Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Aralık Perşembe izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Aralık Perşembe izle
ATV'nin ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle ülke gündemine oturmayı sürdüren programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni bir gün daha başlıyor. Başarılı sunucu Müge Anlı'nın kendisi ve ekibiyle birlikte ekranlarda yerini alacağı canlı yayın bugün de takip edilecek. Olayların üstüne gidilerek çözülmesi konusunda adımlar atılacak.

Türkiye'nin rekortmen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert binlerce bölüme bir yenisini daha ekliyor ve yeni haftayı açıyor. Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...Türkiye'nin en başarılı sunucularından biri olan Müge Anlı yine çok sayıda konuğu ağırladığı yayınında önemli ipuçlarına ulaşmak ve olayları çözmek adına mesai harcayacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Kış gününde terlikleriyle gitti, 21 yaşındaki genç kızdan 4 gündür haber yok. Leyla’nın ablası kardeşinin o gün komşuya diye evden çıktığını, sonra da dışarıya çıkmış olduğunu, üzerinde beyaz çizgili hırka, ayağında terlik olduğunu, montu vs. olmadığını, başına bir şey gelmediyse eve gelmesi gerektiğini zira bunun birkaç kere daha olduğunu, kardeşinin adını vs. söyleyebildiğini anlattı. Ev arkadaşıyla sorun yaşadı. Özlem Saliha Türkmenli 41 gündür kayıp. Şapkalı üç arkadaşıyla mı gitti? Özlem’in annesi Songül Hanım eşi ile tartıştığı için kadın sığınma evinde bir süre kaldığını, sonra kızı ile beraber eve çıktıklarını, bir de Sevda isminde kadın sığınma evindeki arkadaşının da kendileri ile yaşadığını, kızının Sevda Hanım ile gezmeye başladığını, kızının Özcan isimli biri ile tanıştığını, kızının sonra Melis isimli biri ile yaşadığını söyledi. Turan Çelik'in 33 yıllık evlat hasreti. Aradığı oğlu Ozan canlı yayında... Ozan babası ile muhatap olmak istemediğini, 30 yıldır kayıplara karışmış adamı ne yapacağını, bir insanın evladını arayıp bulacağını, babasını çok aradığını bulamadığını, annesinin de hep “Bulmak istiyorsan git babanı bul” dediğini, annesinin babasından alkolden yalandan ayrıldığını, öyle anlattığını söyledi. 26 yaşındaki Seher Yüksel nerede? Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...Sizler de yorumlarınızı yazabilir ve olayları değerlendirebilirsiniz.

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku




Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Aralık Perşembe izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

Müge Anlı'nın programına son dönemde damga vuran olayları aşağıdaki görsellere tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.
 

büşra uçun

ecrin



mevlüt yılmaz



menzure soylu bahar bartık

menzure soylu bahar bartık




hanife çiçekçi



müge anlı hanife çiçekçi



kardelen bucak



ayten hüseyinova



küçükçekmece 5 yaşındaki kıza taciz iddiası



necla metin büyükşen



ali gölve



müşra nehircan



tony back müge anlı




dilek şevik



monique witteman



hasan konuşuk



engin karakollu arif karakollu itiraf



palu ailesi

nur mehmet pehlivan



gamze tibet



mehmet nur pehlivan



gamze tibet müge anlı



nur mehmet pehlivan müge anlı silivri define



zekai turhal cinayet



ŞABAN EROĞLU MÜGE ANLI



tuza köpek vahşeti



hüseyin aslan müge anlı



murat güneş kiralık katil



monique witteman








asım bayram cinayeti



müge anlı asım bayram




asım bayram



Asım Bayram'ın kaybıyla Ferluga Hanım'ın bilgisi var mı? Şoke eden şüpheler



gülay palta











abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



tuba sarıkülçe




müge anlı feride ercan hikmet yalçınkaya

seher okusal mevlüt okusal



mustafa vatan

mehmet selim kaymaz



damla gündüz müge anlı ile tatlı sert

çiğdem çakırer



müge anlı çiğdem çakırer




Hakem Nursena Haşlaman'ın ailesi kim? Müge Anlı onu arıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.