Masum 493. bölüm özeti oku ve fragmanı – 28 Temmuz 2021 Çarşamba tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 493. bölüm özeti oku ve fragmanı – 28 Temmuz 2021 Çarşamba tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 493. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 493. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 493. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 493. bölüm özeti

Samera ve Pinku, Ricky’i ortadan kaldırmıştı. Samera bunun mutluluğuyla soluğu eğlencelerde alırken bir anda karşısında Ricky’nin hayaletini görünce şoke olmuştu. Ricky’nin hayaleti peşimizde! Samera yaşadığı şok yüzünden oldukça korkar. Seta ise yaşanan bu esrarengiz durumu Modilere anlatır. Modiler bu duruma şaşırırlar. Ricky ölmüştür ama ruhu hala aralarında dolaşıyordur.

Özellikle Urmila bu durumdan çok korkar. Ölüm ve diğer dünya ile Umri’nin pek işi yoktur ve bunun düşüncesi bile onu ürpertmiştir.

Bhavani hapisten kaçıyor! Bu esrarengiz olay akılları karıştırırken Modilerin içine düştüğü zor durum aynı şekilde devam eder. Gopi yoğun bakımda yarı baygın yatmakta, Kokila kızının yanında olmak yerine hapishane köşelerinde çürümektedir. Jaggi ise canı gibi sevdiği Gopi’nin bu perişan hali karşısında çaresizdir.

Hüzünlü durumdaki Koki’nin dikkatini Bhavani çeker. Koki daha önce kaçış haritasını bulduğu Bhavani’nin ne yapacağını hemen tahmin eder. Bhavani’nin peşinden gardiyana seslenerek o da tuvalete gider. Ve Bhavani’nin kaçtığını fark eder.

Koki rezil oldu! Koki durumu hemen gardiyana haber verir. Gardiyan tuvalete bakınca Bhavani’yi göremez. Hemen Bhavani’nin hücresini kontrole giderler. Buraya baktıklarında yatakta birinin yattığını görürler. Gardiyan ve müdür hemen Koki’yi azarlamaya başlar. Onu yalancılıkla suçlar.

Koki yatakta yatanın Bhavani olmadığını iddia eder. Bhavani’nin ayağında hal hal vardı der. Müdür Koki’ye tekrar kızar ancak Koki ısrarlarıyla yataktaki kadının örtüsünü kaldırtır. Örtü açılınca yataktan Bhavani çıkar. Koki, müdüre rezil olur.

Bhavani yakalandı! Koki’nin düştüğü bu durum Bhavani’nin işine yarar. Bhavani ilk fırsatta tekrar kaçar. Koki bir daha müdüre haber verir ancak müdür onu sallamaz. Ancak kısa sürede Bhavani’nin ortalıkta olmadığı gardiyanlar tarafından anlaşılır.

Bhavani hızla kaçarken bir anda gardiyanları peşinde görür. Panikle tellere atlayan Bhavani elektrik akımıyla yere yığılır ve kaçış planı da böylelikle sona erer.

Ricky, Samera’nın peşinde! Modi konağına döndüğümüz de ise Samera’ya musallat olan Ricky’nin hayaleti yine ortaya çıkar. Ona korkutucu paketler gönderir. Samera bir anda yine karşısında gördüğü Ricky’i görünce gözlerine inanamaz.

Bu sefer Samera cesaretini toplar. Ricky dokununca onun hiçte hayalet gibi olmadığını fark eder. Ricky oyun yaptığını söyler. Ancak Samera aynada Ricky’nin yansımasını göremeyince gözleri fal taşı gibi açılır. Samera hayalet diye bağırarak tüm konağı başına toplar. Tabi konak halkı gelene kadar Ricky tekrar ortalıktan kaybolur.

Ricky aslında yaşıyor! Bu akıl almaz olayları anlayamayan Modiler yaşananları kendi lehlerine kullanmak isterler. Urmi’nin planıyla Sahir, ricky olup Samera kandıracaktır. Modilerin planı oldukça iyi gider. Ricky Samera’yı korkutur ve ondan gerçekleri itiraf etmesini ister.

Bu başarılı plan sonrası Modiler odaya gidince Urmi Sahir’i tebrik eder. Ama o da ne? Sahir odada olduğunu ve plana başlamadığını söyler. Bunun üzerine Urmi korkudan tir tir titrer.

Sia ve Ricky iş birliği! Gerçekler ise ertesi gün Sia yani Seta ve Ricky’nin Gopi’yi ziyaretiyle ortaya çıkar. Ricky araçta tam yanacakken Sia onu kurtarmıştır. İkili Samera’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için bu planı yapmışlardır. Ricky annesinin yanına giderek ona yaşadığını ve ölmediğini söyleyerek tüm bu olanları anlatır.

Ricky annesi ile konuştuktan sonra Sia ile artık oyunu finale ulaştıracak plana başlarlar. İlk aşamada ikili Pinku bayıltarak ölü gibi gösterirler. Ardından Sia odaya buhar vererek ruhani bir ortam sağlar. Samera geldiğinde ise Ricky ve ölü Pinku’yu görünce adeta çarpılır.

Modiler kurtuldu! Ricky Samera’dan gerçekleri anlatmasını yoksa onu hemen öldüreceğini söyler. Samera bu korkuyla hemen yaptıklarını itiraf etmeye başlar. Sia bu itirafları kaydeder. Pinku kendine gelirken Modiler de konağa doluşur. Ricky ortaya çıkarak tüm gerçekleri bir bir Samera’nın yüzüne vurur.

Samera kandırıldığını hemen fark eder. Ricky ona bir teklif yapar. Koki ve Gopi’nin serbest kalması karşılığında kayıtlar polise verilemeyecektir. Samera hapse girmekten korktuğu için bu durumu kabul eder ve böylelikle Gopi ve Koki kurtulur.

Bu güzel gelişmeler Gopi’yi ayağı kaldırır, Koki’de hapisten çıkarak konağa gelir. Modiler tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşar. Modilerin konuşması biterken söz hakkı Samera’ya gelir. Samera, Koki ve Ahem’i suçlayarak kendi öyküsünü anlatır. Ahem’in yıllar önce terk ettiği Anita’nın kızı olduğunu söyler. Annesi Modiler yüzünden hayatına son vermiştir der.

Samera’nın bu konuşması beyhudedir. Ricky onu konaktan hemen kovar. Yaptığı tüm kötülükler nedeniyle asla affedilmeyeceğini söyler. Samera giderken Ricky tüm olanların sorumluluğunu üstünde taşır. Bu suçlulukla burada kalamayacağını herkese söyler.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.