Masum 489. bölüm özeti oku ve fragmanı – 24 Temmuz 2021 Cumartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 489. bölüm özeti oku ve fragmanı – 24 Temmuz 2021 Cumartesi tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 489. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 489. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 489. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 489. bölüm özeti

Sita büyük bir başarıya imza atarak güzellik yarışmasında birinci seçilmişti. Riki birinci seçilen kişinin Sita olduğundan emindir. Kokila hapishanede hastalanır. Gopi doktorun gelmesini ister ancak Bavani’nin adamı gardiyan kadın buna gerek olmadığını, Kokila’nın dinlenerek kendine geleceğini söyler. Hapishane müdürünün fark etmesiyle Kokila için doktor gelir. Jagi, Urmila ve Sita Gopi ve Kokila’yı ziyarete giderler  ancak gardiyanlar onları almaz. Üçlü eve geri dönmek zorunda kalırlar. Evde her yerin süslendiğini gören Jagi nedenini merak eder. Samira ortaya çıkar ve güzellik yarışmasında kazandığı için parti verdiğini açıklar. Sita Samira’nın partisini mahvedeceklerini söyler. Üçlü bahçeye çıkarlar ve partiyi nasıl mahvedeceklerini konuşurlar. Bu sırada bir ağa takılıp yukarı çekilirler. Onları izleyen Pinku partiye kültürsüz adamların gelmelerine engel olduğunu düşünür. Samira partiye Sia Kapor’u da davet etmiştir. Riki şimdi gerçeğin ortaya çıkacağını ve Sita’nın maskesinin düşeceğini düşünüyor. Öte yandan Jagi ve ekibi tuzaktan kurtulmaya çalışıyorlar. Kokila’nın duaları gün boyunca devam eder. Jagi sonunda kurtulmayı başarır. Urmila garson kılığında içeri girer ve Pinku’ya bol bol içki içirir. Samira Pinku’dan tuzağı kontrol etmesini ister. Pinku çok sarhoş olduğu için tuzağın yerinde durduğunu söyler. Samira Sİta’nın gelmeyeceğinden emindir. Bu sırada Sia güzel bir elbiseyle ortaya çıkar. Konuklar onun güzelliği karşısında büyülenir. Samira konukların sözleri karşısında kıskançlık krizine girer. Sia onda sözlere kulak asmamasını ister ve ona pahalı bir kolye hediye eder. Samira neden ona hediye verdiğini sorar. Sia eski kaynanasının kız kardeşini diri diri toprağa gömdüğünü ve ölen kız kardeşinin Samira’ya benzediğini, onu her gördüğünde kız kardeşini hatırladığını ve bu yüzden ona yakınlık gösterdiğini söyler. Samira ona sarılır ve kız kardeşi olarak görebileceğini söyler. Urmila ve ekibi Pinku’nun sarhoş olmasından faydalanırlar ve ona suçunu itiraf ettirmek için daha fazla içirirler. Ardından Pinku’Nun konuşmalarını kaydederler. Pinku Koki ve Gopi’den nefret ettiğini söyler ancak bu sözler Koki ve Gopi’nin kurtulması için yeterli değildir. Masum 489. Bölüm Özeti 24 Temmuz sona erdi.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum