Ramo 26. bölüm tek parça full izle! Ramo 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ramo 26. bölüm tek parça full izle! Ramo 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Cuma akşamlarında elde ettiği oranlarla adından her hafta daha da fazla söz ettirmeyi başaran Ramo'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Murat Yıldırım'ın baş rolünü oynadığı yapımda bu akşam neler olacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Yeniden binlerce kişi telefizyon karşısına kilitlenecek. Ramo 26. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 27. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Ramo'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Ramo 26. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Ramo 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.
 


Ramo 26. bölüm özeti

Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar. Ramo’un tek hedefi Sibel’i Cihangir’in evinden almaktır. Cihangir’in hedefi ise bunu başarmadan Ramo’yu öldürtmek. Bunun için de Sibel’i kullanacaktır. İstanbul’da bütün ibreler Cihangir’e dönmüşken Yavuz’un gelişiyle her şey alt üst olur. Buna en çok öfkelenen de Ramo’dur. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar, Yavuz dokunulmazlık almıştır.


Show TV Ramo 26. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Ramo 26. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Ramo'un 26. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Ramo 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Ramo'un 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Ramo oyuncuları ve karakterleri

Murat Yıldırım - Ramo
Esra Bilgiç - Sibel
İlker Aksum - Hasan
Yiğit Özşener - Yavux
Görkem Sevindik - Boz
İdil Fırat - Fidan
Cemre Baysel - Fatoş
İlhan Şen - Neco
Rüzgar Aksoy - Halef
İlkay Kayku - Neslihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.