Ramo 22. bölüm tek parça full izle! Ramo 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ramo 22. bölüm tek parça full izle! Ramo 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı
SHOW TV'nin kısa sürede binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen ve her bölümü ile de reyting sonuçlarında zirveye oynayan dizisi Ramo'da yeni bölüm izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizide yaşanacak her olay sabırsızlıkla beklenirken kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için birçok seyretme alternatifi bulunuyor. Ramo 21. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 22. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Ramo'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Ramo 22. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Ramo 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada.
 


Ramo 22. bölüm özeti

Ramo, yaşam hakkını bir şartla kazanır; başka birini öldürmek. Cihangir, Ramo’nun hayatını bağışlamayı düşünmüyordur ama Cihangir’in de üstündeki adamlar, Ramo’yu öyle erkenden kaybetmek istemezler. Ne de olsa yıllardır aradıkları düşman olan Sarraf’ı Ramo getirmiştir onlara. Ramo, yaşam hakkını bir şartla kazanır; başka birini öldürmek. Ramo’dan öyle birini öldürmesini isterler ki, bunu vicdanen de fikren de yapması mümkün değildir. Sibel de Ramo’ya kurulan bu tuzağı öğrenir ve ona yardım etmek ister. Sibel, Ramo’ya yardım etmek iterken kendi başını belaya sokacaktır.


Show TV Ramo 22. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Ramo 22. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Ramo'un 22. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Ramo 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Ramo'un 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Ramo oyuncuları ve karakterleri

Murat Yıldırım - Ramo
Esra Bilgiç - Sibel
İlker Aksum - Hasan
Yiğit Özşener - Yavux
Görkem Sevindik - Boz
İdil Fırat - Fidan
Cemre Baysel - Fatoş
İlhan Şen - Neco
Rüzgar Aksoy - Halef
İlkay Kayku - Neslihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.