Şef Akademi Dilan Çelik kimdir? Dilan Çelik Instagram hesabı ve fotoğrafları

Şef Akademi Dilan Çelik kimdir? Dilan Çelik Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en yeni yarışması Şef Akademi'de ilk eleme akşamı ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında adından söz ettirmek ve son 15 kişi arasına kalmak isteyen adaylardan biri de Dilan Çelik oldu. Peki, Şef Akademi Dilan Çelik kimdir? Dilan Çelik Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de bu akşam izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Şef Akademi'de kıyasıya bir yarışın ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı ve yetenekli yarışmacıların amansız rekabeti herkesi televizyon başına kilitleyecek. Gözler açıklanacak yarışmacılara çevrildi. Yarışmacı adaylarından biri de Dilan Çelik oldu. Kendisine verilen sürede elinden geleni yapan ve yemeğini hazırlayan Dilan Çelik ile ilgili bilgiler de merak konusu. Şef Akademi Dilan Çelik kimdir? Sevda Banu Tosun Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Şef Akademi Dilan Çelik kimdir?

FOX TV'nin zirveye oynaması beklenen yarışmasında adını yarışmacılar arasına yazdırmak ve hünerlerini sergilemek isteyen Ankara'dan yarışmaya katıldı. 30 yaşında. Yaşam koçluğu da yapıyor. Jüri üyelerinin engin bilgilerini potansiyeli ile birleştirip işini profesyonel olarak yapmak istiyor. Instagram hesabı @diilan.celik'tir.


Şef Akademi Dilan Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.