Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Kasım Cuma izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Kasım Cuma izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle
Türkiye'nin en çok izlenen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni haftası sonlanıyor. Birbirinden çarpıcı konularıyla yine milyonların karşısına çıkacak olan Müge Anlı'yı seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Kasım Cuma ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifleri haberimizde.

Müge Anlı her gün çarpıcı olayları ele alıyor. Çözüme kavuşturmak için de ekibiyle olan gücünü ortaya koyup herkesi sevindirmeye çalışıyor. Yıllardır devam eden yayın maratonunda pek çok aileyi ve vatandaşı sevindiren başarılı gazeteci ve takım arkadaşları bugün de yine izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal sorumluluk projelerine sunduğu katkı ve birçok alandaki iyilikleri ile de gündemde olan Anlı, bugün de pür dikkat izlenecek. Programın son bölümünde Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Şiddet mağduru kadın sayısı her yıl artıyor. Kadına yönelik şiddetle mücadele günü...Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili beraat kararına itiraz. Müge Anlı, yeniden yargılanan ve beraat eden kişiler için itiraz edildiğini, ailenin avukatının yeniden yargılama talep ettiğini ve Leyla’nın o denli uzağa gidemeyeceğini vurguladığını aktardı. Leyla’nın davasında 7 sanıktan sadece Leyla’nın amcasının ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldığını, delil yetersizliği nedeni ile tahliye edildiğini, 7 sanıktan kimsenin ceza almadığı, Leyla’nın avukatının buna itiraz ettiği belirtildi. Ailenin avukatının, Leyla’nın o kadar uzağa gidemeyeceğini dile getirip 12 gün Leyla’nın aç susuz bırakıldığını söylediği aktarıldı. Leyla'nın avukatı konuştu. Erdoğan Bey, bölge mahkemesinin itiraz etmesine şaşırdıklarını, şimdi de başka çelişkinin ortaya çıktığını, yerel mahkemenin üst mahkemeye itiraz ettiğini, usul açısından da sıkıntı olduğunu vurguladı. 17 yaş büyük sevgilisinin iki evini sattı. Cüneyt Demiral canlı yayında... Cüneyt Bey, Safiye Hanım’ın özel numaradan kendisini aradığını dile getirince Safiye Hanım asla ben eşimle mutsuzum, benimle görüş diye mesaj falan atmadığını savundu. Safiye Hanım, Cüneyt Bey’in kendi evini satana kadar yanında olduğunu, sonra gittiğini söyledi. Cüneyt Bey, Safiye Hanım’ın iş yerinde başkaları ile mesajlaştığını iddia etti. Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da atv'de!


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Kasım Cuma izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 0 535 663 52 52'dir.

ı olabilir. Ali ve Duygu ise giderek yakınlaşıyor.


 

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.