Masum 494. bölüm özeti oku ve fragmanı – 29 Temmuz 2021 Perşembe tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 494. bölüm özeti oku ve fragmanı – 29 Temmuz 2021 Perşembe tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 494. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 494. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 494. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 494. bölüm özeti

Masum’da bugün Sita öldüğü düşünülen Riki’yi kurtarır ve onunla birlikte Samira’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışır. Sita ve Riki başarılı olabilecek mi? Ekranların sevilen Hint dizisi Masum 28 Temmuz Çarşamba günü yayınlanan son bölüm 493. bölümüyle izle7.com’da. Riki’nin ölüm haberi tüm aileyi sarsar. Oğlunu kaybetmeye dayanamayan Gopi hastaneye kaldırılır. Fakat tüm gerçekleri bilen Sita Samira’ya bir oyun oynar. Riki’yi alevlerin arasından kurtaran Sita onu tedavi ettirir. Riki’yle el ele verip Samira’dan kurtulmayı hedefleyen Sita onun yaşadığını herkesten gizler. Riki gizlice Gopi’yi ziyarete gider. Sita’ya Samira’nın suçlu olduğunu kanıtlamak istediğini söyleyen Riki yeni planları için harekete geçer. Sita ve Riki başarılı olabilecek mi? Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum dizisi yeni bölümleriyle her gün 15:30’da Kanal 7 ekranlarında. 

Samera’ya yapılan oyun sonuç vermiş Koki ve Gopi kurtulmuştu. Şimdilik işler iyi gibi gözükse de olaylar tekrar karışır!  Seta çok üzgün! Sia kılığına girerek Modilerin kurtuluşunda büyük rol oynayan Seta oldukça üzgündür. Bunun sebebi ise Ricky’nin onu Sia zannetmesi. Yani Ricky Seta’yı değil Sia’yı sevmiştir. Sia ise uydurma bir kişilikten ibarettir.

Gopi ve Jaggi bu konuda Seta’ya destek olsalar da Seta’nın morali kolay düzelecek gibi değildir. Bu arada konaktan kovulan Samera ise yanında avukatlarla Modi konağına geri döner.

Samera ve Pinku evli mi!? Samera’nın ani gelişi Modileri oldukça rahatsız eder. Modiler onu tekrar kovmak istese de Samera Ricky ile hala evliliğinin devam ettiğini söyler. Bunun anlamı Samera’nın bir süre daha Modi konağında kalacaktır.

Evet Samera yasal olarak konakta kalabilir. Ancak Modilerin başka birine daha tahammülü yoktur. Bu yüzden Pinku’nun kalmasına izin vermezler. Pinku öfkeyle konaktan ayrılır.

Sia’nın kimliği ortaya çıktı! Samera’nın konağa gelişi hemen uğursuzluklarını gösterir. Samera Ricky tekrar kandırmak isterken Ricky ona kızar. Kendisine dokunmasını engellemek isterken Ricky merdivenleri fark etmez ve yere düşer.

Ricky kafası kanarken Seta hemen olay yerine gelir. Seta hemen kendine özgü karışımlar yaparak Ricky’nin kanmasını durdurur. Bu durum Samera’nın dikkatinden kaçmaz. Bu macunları ancak Seta’nın yapabildiğini söyler. Böylelikle Seta’nın kimliği ortaya çıkmış olur. Seta’da bu role daha fazla dayanamayarak gerçeği itiraf eder.

Ricky evlenme teklifi! Samera’nın bu davranışı olumsuz bir durum oluşturmak yerine Ricky için bir fırsata dönüşür. Ricky Seta’nın önüne diz çöker ve ona evlenme teklifi eder. Anca Ricky’nin bu düşüncesi ters teper.

Seta, Ricky’nin kendisini değil Sia’yı sevdiğini düşünür. Bunca zaman onu küçümsediğini, Sia olduğu için onu sevdiğini söyler. Bu düşüncelerinden dolayı Seta bu evlilik teklifini reddeder. Modiler ise bu duruma oldukça üzülürler. Ancak ikilinin birbirlerini sevdiklerini ve bunu yakında anlayacaklarını da ifade ederler.

Samera ve Pinku evli! Gece olduğunda ise Gopi büyük bir sırrı öğrenir. Önce Samera’ya gelen bir mektubu gören Gopi onu takibe alır. Kısa süre sonra Samera ve Pinku’nun bahçede buluştuğunu görür. Pinku’nun Samera ile kardeş gibi davranmaktan bıktığını duyar. İkilinin aslında evli olduklarını öğrenir.

Gopi bu bilgiyi Modilerle paylaşmak ister. Ancak bunu yapamadan Samera ve Pinku tarafından yakalanıp etkisiz hale getirilir.

Modiler kaçırıldı! Gopi yavaş yavaş kendine geldiğinde karşısında Samera ve Pinku’yu görür. Ayrıca tüm Modilerde bağlanmıştır. Bu arada diğer tarafta da benzer durum vardır. Bhavani hapisten kaçarak Mera’yı ele geçirmiş o da Daram’ı karşısına almıştır.

Kısaca hem Daram hem de Gopi düşmanlarıyla bir ölüm oyunu oynayacaktır. Bu oyunda ortada olan sevdiklerinin hayatıdır. Samera Gopi’ye oyunun kurallarını anlatır. Büyük bir satranç tahtasında Modiler taşların yerini almıştır. Gopi bu satranç oyununda kaybettiği her taş sevdiklerinin canına mal olacaktır. Bu yüzden Gopi ne pahasına olursa olsun satranç oyununu kazanmak zorundadır.

Satranç oyununu kim kazanacak! Daram ise Bhavani’nin elinde adeta oyuncak olur. Bhavani bilmeceler ve ipuçları ile Daram’ı oradan oraya sürükler. Bilmecenin peşine düşen Daram ise Mera’yı kurtarmak için çabalar.

Modi konağında ölümcül satranç oyunu Gopi’nin ilk taşı sürmesi ile başlar. Ardından Samera oyunu sürdürür. Burada Samera oyuna yeni kurallar ekleyerek sürekli Modilere eziyet eder. Gopi buna itiraz etse de Samera istediğin yapmayı sürdürür. Gopi içinse işler oyunda hiç iyiye gitmez. Gopi her adımda sevdiklerini kaybetmeye yaklaşırken ne yapacağını bilemez duruma gelir.

Hem Daram hem de Gopi için işler çıkmaza giderken sizce ikili sevdiklerini kurtarabilecek mi? Yoksa kötüler bu oyunun kazananı mı olacak?




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.