Netflix Ağustos 2021 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler

Netflix Ağustos 2021 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler
Türkiye ve dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan en popüler dizi ve film platformu Netflix'te yeni ayın yapımları sabırsızlıkla bekleniyor. Birbirinden iddialı yapımların ekranlardaki yerini alacağı ayda izleyiciler de sevdikleri dizi, film ya da belgeselleri izlemek, yenilerini keşfetmek istiyor. Netflix 2021 ağustos ayı dizi ve filmleri haberimizde yer alıyor.

Her geçen gün daha da popüler hale geldiği dizi ve film izleme platformu sektöründe büyük ses getiren Netflix özellikle koronavirüs sebebiyle de daha fazla evde kalan izleyicinin ilk seçenekleri arasında yer alıyor. Şimdiden bir sonraki ayı merak eden izleyiciler buna göre hazırlıklar yapmak ve sevdikleri yapımları kaçırmamanın yanısıra yeni dizi ya da filmleri de inceleme fırsatı buluyor. Birçok kategorideki dizilerin yanısıra filmler ve belgeseller de seyircilerin beğenisine sunulacak. Sizler için derlediğimiz haberimizde Netflix'te 2021 Ağustos ayında hangi dizi, film ve belgesellerin yayınlanacağına yer verdik. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz.



The Kissing Booth 3 | 11 Ağustos

The Kissing Booth Netflix'teki en başarılılardan biri ve üçlemenin finali ile yayınlanacak. Üçüncü film, geçen yıl Haziran ayında vizyona giren ikinci filmle birlikte gizlice çekildi. İşte son girişten bekleyebilecekleriniz: "Elle Evans'ın üniversiteye başlamasından önceki yaz ve büyük bir karar vermesi gerekiyor."


Sweet Girl | 20 Ağustos

Bu yeni aksiyon-gerilim filminde başrolde Jason Momoa var. Brian Mendoza'nın yönettiği bu filmde Momoa'nın yanında Isabela Merced, Manuel Garcia-Rulfo ve Amy Brenneman rol alacak. Netflix'in Jason Momoa ile Slumberland şeklinde başka bir proje üzerinde çalıştığını da unutmayın.


netflix


The Loud House Movie | 20 Ağustos

Çok uzun bir bekleyişin ardından sevilen diziye eşlik eden Nickelodeon uzun metrajlı film nihayet Netflix'te. Dave Needham tarafından yönetilen bir buçuk saate yakın film, orijinal gösteriden en sevdiğiniz karakterlerin tümünü içeriyor. Filmde ekip İskoçya'ya tatile gidecek.


 

Beckett | 27 Ağustos

John David Washington, yönetmen Ferdinando Cito Filomarino'nun bir komplo planına bulaşan tatilci bir çift hakkında yeni bir gerilim filmi olan Beckett'teki 2021'deki üçüncü Netflix Orijinal filminde yer alacak.


netflix


He’s All That | 27 Ağustos

Netflix'in klasik bir franchise'ı yeniden düzenlemesinden veya yeniden başlatmasından bu yana bir süre geçti, ancak Ağustos'ta Miramax'ın 1999 filmi She's All That'in yeniden tasarlanmasıyla He's All That ile tekrar yapacak. Orijinal kadronun bir kısmının geri dönmesine rağmen, bu tamamen okulun en büyük kaybedenini balo kralı haline getirmeye çalışan bir meydan okumayı kabul eden bir etkileyiciyi takip eden ayrı bir film.


The Chair | 1. sezon - 27 Ağusos

Game of Thrones yaratıcıları David Benioff ve D.B.'den gelen ilk büyük projelerden biri. Weiss Başkan olacak. Dizide Sandra Oh, Holland Taylor, David Morse ve Bob Balaban gibi yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosu var. İşte bekleyebileceğiniz şeyler: "Büyük bir üniversitede İngilizce bölümü başkanının yaşadığı zorluklara ve sıkıntılara bir bakış."

Hit & Run | 1. sezon

Netflix'in Fauda ve The Killing'in yapımcılarından, daha önce bahsedilen serilerin DNA'sından doğmuş gibi görünen bu yeni gerilim dizisi geliyor. Lior Raz ve Sanaa Lathan başrolde.

Pray Away

Jason Blum ve Ryan Murphy'den eşcinsel dönüşüm terapisinin dehşetiyle ilgili belgesel, "eşcinsellere dua et" hareketinin eski liderlerinin ve kurbanların ifadeleriyle. Kristine Stolakis tarafından yönetilen ve ilk olarak Haziran 2021'de Tribeca Film Festivali'nde gösterime girecek.

Gone for Good | 1. sezon

Netflix, bir dizi Harlan Coben'in çalışmasını uyarlamak için çalışıyor ve sıradaki Fransız uyarlaması. İşte bekleyebileceğiniz şeyler: Guillaume, en çok sevdiği iki kişinin ölümüne neden olan korkunç trajedinin altına bir çizgi çektiğini düşündü. On yıl sonra, aşkı hayatını yeniden yaşamaya değer kılan Judith, annesinin cenazesi sırasında aniden ortadan kaybolur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.