Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Kasım Perşembe izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Kasım Perşembe izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle
Türkiye'nin en çok seyredilen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni haftanın dördüncü bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Kasım Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifleri haberimizde.

Nurgül Beyhan cinayetinde önemli gelişme. ''kiralık katil'' iddiası araştırılacak. Senem Hanım, Kerem Bey, Necmettin Bey Bakırköy adliyesine giderek Dilaver Bey hakkında suç duyurusunda bulunduğu bilgisi verilirken Kerem Bey o gizli tanığın bir Bulgar bu işi yapmış demesinde de Dilaver Beylerin parmağı olacağını, zira o kişinin tek başına evi bulamayacağını vurguladı. 2,5 yaşındaki küçük kıza ne oldu? Havadan ve karadan yörük kızı Müslüme'yi arama çalışması. Ekipler uçurumdan da iple inerek kör noktaları aradı. Müslüme’nin dedesi, 7 gün olduğunu hala olmadığını, umudunun artık kesildiğini söyledi. Daha önce kadın cenazesinin bulunduğu obruğa da bakıldı. Müslüme’nin abisi kardeşinin yaşadığını düşündüğünü ama nerede olduğunu bilmediğini, 200 arkadaşın gelip baktığını ama olmadığını dile getirdi. 2 çocuk annesi kadının katili kim? Müge Anlı tam bir yıl önce Neslihan Hanım’ın ailesinin başvurduğunu, kardeşimizi arıyoruz kayıp dediklerini, aile tam yayına gelecekken Neslihan Hanım’ın ortaya çıktığını, dün de yayın yaparlarken Neslihan Hanım’ın boğazı kesilmiş, çıplak halde bir arazide bulunduğunu, 7 tane bıçak izi olduğunu söyledi. Dere yatağında öldürülmüş halde bulunan Abdurrahman Aysu'nun katili kim? Tire'deki bağ evinde av tüfeğiyle vurulan 2 çocuk babası Hüseyin Yüksel'in katili kim? Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da atv'de!


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Kasım Perşembe izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 0 535 663 52 52'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.