Sabahın Sultanı Seda Sayan 7 Eylül Salı canlı izle | STAR TV canlı, Youtube ve tekrar izle

Sabahın Sultanı Seda Sayan 7 Eylül Salı canlı izle | STAR TV canlı, Youtube ve tekrar izle
Türkiye'nin en çok seyredilen sabah programlarından birine imza atan ve her an yeni gelişmelere açık olan Sabahın Sultanı Seda Sayan'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Haftanın ikinci gününde de izleyenler ekran karşısına kilitlenecek ve güzel sunucu ekibiyle birlikte ülke gündemini sarsacak dosyaları ele almaya devam edecek. Seyirciler de canlı yayında Seda Sayan'ı izlemek adına araştırmalarda bulunuyor. İzleyemeyenler ve tekrarını seyretmek isteyenler için de birçok alternatif bulunuyor. Sabahın Sultanı Se

Sabahın Sultanı Seda Sayan 7 Eylül 2021 Salı günü bölümü ile karşınızdayız. Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan STAR TV'de yayınlanmaya başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan haftanın son gününde de ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden önemli dosyaların ele alındığı ve her an yeni bilgilerin aktarıldığı canlı yayında herkes yaşanacakları sabırsızlıkla bekliyor ve öğrenmek istiyor. İzleyemeyenler ya da kaçıranlar da sonrasında internette bunu telafi etmek amacında. Yeni sezonda televizyon ekranlarına damga vurmak için yola çıkan Seda Sayan, izleyicilerin karşısındaki yerini bugün de alıyor. STAR TV'de dün yayınlanmaya başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yeni bölümü bugün de büyük bir ilgiyle seyredilecek. Güzel sunucu işleyeceği konular, ele alacağı dosyalar ve çözeceği olaylarla birlikte adından söz ettirmek amacında. Mesai arkadaşlarıyla birlikte en ufak detayı dahi inceleyen ve üzerinde ehemmiyetle duran Sayan yine birbirinden çarpıcı bilgilerle izleyicileriyle buluşacak. Sabahın Sultanı Seda Sayan 7 Eylül Salı canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilir ve olayları değerlendirebilirsiniz.


 

Sabahın Sultanı Seda Sayan'da neler oldu?

Türkiye’nin en güvenilir ismi, özü sözü bir, 7’den 70’e herkesin sevgilisi Seda Sayan, ekranlara bomba gibi dönüyor. Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’’, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana geliyor. Seda Sayan; tüm enerjisiyle, ünlü konuklarıyla sabah kuşağında özlenen günleri geri getiriyor. Dopdolu bir içerikle, hayatın içinden hikayelerle, sürpriz konuklarla, müzik ve eğlenceyi evlerinize getiriyor. Son bölümde Sedat ve Süheyla'nın canlı yayında hesaplaşması devam ediyor. Son olarak Sedat'ın farklı biri ile evli olduğu öne sürülmüştü. Canlı yayın gelen sürpriz bir tanık da söylediği sözlerle olay oldu. Kızını kocasının yanında dövdüğü iddia edilen Sedat'ı duyan Seda Sayan çılgına döndü. Aslı, Ferzad ve Serap'a yapılan suçlama herkesi şoke etti. Ferzad, Aslı'ya 10 senedir kimin ekmeğini yiyorsun. Evinin dolabını, kanepesini kim aldı? sorusunu sordu. Cennet Hanım "Ferzad 1 tır limonumu alıp parasını vermedi" dedi. Senedini de yayına yolladı. Bir izleyici de Aslı ve Erhan'ın kendisini dolandırdığını öne sürdü.


seda sayan


 


Sabahın Sultanı Seda Sayan 7 Eylül Salı izle 

Başarılı sunucu Seda Sayan stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. STAR TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programını internetten www.startv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.


