Masum 490. bölüm özeti oku ve fragmanı – 25 Temmuz 2021 Pazar tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 490. bölüm özeti oku ve fragmanı – 25 Temmuz 2021 Pazar tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 490. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 490. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 490. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 490. bölüm özeti

Seta, Sia kılığında Samera’nın yanına sızmıştı. Ricky ise Seta’nın kılık değiştirdiği konusunda şüphelenir. Seta gerçeği öğrenecek mi? Sia kılığına giren Seta, Samera’ya aldığı güzel kolye ile onu etkilemeyi başarır. Ayrıca Jaggi şampanya patlatır. Pinku ve Samera şampanyadan içerken Seta onların giderek sarhoş olmasını ve ağzından gerçekleri kaçırmasını ister.

Bu amaçla Sia kendi acıklı öyküsünü anlatır. Amacı Samera’yı etkilemektir ancak Seta ondan yeterli bilgiyi alamaz.

Ricky’nin gözü Sia’da! Ricky puştu ise Seta’yı rahat bırakmaz. Onunla maskeli dans eder. Bu romantik dans esnasında Seta oldukça zorlanır. Gözüne taktığı takma kirpiklerden biri düşer. Seta kimliğinin ortaya çıkmasından çok endişelidir. Ancak korktuğu şimdilik başına gelmez.

Seta, Ricky’den kurtulduktan sonra asıl hedefine yönelir. Gopi ve Koki’yi kurtaracak bir delil. Bu seferki hedefi Painku olur. Samera’nın maskesini takarak Pinku’yu konuşturmak ister.  Pinku’nun ona söylediklerini de ses kaydına alır.

Kim bu Karan? Seta bunlarla uğraşırken diğer tarafta Mera’nın başı Daram’ın eve getirdiği Karan adında biriyle beladadır. Daram ilginç bir şekilde bu adama güvenirken Mera ondan rahatsız olur. Nitekim Mera, karan’ın odasına girdiğinde onu yarı çıplak bulur.

Mera bu konuda rahatsızlığını Daram’a söylese de Daram Karan’ın öyle biri olmadığını anlatır. Birkaç gün içinde de gideceğini söyler. Mera Bhavani’den kurtulmuşken şimdi Karan adında bir bela ile uğraşmak zorunda kalır.

Seta başarısız oluyor! Modi konağında ise Parag son durumu orar. Gopi ve Koki’yi kurtarmak için bir gelişme var mıdır? Seta ses kaydı aldığını söyleyerek onu Modilere dinletir. Bu ses kaydı Pinku’ya aittir. Pinku burada Koki ve Gopi’yi mahvedeceklerini söylemiştir.

Ses kaydını dinleyen Modiler bunun yeterli olmayacağına karar verirler. Çünkü burada Pinku ne suçlarını itiraf ediyor ne de yaptıklarını anlatıyordur. Seta bu duruma üzülürken Jaggi onu teselli eder.

Ricky Seta’yı rahat bırakmıyor! Tüm bu olumsuzlukların üzerine Ricky Sia’yı arar. Seta bir an dalgınlıkla konuşacakken telefonu kapatır. Ardından tekrar arar ve Ricky ile konuşur. Ricky Sia’yı bir yerlere içmeye davet eder.

Ricky’nin amacı Sia’nın gerçek kimliğini öğrenmektir. Bildiğiniz gibi Seta dindar bir kızdır ve alkol tüketmez. Ricky alkol sınavıyla onun kim olduğunu anlayacağını düşünür. Seta bu davet karşısında çok endişelense de yapacağı başka bir çare yoktur. Ayrıca Jaggi ve Modiler ona yardım edeceklerini söyler.

Seta Ricky alt etti! Buluşma günü geldiğinde Ricky arabanın tekerleklerini indirir. Böylelikle gelen kişi Seta ise arabadan dolayı gelemeyecek ve gerçek anlaşılacaktır. Ancak Jaggi bisikletle Seta’yı bara götürür. Ricky Sia’yı görünce şaşırır.

Ricky burada Sia’ya viski ikram eder ve içmesini bekler. Sia ise barda ortama oldukça hakimdir. Bir kıza sarkıntılık eden adamlara haddini bildirirken Ricky epey kendine hayran bırakır. Ardından Viski sevmediğini söyleyerek garsondan cin ister. Tabi garson Modilerden biridir ve Seta’ya içki değil su getirir. Böylelikle Ricky’nin tüm planları boşa çıkmış olur. Ricky tüm bunları Seta’nın yapamayacağını karşısındaki kişinin Sia olduğuna emindir artık.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.