Roma Trabzonspor Avrupa Konferans Ligi maçı canlı izle | ATV Canlı izle

Roma Trabzonspor Avrupa Konferans Ligi maçı canlı izle | ATV Canlı izle
Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Trabzonspor evinde 2-1 yenildiği Roma'ya İtalya'da konuk oluyor. Bordo mavililerin başkentte bulunan Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağı karşılaşmada turu uzatmalara götürebilmesi için 1, direkt gruplara kalabilmesi için ise en az 2 farkla kazanması gerekiyor. Abdullah Avcı ve öğrencileri Trabzon'a tur bileti ile dönmek, milyonları sevindirmek ve ülkemize de puan getirebilmek adına mücadele verecek. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. AS Rom

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Trabzonspor evinde 2-1 yenildiği Roma'ya İtalya'da konuk oluyor. Bordo mavililerin başkentte bulunan Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağı karşılaşmada turu uzatmalara götürebilmesi için 1, direkt gruplara kalabilmesi için ise en az 2 farkla kazanması gerekiyor. Abdullah Avcı ve öğrencileri Trabzon'a tur bileti ile dönmek, milyonları sevindirmek ve ülkemize de puan getirebilmek adına mücadele verecek. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. AS Roma Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Roma Trabzonspor maçı canlı izle alternatifleri haberimizde bulunuyor.


 

AS Roma Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak ve iki güçlü takımı karşı karşıya getirecek AS Roma maçı saat 20.00'da başlayacak ve ATV'den canlı yayınlanacak. Dilediğiniz yayın kalitesinde mücadeleyi takip edebilir ve bu heyecanı yaşayabilirsiniz. ATV, TÜRKSAT 4A uydusunda ATV Doğu Paket'inde yer alıyor ve Frekans:12054 , Symbol Rate:27500 , FEC:5/6 ve Polarizasyon: H - Yatay frekanslarında yayın yapıyor.


djaniny trabzonspor


 

Avrupa kupalarında 139. maç

Bordo-mavili ekip, Roma karşısında Avrupa kupalarındaki 139. maçını oynayacak. Trabzonspor, geride kalan 138 maçta 50 galibiyet, 36 beraberlik ve 52 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 177 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 190 gol gördü. Bordo-mavililer, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi'nde 87, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası'nda da 8 maç, UEFA Konferans Ligi'nde de 3 maç oynadı.


djaniny gol sevinci


Trabzonspor'un Roma kadrosu

Trabzonspor’un Roma maçı kafilesinde Uğurcan, Erce, Muhammet Taha, Serkan, Peres, Edgar, Hüseyin, Ahmetcan, Hugo, Trondsen, İsmail, Berat, Abdulkadir Parmak, Siopis, Hamsik, Yunus, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Gervinho, Djaniny, Koita ve Cornelius olmak üzere toplam 24 oyuncu yer aldı. Tedavisi devam eden Dorukhan’ın yanı sıra yeni transfer Denswil kafilede yer almadı.


 

Muhtemel 11'ler

ROMA: PATRICIO, KARSDROP, MANCINI, IBANEZ, VİNA, CRISTANTE, VERETOUT, ZANIOLO, PELLEGRINI MKHITARYAN, ABRAHAM

TRABZONSPOR: UĞURCAN, PERES, EDGAR, HUGO, TRONDSEN, SIOPIS, HAMSIK, BAKASETAS, DJANINY, NWAKAEME, CORNELIUS

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.