 

STAR TV hakkında

Star TV HD, 21 Mayıs 2009'da kurulan, Star TV ile eş zamanlı yayın yapan Star TV'nin yüksek çözünürlüklü kanalıdır. Türkiye'deki başlıca kanallar arasında Kanal D'den sonra HD yayına başlayan ikinci kanaldır. 2005 yılında Doğan Grubu'nun Star TV'yi TMSF'den satın almasının ardından SD yayın yapmaya devam eden kanal, bir süre önce Murat Saygı'nın kanalın başına geçmesiyle HD yayın hazırlıklarına başladı ve 21 Mayıs 2009'da D-Smart platformunda Star TV HD adıyla yayına başladı. 31 Aralık 2011'e kadar Star TV HD logosu kullanıldı. Daha sonra logodan bağımsız sol üst köşeye HD yazısı kondu. 2015 yılının başlarında HD logosu minimalize edildi. 3 Ocak 2014 tarihinden itibaren Digiturk platformu 27. ve 327. kanallarda yayına başlamıştır. Ardından 24 Ocak 2014 tarihinde de KabloTV platformunda 11. kanalda yayına başlamıştır. Böylece kanal D-Smart haricinde ilk defa başka bir platformda yayına başlamıştır. Ayrıca 18 Eylül 2014 uydu geçişlerinden kısa bir süre sonra tivibu'ya 315. kanala eklenmiştir. Ayrıca Star TV HD, Türksat 4A uydusundan 1 Ekim 2014'e kadar şifresiz izlenebilmiştir fakat 1 Ekim 2014'te tekrar şifreli yayına geçmiştir. 2 Kasım 2014'te Doğuş Yayın Grubu'nun tek taraflı aldığı kararla KabloTV'de 11. kanaldaki Star TV HD yayını sonlandırılmış daha sonradan 11 Kasım 2015'te tekrar eklenmiştir. 10 Kasım 2015 tarihinde tekrar Türksat 4A'da şifresiz ve ücretsiz olmuştur. Star TV HD Turkcell TV+ 23. kanal, tivibu 318. kanal, D-Smart 24. kanal, KabloTV 26. kanal, Digiturk 327. kanal, Türksat TKGS 5. kanal ve Türksat 4A 12015 H 27500 5/6 frekansından yayın yapmaktadır. Star TV, 1 Mart 2016 tarihinde HD logosunu kaldırmıştır. Ayrıca atv HD'den sonra ana haber bültenini ve sabah haber programı Bugün'ü HD olarak yayınlayan 2. ulusal kanaldır.


seda sayan


 

STAR TV hakkında

Aysel Gürsaçer (d. 30 Aralık 1962, İstanbul), bilinen adıyla Seda Sayan, Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucu. Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin ardından televizyon sunuculuğuyla öne çıktı ve başta Sabahların Sultanı Seda Sayan olmak üzere çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi. Seda Sayan, 30 Aralık 1962'de Eyüp, İstanbul'da doğdu. Şarkıcılığa düğün salonlarında başladı. Sonra uvertür olarak küçük gazinolara geçti. Sevgilisi organizatör Turgut Akyüz'ün Stardust kulübünde assolist oldu. Uzun süre "b" sınıfı gazinolardan Gülizar'da assolistlik yaptı. Dönemin büyük assolistlerin çok yüksek ücret taleplerine kızan Fahrettin Aslan tarafından, Harika Avcı'yla birlikte bir süre ders aldırılıp dönemin en büyük gazinosu Maksim Gazinosu'na assolist olarak çıktı. Böylece ilk kez ciddi müzik eğitiminden gelmeyen assolistler dönemi başladı. Fahrettin Aslan'a Seda Sayan'ı tavsiye eden film yapımcısı Türker İnanoğlu'ydu. Ağustos 1978'de sahne alabilmek için mahkeme kararıyla yaşını büyüterek doğum tarihini 4 Ocak 1959 olarak değiştirdi. Mayıs 1987'de ilk eşi Rıdvan Kılıç'la evlenen Seda Sayan, Aralık 1987'de boşandı. 1990 yılında evlendiği ikinci eşi Sinan Engin'den 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir birliktelik geçirdi. Üçüncü eşi Soner Yapcacık ile 25 Ağustos 1998'de evlendi ve Ocak 1999'da boşandı. Dördüncü eşi Tuncay Kıratlı ile Nisan 2000'de evlendi ve Ocak 2001'de boşandı. Futbolcu Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Türkücü Nihat Doğan ile nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır. Aralık 2017'de mahkeme kararıyla doğum tarihi 30 Aralık 1962 olarak değiştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.