri onu ele verir. Shravan ve Daram ellerinde kayıt cihazıyla ortaya çıkarlar. Gaura neye uğradığını şaşırır.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.