Masum 495. bölüm (final) özeti oku ve fragmanı – 30 Temmuz 2021 Cuma tek parça Masum yeni son bölüm izle

Masum 495. bölüm (final) özeti oku ve fragmanı – 30 Temmuz 2021 Cuma tek parça Masum yeni son bölüm izle
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 495. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 495. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 495. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 495. bölüm özeti

Jaggi Modileri kurtardı! Samera ve Pinku’nun elinde olan Modiler bir satranç tahtasına bağlanmışlardır. Gopi ve Samera Modiler’in hayatı üzerine bir oyuna tutuşmuştu.

Modiler için işler kötüye giderken Jaggi iplerden kurtulmayı başarır. Modiler’i sırasıyla kurtarırken Samera ve Pinku’yu da yakalamak ister. Ancak ikiliyi yakalamayı başaramaz. Pinku barut patlatarak ortalığı duman edip kaçmayı başarır.

Daram Mera’yı kurtardı! Modiler için iyi giden iler diğer tarafta da aynı şekilde olur. Daram Bhavani sonunda yaklar. Onu hırpalayarak Mera, Vidya ve diğerlerinin yerini öğrenir. Ardından Daram’da tüm ailesini kurtarmayı başarır.

Hem Modiler hem de Daram başlarındaki beladan kurtulmanın sevincini yaşar. Ancak 3 şeytan iş birliği yaparak intikam için geri dönmeye karar verir. Yapacakları yeni planı hemen devreye sokarlar.

Bu plan doğrultusunda üçlü Modi konağına sızmayı başarırlar. Tören yapmakla meşgul olan Modiler durumu anlayamazlar. Bu fırsatı değerlendiren kötüler tüm konağı yanıcı barutla kaplarlar. Modiler herhangi bir tepki verirlerse barutu patlatacaklardır.

Modilerin belası geri döndü! Planlarını başarı ile uygulayan Bhavani, Samera ve Pinku hemen ortaya çıkarak Modiler’i şoke ederler. Ayrıca 3 şeytan Gopi ve Seta’yı da kaçırmışlardır. Pinku elinde alevli okla hazırda beklerken tek hareketlerinde herkesi alevlerin içinde bırakacağını söyler.

Durum oldukça olumsuz gözükürken tanrının yardımıyla Modiler bu işten kurtulmayı başarırlar. Mabette bulunan su dolu kova kendiliğinden yere devrilerek tüm barutu ıslatır ve yanmasını engeller. Jaggi hemen 3 şeytanı kovalamaya başlar. Bu arada su deposuna kapatılmış Gopi ve Seta’da kurtulur.

Kötülerin sonu geldi! Kötüler kaçarlarken Samera Ricky’e ateş eder. Kurşun Gopi’ye gelir. Neyse ki kurşun sıyrık olduğu için ölümcül bir tehlikeye sebep olmaz.

Öfkelenen Jaggi ve Daram kaçan 3 şeytanı kısa sürede kıskıvrak yakalar. Jaggi ve Daram durumu hemen Modiler’e haber verir. Polis gelinceye kadar da 3 şeytana zorla dans ettirirler. Polis gelip suçluları tutuklayarak götürür. Modiler böylece tüm belalardan kurtulmayı başarır.

Huzur geri geldi! Kötülüklerin bitmesiyle beraber Modiler uzun süre sonra huzura kavuşurlar. Şimdi ise geriye tek bir çözülmemiş sorun kalmıştır. Bu sorun Seta ve Ricky’nin durumudur.

Modiler Ricky alarak Seta’nın yanına gider ve ikiliyi evlendirmek ister. Seta duraksarken Urmi Ricky’nin aşkının gerçek olduğunu ispatlayacağını söyler. Ricky durumu anlayamazken kısa sürede Urmi yapacağı sınamayı gerçekleştirir.

Seta ve Ricky evlendi! Ricky salona indiğinde karşısında 8 kız görür. Kızların hepsi aynı giyinmiş ve kafaları kapalıdır. Ricky bunların arasından Seta’yı bulacaktır. Ricky sırasıyla kızlara bakarken Seta ile geçmiş anıları sayesinde kolayca sevdiği kadını bulur. Seta Ricky’nin onu tanımasından çok etkilenir ve mutlu olur. Böylelikle ikili arasındaki evlilik başlar.

Modi konağı kısa sürede hemen hazırlanır. Seta ve Ricky’nin düğünü için artık her şey tamamdır. Peder töreni yaparken Modi konağı bu evlilikle huzura kavuşur.

Mutlu son! Kokila yeni gelin ve damada hayır duası eder. Geçmişte yaşanan güzel anılardan bahseden Kokila duygusal anlar yaşatır. Gopi’ye övgü dolu sözler söyler. Gopi her şeyi Koki’den öğrendiğini dile getirerek ondan kendisine eskisi gibi seslenmesini ister. Bu sesleniş Kokila’nın ‘Gopi gelin’ demesidir. Gopi Koki’nin gelini olmaktan gurur duyuyordur. Tüm konuşmalardan sonra herkes yan yana gelerek aile fotoğrafı çekilir.

Bu fotoğrafla birlikte uzun soluklu dizimiz mutlu bir şekilde son bulur




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.