Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Kasım Perşembe izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Kasım Perşembe izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle
ATV ekranlarının ilgiyle seyredilen ve yıllara damga vuran sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın dördüncü gününde de izleyiciler ekran başına kilitlenecek. İşlenecek konular, ele alınacak olaylar ve çözüme kavuşturulacak dosyalar için herkes sabırsız ve yayını izlemek istiyor. Kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Kasım Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifleri haberimizde.

Müge Anlı her gün çarpıcı olayları ele alıyor. Çözüme kavuşturmak için de ekibiyle olan gücünü ortaya koyup herkesi sevindirmeye çalışıyor. Yıllardır devam eden yayın maratonunda pek çok aileyi ve vatandaşı sevindiren başarılı gazeteci ve takım arkadaşları bugün de yine izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal sorumluluk projelerine sunduğu katkı ve birçok alandaki iyilikleri ile de gündemde olan Anlı, bugün de pür dikkat izlenecek. Programın son bölümünde Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. Müge Anlı'dan yeni bir rekor. Bir günde 500 akülü ve tekerlekli sandalye dağıtıldı. Güldane Biçer cinayetinde ''iyi hal'' indirimi... Müge Anlı, Osman Bey’in 11 yıl bu cesedi sakladığına dikkat çekerken Şevki Sözen de 11 yıl eşini öldürüp saklayıp, oğluna da “Annen bizi bıraktı gitti” diyen bir kişinin sözlerini ciddiye alamayacağını vurguladı. Rahmi Özkan, ağırlaştırılmış ile müebbet hapis arasında 6 ile 10 yıl arasında fark olduğunu dile getirdi. Türkücü sevgili canlı yayında... Cüneyt Bey, Safiye Hanım’ın dün akşam kendisini aradığını, Cüneyt çok pişmanım ne olur gel beni al dediğini iddia etti. Cüneyt Bey, Safiye Hanım’ı tek bir sebeple bıraktığını, iki evlilik yaptığını, o evliliklerinde kimsenin kendisine bunu yapmadığını, Safiye Hanım’ın da yapamayacağını, Safiye Hanım’ın gündüzleri adamlarla mesajlaştığını, akşamları sildiğini söyledi. Müge Anlı bir beyefendinin aradığını, benim yurtdışındaki arkadaşımın karısını kandırdı, arkadaşıma şantaj uyguladı, arkadaşım boşanmak zorunda kaldı dediğini aktardı. Kemal Bey, oğlu araba aldıktan sonra adını değiştirdiğini, hiç Kaya ismini duymadığını, ama televizyona çıktıkları için oğlunu mezara kadar affetmeyeceğini söyledi. Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da atv'de! Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da atv'de!


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Kasım Perşembe izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 0 535 663 52 52'dir.

ı olabilir. Ali ve Duygu ise giderek yakınlaşıyor.


 

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.