Masumlar Apartmanı 23. bölüm izle | Masumlar Apartmanı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 23. bölüm izle | Masumlar Apartmanı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yayınlanmaya başladığı günden bu yana Türkiye gündeminden düşmeyen ve her bölümü ile de reyting zirvesine kurulan Masumlar Apartmanı yeni bir haftasıyla daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kadrosundaki oyuncularla adından söz ettiren dizide bu hafta neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılıyor. Kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Masumlar Apartmanı dizisi 23. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Masumlar Apartmanı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detayl

TRT 1'de başlayan yayın hayatıyla yeni bir yolculuğa çıkan Masumlar Apartmanı 23. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı.Serüveni merakla beklenen dizi büyük bir ilgiyle izlendi. Kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Masumlar Apartmanı dizisi 23. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Masumlar Apartmanı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

 

Masumlar Apartmanı 23. bölüm özeti

Han, Esra’ya yaptığı açıklamalarla durumu bir kez daha kurtardığını düşünürken, Esra’nın çok daha fazlasını gördüğünden habersizdir. Esra öğrendiklerinin şokuyla ne yapacağını bilmez haldedir. Sonunda İnci’ye anlatır. İnci için durum bu kez sadece bir şüpheden ibaret olmaktan çıkmıştır. Araştırmaya girişir. Naci ise Safiye’ye bu sefer öncekinden çok daha büyük bir sürpriz hazırlar. Ancak işler planladığı gibi gitmez. Artık Naci için gerçeklerle yüzleşme vaktidir. Hikmet’in hastalığı yüzünden yaşadığı kafa karışıklığı, Gülben ve Esat’ı çok zor bir durumda bırakır. Neriman ise okulda Gamze’nin meydan okumasını kabul eder ve yepyeni bir heyecan keşfeder. Bu keşif, onu hiç tanımadığı tehlikeli sulara yönlendirir. Esra’nın apartmandan gelen kokuyu takip etmesi ise ortalığı iyice karıştıracak olaylar silsilesini başlatır.


 

Masumlar Apartmanı 23. bölüm full tek parça HD izle

Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Masumlar Apartmanı 23. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Masumlar Apartmanı'nın 23. bölümünü TRT.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

yemin emir

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün


güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey


 

Masumlar Apartmanı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in dizisi Masumlar Apartmanı 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1.com.tr ve TRT Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.