Mehmet Mert: Ömer Ziya Göktuğ'u güzelliklerle anacağız

Mehmet Mert: Ömer Ziya Göktuğ'u güzelliklerle anacağız
Flash Tv'de Gülgün Feyman İle Beni İkna Et programında konuşan Gazeteci Mehmet Mert, Flash Tv sahibi Ömer Ziya Göktuğ'un vefatının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Mert, “Ömer Bey her zaman örnek, güzel bir insandı. Kendisini her zaman güzelliklerle hatırlayacağız” dedi

Flash Tv'de yayınlanan Gülgün Feyman İle Beni İkna Et programına katılan Gazeteci Mehmet Mert, Ömer Ziya Göktuğ'un ölümü nedeniyle derin bir üzüntü yaşadığını söyledi. Koronavirüs testi pozitif çıkan Mert, Skype bağlantısıyla katıldığı yayında, Göktuğ'un medya dünyasında her zaman güzellikle anılacak bir insan olduğunu söyledi. Mert, “Ömer bey gerçekten bu dünyada hoş bir seda bırakarak gitti. Tekstil dünyasında, medya dünyasındaki varlığıyla ve yaptıklarıyla her zaman hoş anılacak bir isim. Biliyorsunuz medyanın özelliklerini milyonlarca liraya değişenler var. Ama Ömer Bey gibiler doğruluğu ve gerçekleri hiçbir zaman paraya değişmedi. Biz Ömer Bey'i her zaman güzelliklerle anacağız. Maalesef erken bir zamanda kendisini kaybettik. Bu süreçte de görüyoruz kendisini arayanları, mesaj atanları. Ne kadar sevilen ve kıymetli bir insan olduğunu anlayabiliyoruz. Bir kere daha kendisine rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.


Omicron ciddiye alınmalı

Koronavirüs nedeniyle evde dinlendiğini ve zorlu bir süreç geçirdiğini de anlatan Mehmet Mert, herkesin omicron varyantını ciddiye alması gerektiğini anlattı. Yaşadığı sürece ilişkin konuşan Mert şu ifadeleri kullandı; “Doğrusu 2 yıldır devam eden koronavirüsün bu kadar acı vereceğini bilseydim, yakalanmamak için daha çok uğraşırdım. Gerçekten zor bir süreç geçiriyorum. Acı veriyor. Gözümüzün önünde çok dostumuzu kaybettik. Koronavirüs nedeniyle çok sayıda arkadaşımızı kaybettik. Biz de bir taraftan hem bu üzüntülerin içindeyiz hem de gündemi takip ediyoruz. Ekonomik kaygılarımız devam ediyor, ülkeye ilişkin kaygılarımız devam ediyor ama sağlık her şeyden önemli. Sağlık gerçekten bir numaralı gündem maddemiz olmalı. İki gündür tedirginim. Bu sabah gerçekten nefesim tıkanacak zannettim ve zorlandım. Boğazımda kuruluk hissettim, nefesimi açmakta zorlandım. Daha sonra su içtim, nefesim açıldı ama hemen ardından başlayan öksürüklerde ziyadesiyle beni yordu. Twitter'da da “şerefsiz, lanet virüs” yazmıştım. Gerçekten bu virüsün insanları nasıl yorduğunu gördüm. Bu süreçte tavsiyem bilmediğiniz ilaçları kesinlikle kullanmayın. Zaten omicronun hiçbir ilacı yok. Bol c vitamini, sıvı tüketeceğiz, sağlıklı besleneceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.