Menajerimi Ara 25. bölüm izle | 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 25. bölüm izle | 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
STAR TV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin ilgiyle izlenen dizi Menajerimi Ara'da yeni bir bölüm daha televizyondaki yerini alacak. Birbirinden komik ve aşk dolu sahneleriyle adından söz ettiren yapımda neler yaşanacağı da merak konusu. Medya sektörünü ele alan senaryosuyla her geçen gün daha da fazla izlenen dizinin yayın bilgileri de haberimizde yer alıyor. Menajerimi Ara 25. bölüm izle seçeneği aşağıda yer almaktadır. Menajerimi Ara 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Pazar akşamlarının zirve sahibi Menajerimi Ara dizisi yeni bölümüyle 31 Ocak Pazar günü ekranlardaki yerini aldı. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Aslı Mavitan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek gündemden düşmeyen Menajerimi Ara'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Menajerimi Ara 25. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Menajerimi Ara 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Menajerimi Ara 25. bölüm özeti

Yaklaşan ‘Sevgililer Günü’, Barış ve Dicle’nin aşkına yeni heyecanlar katar. Ancak maalesef ‘Sevgililer Günü’ ajanstaki herkes için mutlu bir gün değildir. Uyumlu bir çift olan oyuncuları bir reklamda oynamak üzereyken ayrılan Kıraç ve Feris, onları barıştırmak için ellerinden geleni yaparken kendi özel hayatlarında bu kadar şanslı olmayacaklardır. Feris’in Serkan’ın evli olduğunu öğrenmesiyle büyük bir karar vermesi gerekirken, Kıraç da Mayda’yla kaderlerini belirleyecek son adımı atar. Çınar ise Jülide’ye yaptığı hatadan sonra Serdar Ortaç’la birlikte depresyona girmiştir. Bütün ekip Peride’nin düzenlediği tekler partisinde biraz olsun moral bulmak üzereyken Dicle ve Barış’ın fotoğraflarının herkes tarafından görülmesi olayları yine içinden çıkılmaz bir hale sokar.



Star TV Menajerimi Ara 25. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Menajerimi Ara 25. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Menajerimi Ara'nın 25. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Menajerimi Ara 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Menajerimi Ara 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.