Masum 486. bölüm özeti oku ve fragmanı – 21 Temmuz 2021 Çarşamba tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 486. bölüm özeti oku ve fragmanı – 21 Temmuz 2021 Çarşamba tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 486. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 486. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 486. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 486. bölüm özeti

Gopi Samera’nın yağ tuzağına basarak düşmüş ve ağır yaralanmıştı. Modiler bu olayın peşine düşerken Samera ve Pinku Gopi’den kurtulmaya karar verir. Jaggi tetikte, Mera esir! Pinku’nun hemşire kılığıyla hastaneye sızma girişimi başarısız olur. Jaggi Gopi için gözlerini dört açmıştır ve kimsenin ona zarar vermesine izin vermez. Pinku bu işi beceremezken diğer tarafta Mera ise Bhavani’nin oyunu ile esir düşer.

Mera bu gizli cam odadan sesini duyurmaya çalışsa da kimse onu duyamaz. Bhavani Mera’nın konaktan gittiğini dile getirerek yalan söyler. Mera kapana kısıldığı cam odada Bhavani ve Daram’ı izlemekten başka hiçbir şey yapamaz.

Vidya Mera’yı arıyor! Bhavani’nin bu iddialarına rağmen Vidya Mera’yı aramaktan vazgeçmez. Vidya Bhavani’nin Mera’yı kaçırdığından emindir. Bir şekilde bunu kanıtlayarak Bhavani’nin evliliğini bitirecektir!

Vidya bu amaçla gizlice ses kaydı cihazı koyar ve Bhavani’yi kayda alır. Onun ağzından çıkacak seslerle Daram’a gerçeği göstermeyi amaçlar. Ancak Vidya’nın ses kaydı Daram için yeterli bir kanıt olmaz.

Samera’nın sinsi değişimi! Bhavani oyunlarına devam ederken Modiler ise Samera’nın değişimi karşısında şaşkındırlar. Samera sari giyiyor, dualar ediyor, ideal bir gelin olmak için elinden ne geliyorsa yapıyordur.

Tabi tüm bunların hepsi birer göz boyamadır. Samera bu göz boyama ile kendini iyi gösterirken arka planda yine keyif yapmaya devam eder. Nitekim Seta, Gopi’yi ziyarete hastaneye gidince durumu fark eder. Tüm Modiler Samera’yı odasında dua okur zannederken Seta onu dışarıda görür.

Seta özür diledi! Samera durumu hemen Urmi’ye söyler. Urmi odaya gidince Samera’nın maketi ve ses kaydından çıkan sesi gerçek zanneder. Urmi’nin bu dikkatsiz bakışı Samera’ya zaman kazandırır ve yakalanmadan odasına tekrar döner. Seta ise yalancı durumuna düşmüş olur.

Ricky’nin Koki’nin üstüne gitmesi, Samera’nın saatlerce dua ettiğini ve şimdi karşılaştığı muameleyi burgulaması Modileri zora sokar. Seta zoraki olarak Samera’dan özür diler. Koki Seta’ya bu tarz konularda daha akıllı olmasını öğütler. Kanıtsız asla hareket etmemelisin der.

Şeytani plan! Sinsi Pinku ise Seta ve Koki’nin iş birliğini uzaktan dinler. Şeytan Pinku Modilerden bir adım daha önce olmak için gece herkesi uyku gazıyla uyutur. Amacı tüm konağı gizli kameralarla donatmaktır. Böylelikle konakta olup biteni kayıt altına alacaklardır.

Ertesi gün Modiler tapınağa gidince Samera ve Pinku planı devreye sokar. Koki kılıklı birini ayarlayarak Samera’ya işkence yapıldığı izlenimi verirler. Bu görüntüyle Koki’yi hapse tıkacaklardır. Planın ilk bölümü tamamdır. Bu esnada Koki konağa tek başına geri döner.

Koki nefessiz kalıyor! Planın ikinci kısmında Koki’nin dönüşü kayıt altına alınacaktır. Ancak Samera için işler epey ters gider. Koki Samera’yı fanustan çıkarırken kendisi içeride kalır. Anahtarda dışarıdan açılıyordur ve Koki’nin orada mahsur kalmıştır.

Samera ve Pinku Koki’yi çıkarmak için uğraşırlar. Ancak cam çok sağlamdır ve kırılmıyordur. Koki ise her an daha çok havasız kalıyordur. Koki ölüme an be an yaklaşırken Gopi’nin adını sayıklar. Gopi ise dadisini hissederek uyanır ve Jaggi ile beraber soluğu konakta alır. Koki’nin son nefeslerini aldığını görünce korkuya kapılır.

Jaggi Kokila’yı Kurtardı! Jaggi vazo ile cama vurup kırmak ister ancak cam çok serttir. Jaggi nefesi tükenen Koki’ye yardım için bu sefer camı yumruklar ve sonunda onu kurtarmayı başarır. Doktor gelerek Koki’ye hemen müdahale eder ve Koki böylece kurtulur. Tüm bu olanlardan sonra Ahem’in hayali tekrar Gopi’nin yanına gelir. Onun elinden tutarak Jaggi’ye götürür. Gopi Jaggi’ye sarılarak annesini kurtardığı için teşekkür eder.

Modi konağında sorunlar şimdilik hallolurken diğer tarafta Daram’ın gözü ise açılır. Daram Vidya’ya gizlice gerçeği bildiğini ve Mera’yı kurtaracaklarını söyler.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.