Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışmacıları kimdir? 4-8 Ocak

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışmacıları kimdir? 4-8 Ocak
Yeni sezonuna Onur Büyüktopçu ile başlayan ancak yoluna 2021'den itibaren Seda Sayan ile devam edecek olan Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki yarışmacıları belirlendi. Buna göre gelin ve kayınvalideler kıyasıya bir yarışla daha ekranlarda olacak. Peki, Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışmacıları kimdir? 4-8 Ocak gelin ve kayınvalideleri haberimizde yer alıyor.

Yayın hayatına Fatih Ürek'le başlayan Gelinim Mutfakta yüzlerce bölüm boyunca ünlü isimle önemli izlenme oranları elde etmişti. Ancak Ürek'in Kuaförüm Sensin ile anlaşması sonrası o koltuğa oturan isim Yemekteyiz'de adını milyonlar duyuran Onur Büyüktopçu olmuştu. Beklentilerin büyük olduğu sunucuyla elde edilen reytingler aynı doğrultuda olmayına yollar ayrıldı. 2021'den itibaren daha önceki programında da kendisinden sonra gelen Seda Sayan bugün izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yıllardır televizyon programları sunan Sayan yine dobra sözleri ve güzelliği ile çok konuşulacak. Yarışmada yarışacak isimler de merak konusu. Peki, Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışmacıları kimdir? 4-8 Ocak gelin ve kayınvalideleri haberimizde yer alıyor.


4-8 Ocak Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışmacıları kimdir?

Kanal D ekranlarında bugünden itibaren başlayacak olan Gelinim Mutfakta'nın yarışmacıları belirlendi. Daha önce yarışan bir takım geri döndü ve çeyrek altın ile beş bilezik mücadelesine yeniden katıldı. İşte bu haftanın yarışmacıları ile gelin ve kayınvalideleri...

  • Aysun Kuşatan ve Nurten Kuşatan: Geldikleri günden bu yana zirveye oynayan ikili yine adlarından söz ettirmek için kolları sıvayacak.

  • Gizem Sancaktar ve Semra Sancaktar: Şeyma Güvenbaş'ın elenmesiyle bir kez daha programa dahil olan ikili altından başka bir şey düşünmüyor.

  • Zeynep Gökçe Kalyoncu ve Yasemin Gökçe: Geçen hafta İlayda Arslan Doğan ve Gülcan Tiryakioğlu'nun yerine gelen ikili ikinci kez altın martonuna ortak oldu. Seda Sayan'ın gelişiyle birlitke onlar da birincilik istiyor.

  • Özlem Demir ve Elmas Demir: Yarışmaya kısa süre önce katılmalarına rağmen olumlu izler bıraktılar. Seda Sayan'ın programı sunmaya başlamasının ardından vites arttırmak ve ödülleri kazanmak amacındalar.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.