Netflix'in Nisan 2021 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler

Netflix'in Nisan 2021 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler
Dünyanın en çok tercih edilen dizi ve film platformu Netflix'te birbirinden önemli yapımlar yine izleyicileri bekliyor. Nisan ayında seyircilerin karşısına çıkacak olan birçok dizi ve film için şimdiden geri sayım başladı ve sabırsızlıkla bekleniyor. Koronavirüs sebebiyle her ay daha da fazla kullanıcıya ulaşan Netflix'te bu ay nelerin platforma ekleneceği merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Netflix 2021 nisan ayı dizi ve filmleri haberimizde yer alıyor.

Her geçen gün daha da popüler hale geldiği dizi ve film izleme platformu sektöründe büyük ses getiren Netflix özellikle koronavirüs sebebiyle de daha fazla evde kalan izleyicinin ilk seçenekleri arasında yer alıyor. Şimdiden bir sonraki ayı merak eden izleyiciler buna göre hazırlıklar yapmak ve sevdikleri yapımları kaçırmamanın yanısıra yeni dizi ya da filmleri de inceleme fırsatı buluyor. Birçok kategorideki dizilerin yanısıra filmler ve belgeseller de seyircilerin beğenisine sunulacak. Sizler için derlediğimiz haberimizde Netflix'te 2021 Nisan ayında hangi dizi, film ve belgesellerin yayınlanacağına yer verdik. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz.



Nisan ayı Netflix dizi ve filmleri

14 Nisan
Dad Stop Embarrassing Me: Bu yeni sitcom, kısmen Jamie Foxx’un kızı Connie ile gerçek hayattaki ilişkisine dayanıyor. Netflix yeni sitcom'u şu şekilde tanımlıyor: “Yürekli ve mizah dolu, Baba Beni Utandırmayı Bırak! Foxx’un aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da görev yapan kızı Corinne Foxx ile gerçek hayattaki ilişkisinden ilham alıyor. Çoklu kameralı sitcom, Foxx'u şov yönetmeni Bentley Kyle Evans (The Jamie Foxx Show) ile yeniden bir araya getiriyor ve yönetmenliğini Ken Whittingham (siyahımsı) yapıyor." Dizinin baş rol oyuncuları ise Jamie Foxx, Heather Hemmens, David Alan Grier, Valente Rodriguez, Proscha Coleman ve Kyla-Drew.


23 Nisan
Shadow and Bone: Netflix fantastik dizileri seviyor ve yaklaşan Shadow and Bone şimdiye kadarki en büyüklerinden biri gibi görünüyor. Leigh Bardugo'nun popüler Grishaverse romanlarından uyarlanan bu fantastik macera serisi, hayali, Rus esintili Ravka Krallığı'nda geçiyor. Diyar, insan etini yiyen karanlık ve korkunç yaratıklarla boğuşuyor. Genç bir asker olan Alina Starkov, yanlışlıkla ülkesini birleştirmeye yardımcı olabilecek inanılmaz bir gücü keşfeder. Bununla birlikte, becerilerini geliştirmeye başladığında, daha da tehlikeli güçler onu alt etmeye çalışır.



30 Nisan
Things Heard and Seen: Nisan ayının sonunda gelen bu tüyler ürpertici yeni korku Original, beklemeye değer görünüyor. Yetenekli, genç bir sanatçı olan Catherine (Amanda Seyfried) ve kocası (James Norton), küçük bir kırsal kasabada daha basit bir hayatı tercih ederek Manhattan'dan ayrılmaya karar verir. Ancak, bir şeylerin çözülmesi uzun sürmez. Catherine, evlerinin geçmişinin karanlık bir sır barındırdığından şüphelenmeye başlar, ancak evliliklerinde de bir sır var mı? Things Heard and Seen'in başrollerinde ayrıca Natalia Dyer (Stranger Things), Karen Allen (Raiders of the Lost Ark), Rhea Seehorn (Better Call Saul) ve F. Murray Abraham (The Grand Budapest Hotel) yer alıyor.



Night in Paradise
Güney Kore menşeli bu gangster filmi, ilk kez Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gösterime giren ve şimdi Netflix'e girecek olan bir Noir Film olarak adlandırılıyor. Night in Paradise, gangsterler tarafından hedef alınan bir adamın etrafında döner. Filmin yönetmeni Park Hoon-jung ve başrollerinde Um Tae-goo, Jeon Yeo-been ve Cha Seoung-won yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.