Randers Galatasaray Avrupa Ligi maçı canlı izle | STAR TV Canlı izle

Randers Galatasaray Avrupa Ligi maçı canlı izle | STAR TV Canlı izle
Lige Giresun deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan ancak Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırısıyla şoke olan Galatasaray, Avrupa sınavında yoluna devam ediyor. Sarı kırmızılılar Danimarka'da Randers'in konuğu oluyor. Fatih Terim ve öğrencileri hem iyi ve avantajlı bir skor elde etmek hem ülke puanına katkıda bulunmak hem de yaşanan bu olaylara bir nebze de olsa set çekebilmek adına sahaya çıkacak. Peki, Randers FC Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar

Lige Giresun deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan ancak Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırısıyla şoke olan Galatasaray, Avrupa sınavında yoluna devam ediyor. Sarı kırmızılılar Danimarka'da Randers'in konuğu oluyor. Fatih Terim ve öğrencileri hem iyi ve avantajlı bir skor elde etmek hem ülke puanına katkıda bulunmak hem de yaşanan bu olaylara bir nebze de olsa set çekebilmek adına sahaya çıkacak. Peki, Randers FC Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar... Sizler de karşılaşmaya yönelik yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Randers Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak ve iki güçlü takımı karşı karşıya getirecek Randers Galatasaray maçı saat 20.00'da başlayacak ve STAR TV'den canlı yayınlanacak. Dilediğiniz yayın kalitesinde mücadeleyi takip edebilir ve bu heyecanı yaşayabilirsiniz.

Randers Galatasaray maçını dünyada hangi kanallar yayınlayacak?

Bosna Hersek SportKlub 3 Serbia
Çin PPTV Sport China
Hırvatistan Sportklub 3 Croatia
Danimarka TV2 Play Denmark, TV2 Sport X
Faroe Adaları TV2 Play Denmark
Karadağ SportKlub 3 Serbia
North Macedonia MaxTV Go, SportKlub 3 Serbia
Sırbistan SportKlub 3 Serbia
Türkiye D-Smart GO, Spor Smart
Amerika Birleşik Devletleri Paramount+


Galatasaray'da 4 eksik

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na uyguladığı şiddet nedeniyle kadro dışı bırakılan, aynı zamanda sarı kart cezalısı olan Marcao, UEFA’ya bildirilen listede bulunmayan Alexandru Cicaldau, lisansları çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan ile yeni transfer Victor Enok Nelsson, Randers’a karşı forma giyemeyecek.


Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde 86. kez sahada

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Avrupa arenasında 86. müsabakasına çıkacak. Sarı Kırmızılı takımın başında önemli başarılara imza atan Terim, Avrupa kupalarındaki tecrübesiyle dikkati çekiyor. Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında 85 karşılaşmaya çıkan Galatasaray , 33 galibiyet, 18 beraberlik ve 34 mağlubiyet yaşadı. Bu müsabakalarda 117 kez fileleri havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 129 gol gördü.


galatasaray


Galatasaray'ın Avrupa yolu

Süper Lig ’de geçen sezonu averajla ikinci tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde eleme oynama hakkı kazanan sarı-kırmızılı takım, 2. Ön Eleme Turu'nda Hollanda temsilcisi PSV’ye takıldı. Yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinde devam eden Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu'nda İskoçya’nın St. Johnstone takımını geçti. Sarı Kırmızılı ekip, gruplara kalabilmek için son olarak Danimarka’nın Randers takımıyla eşleşti. Randers ile ilk olarak deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, 26 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek için mücadele verecek.



Randers’ın Avrupa Ligi yolu

Geçen sezon Danimarka Ligi’ni 6. sırada bitiren Randers ise Danimarka Kupası’nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı elde etti. Bu sezon 5. haftası geride kalan Danimarka Süper Ligi’nde 4 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup liderlik koltuğunda oturan Randers, UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk maçına çıkacak.


Galatasaray, Avrupa’da 293. maçına çıkacak

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Danimarka’nın Randers takımına konuk olacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 293. kez sahne alacak. Sarı Kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 292 müsabakanın 102’sinden galibiyetle ayrıldı. 114 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 76 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 390 kez havalandıran Sarı Kırmızılar, kalesinde ise 441 gole engel olamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.