Savaşçı 109. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı final izle

Savaşçı 109. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı final izle
Kısa bir süre önce başladığı yeni sezonunda izleyicilerinin karşısına çıkmayı sürdüren Savaşçı son kez FOX TV'deki yerini alıyor. Bugün sezona veda edecek olan yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. İlgiyle izlenen ve her anı izleyicileri televizyon başına kilitleyen yapım yine reyting zirvesinde mücadele verecek. Her anı heyecan dolu ve askerlerin hikayelerini ele alması sebebiyle duygusallığın da yaşandığı dizinin finaline dair detaylar haberimizde yer alıyor. İzleyeme

Aylardır uzak kaldığı ekranlara geçen haftalarda dönüş yapan Savaşçı bu akşam da izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yeniden seyircileriyle buluşmanın sevincini yaşayan yapımda heyecan artarken yaşanacaklar da bir an önce izlenmek isteniyor. Geçen haftadan bu yana milyonlarca kez izlenen yeni bölümünün ardından gözler bugüne çevrildi. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Savaşçı 109. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.


 

Savaşçı 109. bölüm özeti

Kılıç Timi teröristlere geçit vermiyor! Kılıç Timi terörist elebaşı Şiyar’ı ele geçirip, etkisiz hale getirirken halen ameliyatı süren Astsubay İlyas Karaca’nın kalbi durmuştur.  Her şeyi gören Gökçen hemşire şok içinde, Ayça’ya bunu nasıl söyleyeceğini düşünürken hastaneye gelen beklenmedik ziyaretçi, herkesi şaşkına çevirir. Bu arada hiç zaman kaybetmek istemeyen Kopuz Albay, Çakal ve Artin’in bölgeden kaçmalarını engellemek için yaptığı planı hemen devreye sokar. Kapana kısılan ikili, çaresizlik içinde bölücü örgütten destek alsalar da dağdaki zorlu yaşam koşulları onları psikolojik olarak yıldırır ve Kopuz Albay’ın beklediği ilk hatayı yaparlar. Kopuz Albay Kılıç Timi’ni acil harekete geçirirken, Çakal ve Artin de son kozlarını oynamaktan geri durmazlar. Ancak ellerine geçen fırsatla kurtulacaklarını sanan ikili için işler pek yolunda gitmez. Çünkü onları ortadan kaldırmaya kararlı olan Kılıç Timi’nin canı pahasına da olsa vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Savaşçı final bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!



Savaşçı 109. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Savaşçı 109. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Savaşçı'nin 99. bölümünü FOX TV.com.tr ve FOX Play internet sitesinden eklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.