Masum 480. bölüm özeti oku ve fragmanı – 15 Temmuz 2021 Perşembe tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 480. bölüm özeti oku ve fragmanı – 15 Temmuz 2021 Perşembe tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 480. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 480. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 480. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 480. bölüm özeti

Samera Kokila’yı duman etmiş, Mera ise Bhavani bitirmek isterken çok kötü bir tuzağa düşmüştü. Samera’nın sinsi oyunları! Koki Samera’nın oyunlarına gelmeye devam eder. Samera’nın bu seferki planı gelini görmeye gelen Kantaben’in gözünü bürümektir. Bu amaçla Kantaben tam konaktan ayrılacakken Samera aşağı iner.

Kantaben Koki’nin yeni gelinini görmek için ona yaklaşır. Ancak gelinin kafasındaki sari çıkınca herkes şoke olur. Samera’nın yüzünde sert bir tokat izi vardır. Kantaben bunun ne olduğunu sorarken Ricky’de oyuna dahil olur. Hemen Kokila ve Gopi’yi suçlayıcı sözler söyler.

Kokila ve Modiler tehlikede! Bu arada Samera’da hemen mağdur rolüne girer. Her şeyin suçlusunun kendisi olduğunu söyler. Koki ve Gopi’nin asla suçlanmamasını dile getirir. Kokila ise bu oyun karşısında deliye döner. Samera’nın nasıl şeytanca rol yaptığını görmek onu çok kızdırmıştır. Kantaben bu konun üzerine pek gitmese de durum sıkıntılıdır.

Bu tehlikeyi Urmila dile getirir. Samera’nın oldukça tehlikeli oyunlar oynadığını söyler. Bu tarz bir oyunla çok rahat Kokila ve Gopi’yi hapse gönderebileceğini vurgular. Koki ve Gopi’de bu düşünceye katılırlar. Samera gün geçtikçe daha da tehlikeli olmaya başlamıştır.

Mera konaktan ayrılacak mı? Bhavani’nin planıyla Daram’ın gözünde yerle bir olan Mera için ise işler gittikçe zorlaşır. Mera bu aşağılık durumdan ötürü konaktan ayrılmaya karar verir. Vidya kardeşini durdurmak ister.

Böyle kolay vazgeçmemesini ve kalıp savaşmasını söyler. Daram’ın kalbinde ne olursa olsun Mera’ya karşı aşkın olduğunu bildiğini anlatır.

Tüm bu entrikanın içinde Jaggi’nin Gopi’ye olan aşkı her gün daha da katlanır. Jaggi odaya gittiğinde yağmur yağıyordur. Gopi camı kapatırken Jaggi ayağı kalktığını ve Goi ile dans ettiğini hayal eder. Jaggi bu hayalinde Gopi ile oldukça romantik anlar yaşar. Bu yağmur ve romantizm Gopi ve Jaggi dışında bir çok çift arasında tatlı hayaller şeklinde yaşar.

Korkulan oluyor! Modiler kovuldu! Ertesi gün Modiler tapınağa dua etmek için gider. Ahem’in doğum günü yaklaştığı için onu anmak isterler Ancak Urmila’nın korktuğu burada Modilerin başına gelir. Modiler tapınakta tepki ile karşılanırlar.

Tapınak ahalisi gelinlerine şiddet uygulayan kişilerin dua etmeye gelişinden rahatsız olur. Gopi ve Kokila’yı burada istemezler. Koki kimsenin onu kovamayacağını haykırırken Gopi olayların büyümesini istemez ve Modiler kısa süre sonra eve dönerler. Kokila Samera’nın nasıl böyle alçalabildiği hakkına öfkelenir.

Ahem Gopi ile konuştu! Bu kötü olaydan sonra Jaggi ve Gopi dua etmek için dıarı çıkarlar. Gopi Ahem ile hep geldikleri yere gelmiştir. Buraya iip bağlarken Gopi hayalinde Ahem ile konuşur. Bu konuşmada Ahem Gopi’den artık hayatına devam etmesini ister.

Jaggi’nin en az onu kendisi kadar sevdiğini söyler. Gopi Ahem’i asla unutmayacağını söylerken Ahem Gopi’den sözlerini dinlemesini ister. İpi Gopi’ye vererek Jaggi’nin yanına gitmesini ve mutlu olmasını diler. Gopi Jaggi doğru giderken Ahem’in hayalide bir daha dönmemek üzere ikiliden uzaklaşır.

Samera Koki’yi hapse sokacak! Bu esrarengiz olaydan sonra Modi konağına gelen telefon herkesi şoke eder. Kokila apar topar hastaneye giderken Samera’yı ağzı yüzü dağılmış halde bulur.

Samera yine mağdur rolünü oynayarak suçu Koki’ye yıkar. Hastane bir anda ayaklanır. Gelin hakları savunucuları isyan eder. Doktor polisin gelmesini ister. Samera olayın büyümesini izin vermez ama Koki’yi bir sonraki sefere hapse tıkmakla tehdit eder.

Gopi ağır yaralandı! Samera’nın planları elbette bunlarla bitmez. Bu sefer yere yağ döker. Samera’nın amacı yağa basarak düşmek ve Modileri suçlamaktır. Ancak planı ters teper.

Gopi Samera’nın yağa basacağını fark edince koşarak onu engellemek ister. Ancak kendisi yağa basarak aşağı düşüp ağır yaralanır. Gopi başından yaralanırken Jaggi ona yardım etmek için kendini zorlar. Jaggi o kadar kendini zorlar ki ayağı kalkmayı başarır. Samera Gopi’yi içeri atmak için planı ters tepmiştir. Şimdi Modilerin hedefi Gopi’ye bu tuzağı kimin kurduğudur!




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.