Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle
Türkiye'nin en çok izlenen sabah programı olarak yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir hafta daha başlıyor. Bibirinden çarpıcı konuları ve değerli konuklarıyla tüm güne damga vuran program izleyicileri tarafından da dikkatli bir şekilde izlenmeye devam edecek. Her geçen gün adını daha da fazla gür şekilde duyuran yayında yaşanacaklar da merak konsu. Bu sebeple de izleme alternatifleri araştırılarak öğrenmek isteniyor. Canlı, tekrar, Youtube gibi seyretme seçenekleri aşağıda bulunuyor. Mü

ATV'de yıllardır sabah saatlerinde yayınlanan bölümleriyle Türkiye'nin klasiklerinden biri olmayı başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yeni bir haftaya daha başlıyor. Programda Pazartesi günü işlenen son konuyla birlikte verilen iki günlük ara sonrası milyonlarca kişi bugünü sabırsızlıkla bekliyor ve başarılı sunucu Müge Anlı'yı izlemek istiyor. Arif Verimli, Şevki Sözen ve Rahmi Özkan'ın da katıldığı yayında yine birbirinden çarpıcı dosyalar işlenerek çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ocak 2021 Pazartesi canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Müge Anlı her gün çarpıcı olayları ele alıyor. Çözüme kavuşturmak için de ekibiyle olan gücünü ortaya koyup herkesi sevindirmeye çalışıyor. Yıllardır devam eden yayın maratonunda pek çok aileyi ve vatandaşı sevindiren başarılı gazeteci ve takım arkadaşları bugün de yine izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal sorumluluk projelerine sunduğu katkı ve birçok alandaki iyilikleri ile de gündemde olan Anlı, bugün de pür dikkat izlenecek. Programın son bölümünde Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı'da son olarak, Yalnız yaşıyordu. Boğazı kesilerek öldürüldü. İstanbul Esenler'de yaşayan 68 yaşındaki Neriman Kıvrak dün korkunç bir cinayete kurban gitti. Evine giren kişi ya da kişiler tarafından bıçaklanarak yaşamına son verildi. Boğazından ve karnından aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybeden kadını kızı ve damadı evinde buldu. Olay yeri inceleme ekibi tarafından adli  tıp'a götürüldü. Küçük kızın huzur timi tarafından sokakta bulunduğu haberi paylaşıldı. Annesi Cemile Hanım ile internet yüzünden tartışıp halasına gitmek için evden kaçan küçük kızın Bağcılar’da bulunduğu karnının aç olduğu ifade edildi. Ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki küçük kız ailesine teslim edildi. Erdem Uçkan ve ailesinin yeni hayatı… Müge Anlı, Erdem Uçkan'ın evi için gelen yardımları ve evin boyasının yapıldığı, alçı işlerinin bittiği söyledi. Cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Emniyete giden kardeşler, kız kardeşleri Zeynep Güngör'ün öldürdürüldüğü bilgisinin verildiğini söyledi. Kardeşi Melek, katil ve katillerin bulmasını istediğini söyledi. Aylardır kayıp olarak aranan 34 yaşındaki kadının katili kim? Muhabir Pembe’nin Ecevit ile uzun konuştuğu belirtildi. Zeynep Güngör’ün Ecevit ile ayrıldığında Mesut isimli başka bir kişi ile görüşmeye başladığını bunu komşu Dilek’in de doğruladığı paylaşıldı. Zeynep Hanım’ın Mesut ile görüşmeye başlayınca Ecevit’in bu durumu öğrendiğini Ecevit’in Zeynep’e 250.000 TL para verdiğini söyledi. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Olayların aydınlatılmasında katkınız olacağını sakın unutmayın.


 

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku




Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ocak Pazartesi izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 0 535 663 52 52'dir.

büşra uçun

ecrin



mevlüt yılmaz



menzure soylu bahar bartık



menzure soylu bahar bartık




hanife çiçekçi



müge anlı hanife çiçekçi



kardelen bucak



ayten hüseyinova



küçükçekmece 5 yaşındaki kıza taciz iddiası



necla metin büyükşen



ali gölve



müşra nehircan



tony back müge anlı




dilek şevik



monique witteman



hasan konuşuk



engin karakollu arif karakollu itiraf



palu ailesi

nur mehmet pehlivan



gamze tibet



mehmet nur pehlivan



gamze tibet müge anlı



nur mehmet pehlivan müge anlı silivri define



zekai turhal cinayet



ŞABAN EROĞLU MÜGE ANLI



tuza köpek vahşeti



hüseyin aslan müge anlı



murat güneş kiralık katil



monique witteman








asım bayram cinayeti



müge anlı asım bayram




asım bayram



Asım Bayram'ın kaybıyla Ferluga Hanım'ın bilgisi var mı? Şoke eden şüpheler



gülay palta











abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



tuba sarıkülçe




müge anlı feride ercan hikmet yalçınkaya

seher okusal mevlüt okusal



mustafa vatan

mehmet selim kaymaz



damla gündüz müge anlı ile tatlı sert

çiğdem çakırer



müge anlı çiğdem çakırer




Hakem Nursena Haşlaman'ın ailesi kim? Müge Anlı onu arıyor

MÜGE ANLI KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.[5] Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

müge anlı kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.