Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Mart 2021 Salı izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Mart 2021 Salı izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle
15 sezondur televizyon ekranlarına damga vurmaya devam eden ve dün başlayan yeni haftasıyla da izleyenleri yine ekran karşısına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert yine Türkiye gündemine damga vuracak. Ele alarak araştırmaya başladığı tüm konuları çözüme kavuşturma konusunda büyük bir özveri ile çalışan Anlı ve ekibi haftanın ikinci gününde de yine adından söz ettirecek gibi gözüküyor. İzleyiciler de yayın saatinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyor. İzleyemeyenler ise internetten seyretmek adına araştırmalar

Başarılı sunucu Müge Anlı ve ekibinin yıllardır ekranlara taşınan programında bugün yepyeni bir bölüm daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenmeye devam eden konular ülke gündemini sarsmayı sürdürürken olaylarla ilgisi bulunan ya da bildiklerini anlatmak isteyen birçok kişi yayına katkı sağlıyor. Olay yerlerinden canlı bağlantılar, son dakika haberleri ve tüm gelişmeler de aktarılmaya devam ediyor. ATV'nin sabah programı olmasına rağmen prime time kuşağına da kafa tutan başarılı yapım reyting sıralamasında da önemli oranlara sahip. Kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Mart 2021 Salı canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorunlarınızı yazabilirsiniz.


 

Son bölümde neler yaşandı?

Annesi Cuma günü yayına gelmişti. Kaybolduktan dört gün sonra 16 yaşındaki liseli kız Cumartesi günü Bartın'da bulundu. Bulunan genç kız yurda yerleştirildi. Kafkas Üniversitesi'nden Müge Anlı'ya ‘’Ekran Güvenilir Ekran Yüzü’’ plaketi. Eve giren hırsız ''Aras'' köpeği de çaldı. Aras köpekle ilgili sıcak gelişme. Altı gün sonra can dostuna kavuştu. Köpeği satın alan kişiler dün akşam iade etti. Hırsızların çaldığı Aras yuvasına döndü... Ebru Göktaş ve köpeği Aras canlı yayında... 19 Ekim'de Antalya'daki iş hanında kayboldu. 4 aydır kayıp olan Mervenur Polat'a ne oldu? İddiaların odağındaki Cüneyt Akyol'un arkadaşı konuştu. İş hanında o gün neler yaşandı? Gökhan Hamurcu gördüklerini gizliyor mu? 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın şüpheli kaybı… Mervenur Polat öldürüldü mü? Olay günü Mervenur’u gören Gökhan Hamurcu canlı yayında…

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku




Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Şubat Salı izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 0 535 663 52 52'dir.

büşra uçun

ecrin



mevlüt yılmaz



menzure soylu bahar bartık



menzure soylu bahar bartık




hanife çiçekçi



müge anlı hanife çiçekçi



kardelen bucak



ayten hüseyinova



küçükçekmece 5 yaşındaki kıza taciz iddiası



necla metin büyükşen



ali gölve



müşra nehircan



tony back müge anlı




dilek şevik



monique witteman



hasan konuşuk



engin karakollu arif karakollu itiraf



palu ailesi

nur mehmet pehlivan



gamze tibet



mehmet nur pehlivan



gamze tibet müge anlı



nur mehmet pehlivan müge anlı silivri define



zekai turhal cinayet



ŞABAN EROĞLU MÜGE ANLI



tuza köpek vahşeti



hüseyin aslan müge anlı



murat güneş kiralık katil



monique witteman








asım bayram cinayeti



müge anlı asım bayram




asım bayram



Asım Bayram'ın kaybıyla Ferluga Hanım'ın bilgisi var mı? Şoke eden şüpheler



gülay palta











abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



tuba sarıkülçe




müge anlı feride ercan hikmet yalçınkaya

seher okusal mevlüt okusal



mustafa vatan

mehmet selim kaymaz



damla gündüz müge anlı ile tatlı sert

çiğdem çakırer



müge anlı çiğdem çakırer




Hakem Nursena Haşlaman'ın ailesi kim? Müge Anlı onu arıyor

MÜGE ANLI KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.[5] Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

müge anlı kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.