Ramo 25. bölüm tek parça full izle! Ramo 265. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ramo 25. bölüm tek parça full izle! Ramo 265. bölüm fragmanı yayınlandı mı
SHOW TV'nin cuma günlerinde reyting kozu haline gelen ve her hafta izleyicilerine büyük bir heyecan yaşatan Ramo'da yeni bölüm ekranlardaki yerini alıyor. Murat Yıldırım'ın baş rolünde olduğu dizide yeniden binlerce kişi telefizyon karşısına kilitlenecek. Ramo 25. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 26. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Ramo'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Ramo 25. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Ramo 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.
 


Ramo 25. bölüm özeti

Ramo, Hasan, Doğan ve Şahin, Fidan’ın ölümüne neden olan Yavuz’un peşine düşmüşlerdir. Ramo, Yavuz’u bulmak için hem Serdengeçtilerden hem de Cihangir’in kullandığı mesaj ağından yararlanmak ister. Cihangir de Yavuz’un Vasili’yle işbirliği yaptığını öğrenir ve adamlarını Yavuz’un peşine takar. Yavuz, dört bir yandan sıkışmıştır artık. Sibel de bütün enerjisiyle Ramo’ya yardım ediyordur. Ramo, Yavuz’u bulduğunda hiç beklemediği, çok büyük bir sürprizle karşılaşır.


Show TV Ramo 25. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Ramo 25. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Ramo'un 25. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Ramo 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Ramo'un 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Ramo oyuncuları ve karakterleri

Murat Yıldırım - Ramo
Esra Bilgiç - Sibel
İlker Aksum - Hasan
Yiğit Özşener - Yavux
Görkem Sevindik - Boz
İdil Fırat - Fidan
Cemre Baysel - Fatoş
İlhan Şen - Neco
Rüzgar Aksoy - Halef
İlkay Kayku - Neslihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.