Masumlar Apartmanı 29. bölüm Youtube tek parça izle | Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 29. bölüm Youtube tek parça izle | Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Türkiye'yi salı günlerinde TRT 1 ekranlarına kilitleyen Masumlar Apartmanı yepyeni bir bölümü ile daha izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Büyük bir ilgiyle başladığı yayın hayatında 2020 yılını çok iyi bir yerde kapatan yapım 2021'de de muhteşem formunu sürdürüyor. Seyirciler de bu akşam neler yaşanacağı konusunda fikir sahibi olabilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Masumlar Apartmanı dizisi 29. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer a

TRT 1'de başlayan yayın hayatıyla yeni bir yolculuğa çıkan Masumlar Apartmanı 29. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı.Serüveni merakla beklenen dizi büyük bir ilgiyle izlendi. Kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Masumlar Apartmanı dizisi 29. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

 

Masumlar Apartmanı 29. bölüm özeti

Neriman’ın kaçma teşebbüsü başta Han olmak üzere herkesi şoke etmiştir. Safiye tam bir kriz halindedir. Evde durumlar iyice gerilir. İnci’nin Neriman hakkında öğrendiği bir gerçek, olayların seyrini değiştirir ve Han duruma müdahale eder. Neriman, her şeyden vazgeçmiş, hayatla bağlarını koparmış gibidir. Ege ise hem Neriman’ı hayal kırıklığına uğratmanın hem de ona ulaşamamanın sıkıntısıyla çaresizce çırpınır. Gülben’in yaşadığı soruna çözüm arayışına giren İnci, ona yardım etmek için bazı adımlar atar. Ancak her zamanki gibi Safiye’yle karşı karşıya gelir. Yağmur’un hastalarından biriyle yaşadığı karşılaşma, Han’ın canını sıkar. Esra ise Esat’a ulaşamadığı için başına bir şey gelmiş olma ihtimalini düşünmeye başlar. Kafasındaki şüphe son derece korkutucudur ancak gerçeğe ulaşmak için bu korkunun onu durdurmasına izin vermez.



 

Masumlar Apartmanı 29. bölüm full tek parça HD izle

Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Masumlar Apartmanı 29. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Masumlar Apartmanı'nın 18. bölümünü TRT.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

yemin emir

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün


güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey


 

Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in dizisi Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1.com.tr ve TRT Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.