Sadakatsiz 11. bölüm izle | Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sadakatsiz 11. bölüm izle | Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden bir olmayı sadece birkaç bölümde başaran Sadakatsiz'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un baş rollerini paylaştığı yapımda bugün neler olacağı merak konusu ve araştırılıyor. Ses getirecek bir akşam daha izleyicileri bekliyor. Sadakatsiz 11. bölüm tek parça, tekrar, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz.

Çarşamba akşamlarında Kuruluş Osman'ın tahtını sallayan Sadakatsiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Aldatma üzerine verdiği mesajla zaman zaman eleştirilere de hedef olsa dizi her geçen gün daha da fazla kişi tarafından izlenmeye devam ediyor. Senaryosu ile ilk andan seyircileri etkileyen yapımın son bölümünü izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sadakatsiz 11. bölüm tek parça, tekrar, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...


 

Sadakatsiz 11. bölüm özeti

Kanal D’nin büyük ses getiren dizisi “Sadakatsiz” yeni bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle; Evine yapılan saldırı Asya’yı huzursuz etse de Volkan’ın hayatlarına karışmasına izin vermemeye kararlıdır. Volkan’ın attığı adımlar çevresi tarafından sorgulanırken, Gönül’ün bu soğuk savaşta yeni bir planı vardır. Öte yandan, çevresindeki gerginlik Ali’yi olumsuz etkiler ve okulda yaşadığı bir problem beklenmedik sonuçlar doğurur. Asya yaşadığı güçlükleri bir bir aşmaya kararlı olsa da kendisini bekleyen son tehlikeden habersizdir. Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor. Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D’de...


 

Sadakatsiz oyuncu kadrosu

HALUK GÜÇLÜ (Burak Sergen) 

GÖNÜL GÜÇLÜ (Gözde Seda Altuner) 

MERT GELİK (Eren Vurdem) 

NİL TETİK (Nazlı Bulum) 

SELÇUK DAĞCI (Emir Taro Tekin) 

VOLKAN ARSLAN ( Caner Cindoruk) 

ALİ ARSLAN (Alp Akar) 

ASYA ARSLAN ( Cansu Dere ) 

BAHAR GELİK ( Yeliz Kuvancı) 

DERİN GÜÇLÜ (Melis Sezen) 

DERYA SAMANLI (Özge Özder) 

SERAP ŞENLİK (Olcay Yusufoğlu) 


 

Sadakatsiz 11. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Sadakatsiz 10. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sadakatsiz'in 10. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz'in 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa kanald.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.