Payitaht Abdülhamid 138. bölüm tek parça izle! 139. bölüm fragmanı yayınlandı mı TRT 1

Payitaht Abdülhamid 138. bölüm tek parça izle! 139. bölüm fragmanı yayınlandı mı TRT 1
TRT 1'in dönem dizisi Payitaht Abdülhamid yayın hayatına devam ediyor. Hikayesi ve karakterleriyle her hafta zirveye oynayan yapım yine izleyicileri ekran karşısına kilitleyecek. Payitaht Abdülhamid 138. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ile karşınızdayız. Payitaht Abdülhamid 139. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen diizlerinden biri olan ve Cuma günlerine damga vuran Payitaht Abdülhamid son bölümü ile yayınlandı. Tarihsel olayları ve ilişkileri ekranlara taşyan dizinin senaryosu, sahneleri ve güçlü oyuncusu da dikkat çekiyor. Cuma akşamları reyting zirvesinde olmasına kesin gözle bakılan Payitaht Abdülhamid 138. bölüm tek parça, HD ve full izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Payitaht Abdülhamid 138. bölüm özeti

Tahsin Paşa’nın ardından Serasker Rıza Paşa da Mithras örgütünün eline esir düşer. Sultan Abdülhamid, Hindistan üzerinden yaptığı hamle ile düşmana karşılık vermek ister. Abdülhamid’in emri ile gizli örgütün peşine düşen Eşref Aziz, vereceği mücadelede Şehzade Ahmet Nuri ile birlikte hareket eder. Haremdeki haini bulmaya çalışırlarken, Emsal’e gelen bir mektup Naime ve Aliye’yi şüphelendirir. Saliha herkese karşı koruduğu Emsal’in ihanet delilini görünce çaresiz kalır. Fatma Aliye’nin peşinde, ne yaptığını anlamaya çalışırken kendini zor bir durumda bulur.



ÖZLEM CONKER


 

Payitaht Abdülhamid 138. bölüm full tek parça HD izle


Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Payitaht Abdülhamid 138. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Payitaht Abdülhamid 138. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Payitaht Abdülhamid 139. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Payitaht Abdülhamid 139. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.