Masum 479. bölüm özeti oku ve fragmanı – 14 Temmuz 2021 Çarşamba tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 479. bölüm özeti oku ve fragmanı – 14 Temmuz 2021 Çarşamba tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 479. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 479. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 479. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 479. bölüm özeti

 Gaura madalyonu kaptırmış ve Modiler’in gerçeği öğrenmesini sağlamıştı. Üstüne Gaura Modiler’e kinini kusarken tüm yaptığı kötülükleri itiraf etmişti. Gaura tutuklandı! Gaura’nın bu itirafı onun sonu olur Shravan’ın tüm itirafı kaydetmesi büyük bir delildir. Polisler hemen konağa gelerek Gaura’yı tutuklar. Gaura tekrar hapse doğru yol alırken tehditlerini savurmayı ihmal etmez.

Modiler ne yaparlarsa yapsınlar asla onu yenemeyeceklerdir. Gaura demir parmaklıkların, duvarların arkasında da olsa geri döneceğini ve tüm intikamını alacağını haykırır. Kokila ise yukarıdan bakarak Gaura;’ya acıyarak güler.

Seta Ricky yardım ediyor! Gaura’dan kurtulurken Seta ise Ricky bulmuş ve ona yardım ediyordur. Beş parasız Ricky’i barınacak bir yere sokan Seta ona yemek getirmek için Modi konağına döner. Ancak bu Ricky’nin adam olmaya hiç niyeti yoktur.

Susayıp aşağıya su içmek için çıkar. Tulumbadan su çekerken bir kızla tanışır. Gözlüklü ve oldukça saf olan bu kız su içmesinde Ricky yardımcı olur. Ricky kıza yakın davranarak ondan bir şeyler koparmayı hedefler. Ayrıca Seta’ya da oldukça kaba davranır. Kız zorluklarla ona yemek getirirken Ricky tatlı yok mu? Diye Seta’yı tersler.

Bhavani Daram’ı avutuyor! Gaura’nın yaptığı pislikleri öğrenen Daram büyük bir hüzne girer. Mera’nın da onu bırakmasıyla hüznü büyümüştür. Bu durumun farkında olan Bhavani ise hemen Daram’a yakınlaşır. Ona kur yapmaya ve sığınak olmak ister.

Bhavani’nin amacının farkında olmayan Daram ona sarılırken Bhavani amacına ulaştığı için çok mutludur. Hatta Vidya’ya başarısının göstererek onu alt ettiğini belli eder.

Jaggi çok sinirli! Bu arada Modi konağındaki diğer en önemli sorun ise Jaggi’nin durumudur. Gopi Sona’dan Jaggi’ye masaj yapmasını ister. Sona Gopi’nin isteği üzerine Jaggi’nin ayaklarına masaj yapar. Jaggi bunun için Sona’ya minnettar kalır.

Belli bir süre sonra Jaggi uyuya kalınca Gopi gelerek masaja devam eder. Ancak kısa süre sonra Jaggi uyanır. Gopi’yi kendine yardım eder görünce delirir. Gopi’nin yardımına asla ve asla ihtiyacı yoktur. Gopi Jaggi’nin bu sert tavrı karşısında oldukça üzülür.

Bhavani Divya’dan kurtuldu! Daram için deliren Bhavani ise önündeki engelleri kaldırmaya devam eder. Divya’ya ilaç içirip onu bayıltır. Ardından kızı tavana asar. Divya yalvarırken Bhavani’nin tek bir şartı vardır. Divya ne olursa olsun Daram ile evlenmeyecektir.

Bu zor duruma düşen Divya mecburen bu teklifi kabul eder. Aksi takdirde gözü dönen Bhavani ona zarar verecektir. Bhavani tüm bunlardan sonra Daram’a Divya’nın kaçtığını söyler. Vidya durumu anlasa da elinden bir şey gelmez.

Vidya Divya’yı otobüse binip ayrılırken yakalar. Ancak Divya tüm olanları anlattıktan sonra geri dönemeyeceğini söyler. Bhavani varken hayatının tehlikede olduğunu söyler.

Hayırsız evlat! Ricky puştu ise yeni tanıştığı kızı kandırmak için harekete geçer. Seta’nın düşen yüzüğünü alarak saftirik kızın yanına gider. Kuyumcuda hırsızların onu dövdüğünü söyler. Tüm parasını da çaldırdığını anlatır. Ancak elindeki yüzüğü satarsa durumunun düzeleceğini söyler.

Kısaca lafı kızdan para istemeye getirir. Kızda para vermeye dünden razı hemen getireceğini söyler. Ricky bu dünyada bu kadar salak varken asla aç kalmayacağını söyler. Seta geri döndüğünde Ricky’i sarhoş bulur. Kızdan aldığı parayla bir güzel kafayı bulmuştur.

Seta Ricky kızarken Ricky yaptıklarını marifetmiş gibi anlatır. Senden daha salağını bulup parasını aldım der. Tabi Ricky’e inanan genç kız tüm bunları duyar. Seta ve Ricky kavga ederken komşular artık dayanamaz ve şikayete gelir. Komşular sarhoş Ricky dövmek ister. Kokila’nın olay yerine gelmesiyle durum yatışır.

Mera geri döndü! Koki, Ricky alarak Modi konağına getirir. Gopi bunu istemese de Kokila başka çareleri olmadığını söyler.

Diğer tarafta Mera ise Bhavani belasından kurtulmak için Mera’yı arar. Sonunda Mera’yı da bulur. Mera’ya olanları anlatan Vidya onu konağa geri dönmeye ikna eder. Mera konağa geri dönerken Bhavani onun gelişinden hiç memnun kalmaz.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.