Masumiyet 2. bölüm tek parça izle! 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumiyet 2. bölüm tek parça izle! 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV ekranlarında başlayan yayın hayatıyla çarşamba akşamlarına damga vuran Masumiyet 2. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Sahip olduğu oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosu ile adından söz ettirmeyi sürdüren yapımda bugün de yine yaşanacaklar sabırsızlıkla bekleniyor. Bu sebeple de araştırmalar yapılarak neler olacağı merak ediliyor. Masumiyet 2. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Ayrıca Masumiyet'in yeni bölümünü kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için 13. bölüm tek parça, ful

Önemli dizilerin yer aldığı çarşamba akşamına bomba gibi bir giriş yapan ve uzun süre ekranlarda yer almayı planlayan Masumiyet'te yeni bölüm heyecanı ekranlara taşınıyor. Güçlü senaryosu ve sahip olduğu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapım bu akşam da adından söz ettirecek gibi ggzüküyor. Tam isabet olarak gösterilen ve binlerce kişiyi de ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde yaşanacaklar da merakla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Masumiyet 2. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alırken bölüme dair özet de sizlerle birlikte.


Masumiyet 2. bölüm özeti

İlker Ilgaz’ın kendi düğününde gözaltına alınmasıyla başlayan yeni süreç, yasak aşkın üzerindeki sır perdesini aralar. Üstü kapatılmış gerçekler ve görmezden gelinen yalanlar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Bahar ve Hale çocukları uğruna karşı karşıya gelir. ‘Benim oğlum yapmaz’ sözünden dönmeyen Hale, İlker’in imajını kurtarmak için harekete geçer ve İrem’le, İlker’in cezaevinde evlenmelerine ön ayak olur. Kızının gizlice evlenmesiyle deliye dönen Harun ise çoktan tarafını seçmiştir. İrem, babasının tüm çabasına rağmen, tamamen kayınvalidesinin kontrolüne geçer. Bahar, kızının yoğun bakımdan çıkmasını adalete sığınarak beklerken, Ilgaz’lar sayesinde sınırsız gücün nasıl bir şey olduğu gerçeğiyle de tanışmak üzeredir. Ela’nın gözünü açmasıyla nefesler tutulur ve dava süreci başlar. İlker’in savunma stratejisi ise son derece acımasızdır. Masumiyet yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!



Masumiyet 2. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Masumiyet 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Masumiyet'ın 2. bölümünü foxplay.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Masumiyet 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Masumiyet'in 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa foxplay.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.