Masum 484. bölüm özeti oku ve fragmanı – 19 Temmuz 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 484. bölüm özeti oku ve fragmanı – 19 Temmuz 2021 Pazartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 484. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 484. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 484. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 484. bölüm özeti

Mera Bhavani’nin resimlerini ele geçirmek için plan yapmıştı. Diğer yandan Jaggi’nin Dima konusunda şüpheleri artmaya devam eder. Jaggi Dima’nın verdiklerinden uzak durmaya başlar. Bhavani paçayı kurtardı! Vidya ile beraber Bhavani’nin fotoğraflarını ele geçiren Mera bu işe son vermek ister. Fotoğrafları Daram’a göstermek ister. Ancak Bhavani kolay lokma olmaz. Fotoğrafları değiştirir. Daram düğün fotoğraflarını görünce Mera’ya kızar.

Mera Bhavani’nin katil olduğunu kanıtlamak isterken düğün fotoğraflarının nasıl zarfın içine girdiğini anlayamaz. Bhavani ise uzakta keyifle güler.

Samera gerilimi tırmanıyor! Diğer tarafta Ricky’nin sözde yeni eşi Modi konağında gün geçtikçe sinirleri bozmaya devam eder. Arti törenini Seta’dan alarak kendisi yapar. Bu durum Koki’nin pek hoşuna gitmez. Samera’nın kıyafetleri özellikle Modi geleneklerine aykırıdır. Modiler Samera2nın bu giyim tarzını engellemek için onun tüm kıyafetlerini alarak yakar!

Samera Modileri delirtmeye devam ederken Ricky’nin ise günden güne Samera olan ilgisi artmaya devam eder. Ricky evli oldukları için Samera sarılmak isterken daha önce olduğu gibi Pinku yine araya girer. Pinku doya doya Ricky’e sarılır. Ricky gözünü açtığında Pinku’yu görünce ona kızar.

Vidya ve Mera Bhavani açığını bulacak mı? Daram konağında ise iki kardeş yeni planlara devam eder. Vidya Bhavani’nin odasına sızarak telefonunu su kovasına düşürüp bozar. Vidya ve Mera’nın amacı Bhavani’nin iletişim yollarını keserek onu suç ortağına ulaşmaktır.

Nitekim bu plan işe yarar. Bhavani’den para alan adam ona ulaşamayınca konağa gelir. Mera ve Vidya adamı fark edip Daram’a göstermek ister. Ancak Bhavani bayılma numarası yaparak adamı konaktan uzaklaştırmayı başarır. Vidya ve Mera’nın ikinci denemesi de böylece boşa gitmiş olur.

Samera’nın intikamı! Modiler Samera’nın kıyafetlerini yakarken elbette Samera bunun karşılığını verecektir. Ertesi gün konakta düzenlenecek törende bunun için biçilmiş bir andır. Samera kıyafetleri olmadığı için geleneksel sari ile törene katılır. Modiler ve misafirler Samera’ya hayran kalırlar. Koki sari işini çözdüğü için mutludur.

Koki’nin bu mutluluğu pek uzun sürmez. Işıklar aniden kapanınca Pinku dansa başlar. Ardından ışıklar açılır. Samera üzerindeki sariyi çıkarır ve altından modern bir elbise çıkar. İkili beraber dans gösterisi yapar. Koki ve Modiler şoke olurken Samera’nın arkadaşları da törene gelirler.

Koki rezil oldu! Samera arkadaşlarından aldığı şampanyayı patlatır. Şampanya mantarı Koki’nin kafasına gelir. Samera şampanyayı köpürterek misafirlerin üzerine döker. Ardından üzerindeki sarileri ortaya toplar ve yakar. Modiler neye uğradığını şaşırırken komşular söylenerek konağı terk eder. Böyle bir gelin için Modilerin utanması gerektiğini söylerler.

Koki oldukça zor duruma düşerken herkese de rezil olmuştur. Tam tersi Samera ise zafer sarhoşudur. Kokila’nın ona yaptığının daha kötüsünü yapmış ve intikamını almıştır.

Dima yakalandı! Modileri oldukça zor duruma düşüren Samera mutlu olurken Gopi oldukça öfkelidir. Koki’ye Dima’nın lafıyla Samera’yı asla konağa almamaları gerektiğini söyler. Konakta şimdi başlarına bela olduğunu açıkça dile getirir.

Tüm bunun yanı sıra Gopi Jaggi’nin ayaklarına yağ sürmeye devam eder. Jaggi’nin bir türlü ilerleme kat etmemesi onları şüphelendirir. Gopi yağı Dima’nın hazırladığını bildiği için ondan tekrar yap hazırlamasını ister. Jaggi ile beraber Dima’yı takip edince onun yağa bir şeyler kattığı ortaya çıkar.

Suçüstü yakalanan Dİma hemen Samera’dan talimat aldığı yalanını uydurur. Samare ise durumu inkar ederek Koki’den kanıt getirmesini söyler.

Mera çuvalladı! Bhavani’nin adamını aramaya koyulan Mera ve Vidya ise fena oyuna gelirler. Bhavani adamı Mera’yı bayıltarak onun yanına yarı çıplak yatar. Daram odaya girip onları öyle görünce şoke olur. Mera Bhavani’nin oyununu ortaya çıkarmak isterken Daram’ın güvenini komple kaybedecek duruma düşer.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.