Masum 492. bölüm özeti oku ve fragmanı – 27 Temmuz 2021 Salı tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 492. bölüm özeti oku ve fragmanı – 27 Temmuz 2021 Salı tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 492. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 492. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 492. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 492. bölüm özeti

Seta kılık değiştirmişti. Modiler’in yaptığı bu planın amacı ise hapishanedeki Koki ve Gopi’yi bir an önce kurtarmaktır. Pinku itiraf etti! Jaggi, Seta’yı arayarak ona son durumu sorar. Bir an önce gerçekleri ortaya çıkarmaları gerektiğini söyler. Aksi takdirde Koki ve Gopi’nin davası yarındır ve onlar bir şey yapamazsa ikili hapse mahkum olacaktır.

Seta Jaggi’den endişelenmemesini ister. Ne pahasına olursa olsun gerçekleri ortaya çıkaracaktır. Seta bu amaçla Samera ve Pinku ile yeni bir toplantı yapar. Modacı bir arkadaşı ile ikiliyi tanıştırır. Daha önce olduğu gibi Pinku yine yaptığı hareketle bu işi de mahveder.

Ricky gerçeği öğrenecek! Seta ve Jaggi’nin hedefi de budur. Samera ile Pinku’nun arasını açmak. Nitekim plan başarılı gider. Sia, Samera’dan ayrılan Pinku’nun yanına gider. Onu eğlenmeye davet eder.

İkili uzak doğu dansları olan bir mekana giderler. Burada Urmila Geyşa kılığında danslar eder. Sia ve Urmi Pinku’ya burada bol bol içki içirip onu iyice sarhoş ederler. Sia hemen Pinku’yu gazlar. Onun Samera için ne denli şeyler yaptığını söyler.

Pinku bu gazlamayla tüm yaptıkları kötülükleri bir bir anlatır. Ricky kandırmaları, Koki’ye yaptıkları cam tuzak, sahte deliller… Pinku bunları anlatırken ses kaydı da çalışır.

Ricky Pinku tokatladı! İtiraf kayıtlarını alan Modiler hemen soluğu konakta alırlar. Kayıtlar herkese izleterek Samera’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarırlar. Gerçekleri gören Ricky öfkelenir ve Pinku tokat atar. Ricky ayrıca Modilerden de özür diler.

Gerçeklerin ortaya çıkması ve Ricky’nin gözünün açılması Koki ve Gopi’nin artık kurtulması anlamına gelmektedir. Ancak Gopi’nin içinde garip ve kötü bir his vardır. Bu his oğlunun başına bir şey geleceğine dair korkudur.

Ricky ortalıkta yok! Nitekim dava günü geldiğinde Gopi’nin bu huzursuzluğu boşa çıkmaz. Modiler her yerde Ricky ararken Ricky ortalıkta yoktur. Samera Ricky’nin Singapur’a gittiğini söyler. Onun bencil biri olduğunu dillendirir.

Ancak gerçekler bundan çok daha çarpıcı olur. Öncelikle Ricky’nin gelmemesi yüzünden Modilerin tutukluluğu devam eder. Samera bu duruma çok sevinir.

Ricky öldü! Modiler Ricky’nin gelmemesine şaşırırken polislerin bir patlamadan bahsetmesi işin rengini değiştirir. Patlamada etrafa saçılan deliller ve aracı duyan Gopi ağlamaya başlar. Çünkü araç Ricky’e aittir. Bu durum herkesi perişan eder.

Ricky için cenaze töreni yapılır. Ancak Gopi geçmişte Ahem’i kaybettiği gibi bu kezde oğlunu kaybetmeye dayanamaz. Aniden bayılan Gopi yoğun bakıma alınır. Kokila ise tüm bu acıların üzerine hapishaneye götürülür. Koki’yi orada Bhavani bekliyordur. Bhavani Ricky’nin ölüşü, Gopi’nin hastanelik oluşu şerefine herkese tatlı dağıtır. Koki ise yere çekerek acısını içinde yaşar.

Ricky’nin katili Samera! Ricky’nin ölümünün ardında ise elbette Samera ve Pinku vardır. İkili Ricky’nin aracını patlatarak onu öldürmüş ve mahkemeye gitmesini engellmiştir. Samera hem Ricky öldürmek hemde Modileri perişan hale sokmaktan mutludur. İntikamını oldukça acımasız almıştır.

Seta ve Jaggi ise gerçeği ortaya çıkarmak ister. Seta, Sia kılığında Samera’yı suçüstü polise yakalatmak ister. Ancak Samera oyunculuğuyla işin içinden sıyrılır. Samera’nın bu oyunculuğu Ricky için yalandan yas tutmasıyla da devam eder.

Yoksa Ricky ölmedi mi? Samera yas bittikten sonra ise hemen soluğu partilerde alır. Zaferi iyi bir kutlamayı hak etmiştir. Taki Samera partide Ricky görene dek. Samera bir anda kanlar içinde Ricky görünce şoke olur. Hemen Pinku çağırır ancak Pinku kimseyi göremez. Samera’nın hayal gördüğünü düşünür. Samera ise bu durumdan oldukça korkar.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.