Masum 481. bölüm özeti oku ve fragmanı – 16 Temmuz 2021 Cuma tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 481. bölüm özeti oku ve fragmanı – 16 Temmuz 2021 Cuma tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 481. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 481. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 481. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 481. bölüm özeti

Jaggi hareket etmeye başlayacak ve Jaggi yürüyecek! Masum dizisinde Jaggi minikleri kurtarmıştı. Bhavani ve Mera arasındaki çekişme ise hızla devam etmiş Bhavani Mera’yı kıskandırmıştı. Ricky eli yanıyor! Tapınağı temizleme işini alan Ricky kovaya elini soktuğunda çığlık atar. Jaggi kovaya kaynar su koymuştur. Ricky’nin büyük annesi Dima hemen ses gelerek neler olduğunu sorar. Dima bu olanlardan dolayı Ricky’e üzülür. Gopi’ye tapınağı kendi temizlemesini söyleyerek Ricky oradan alır.

Ricky her ne kadar Dima’nın koruması altında olsa da bu konağa sıkışmıştır. Singapura gitmek ister ancak orada tutuklanma durumu yüzünden hareket edemez.

Daram’dan Mera’ya Tokat! Diğer tarafta Bhavani’nin Mera’ya baskıları devam eder. Bhavani Mera’yı itip kakarken Daram’ın geldiğini fark eder. Hemen durumu kendi lehine çevirir. Sanki Mera onu itiyor izlenimi verir.

Daram bu durumu görüp öfkelenir. Mera gerçekleri Daram’la konuşmak sterken karşısında onu dinlemeyen bir duvar görür. Mera bu konuda ısrarcı olunca Daram’dan tokat yer. Bu tokat karşısında Mera ne yapacağını bilemez. Bhavani ise oldukça mutludur. Tüm istedikleri yolunda gidiyordur.

Jaggi için müjde! Bunca olumsuzluğun dışında iyi gelişmeler de yaşanır. Gopi Jaggi’nin ayaklarına zorda olsa masaj yaptırmayı kabul ettirir. Gopi masaj yaparken Jaggi’nin ayak parmağının hareket ettiğini fark eder.

Gopi bu gelişmeyi Jaggi’ye haber verir. Jaggi buna inanamaz. Ancak Gopi gördüğünden emindir. Jaggi’nin egzersizleri, çalışmaları sonuç vermiştir. Jaggi ayak parmağını tekrar hareket ettirmeye çalıştığında Gopi’nin gördüklerini görür. İkili oldukça mutlu olur. Bu güzel haber kısa sürede tüm konağa yayılır ve herkesin yüzünde gülücükler açmasını sağlar.

Yeni pislik Daima olacak! Jaggi’nin bu güzel durumuna yardım etmek isteyen Dima Gopi’ye  yağ hazırlar. Bu yağı düzenli sürersen Jaggi kısa zamanda ayaklanacak der. Tabi işler hiç de öyle değildir. Gopi içeri gittiğinde Dima hemen yağın içine bir şeyler karıştırır.

Tüm bunlardan habersiz olan Gopi yağı Jaggi’ye sürerken Dima uzaktan ikiliyi izler. Yaptığı bu planla Jaggi’nin asla yataktan kalkamayacağını söyler. Dima’nın tüm amacı Jaggi’nin Ricky’e yaptıklarının hesabını sormaktır.

Dima’nın Jaggi nefreti! Jaggi ve Ricky arasındaki sürtüşmeler her zamanki gibi devam eder. Ricky Jaggi’ye otur otur kilo almışsın diye dalga geçer. Jaggi ise yumruklarının hala güçlü olduğu cevabını verir. Bunları uzaktan izleyen Dima Jaggi’ye nefret dolu bakışlar atar.

Ricky’nin ise aklı bir karış havadadır. Yemeğe gittiğinde adeta sarhoş gibi davranır. Ama bu sarhoşluğu içkiden değil aşktandır. Ricky yeni tanıştığı Samera’yı aklından çıkaramaz. Seta’yı Samera olarak görüp onunla dans eder, öpmeye kalkışır. Seta Ricky tokat atar ve kendine getirtir. Kimse onun bu tavrının nedenini anlayamaz.

Koki kızgın! Ricky’nin bu salak hali devam eder. Bu kez de Kokila’ya konuşurken saçma hareketler yapar. Koki’ye şampanya ikram eder. Koki içkiyi Ricky’nin suratına boca edip ona tokadı geçirmek ister. Ancak Dima araya girerek onu engeller.

Koki ve Dima arasında tartışma çıkarken Gopi gelir ve Koki’yi sakinleştirip götürür. Ricky bu seferde hayali tavuklar görüp koşmaya başlar. Dima kısa sürede olayı anlar. Ricky’nin saçlarına masaj yaparken Jaggi için hazırladığı ilaçlı yağı kullanmıştır.

Diğer tarafta Gopi ile Jaggi arasında da romantik anlar yaşanır. Gopi ayağı kayıp Jaggi’nin kucağına düşer. İkili oldukça yakınlaşır. Buradakine benzer bir yakınlaşmada Bhavani ve Daram arasında olur. Ancak Daram bu durumdan hemen kaçarak kurtulur.

Jaggi iyileşiyor! Dima’nın yağları karıştırması Jaggi’nin işine yarar. Modiler Jaggi’yi ayakta görünce şoke olurlar. Şimdilik Gopi onun koluna girse de Koki Jaggi’nin yakında tek başına yürüyeceğini söyler. Bu durum Dima’yı ise oldukça kızdırır. Dima daha etkili bir yağ hazırlayarak Jaggi sakat bırakma planları yapar. 




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.