Şef Akademi Doğada 22 Haziran 2021 Salı 2. bölüm izle | Turuncu takım kaç puan aldı?

Şef Akademi Doğada 22 Haziran 2021 Salı 2. bölüm izle | Turuncu takım kaç puan aldı?
FOX TV'nin bu yaza damga vurması beklenen yarışması Şef Akademi Doğada ilk bölümünün ardından bugün de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı beş takımın mücadele verdiği konseptte alınacak puanlar hafta sonu ile birleşecek ve ardından finalde jüri üyeleri noktayı koyacak. Bugün ise sıra turuncu takımda. Peki, turuncu takım kaç puan aldı? Şef Akademi Doğada puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olma hedefi ile Şef Akademi Doğada yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü jüri üyeleri ile birlikte amansız bir mücadeleye ev sahipliği yapan yarışmada yarışmacılar kendilerine verilen sürede en iyi ouanlarıa alabilmek adına kolları sıvayacak. Tamamen doğal ürünlerle hazırlayacakları yemekleri hafta sonunda Ayhan Sicimoğlu, Ali Ronay ve Arda Türkmen karşısındaki performanslarıyla birleştirmek isteyen takımların rekabeti herkesi ekran karşısına kilitleyecek. Dün mavi takım yarışmıştı. Bugünkü sıra ise turuncu takımda. Peki, turuncu takım kaç puan aldı? Şef Akademi Doğada puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Turuncu takımda kimler var?

Bugün yarışarak birincilik için avantajlı konuma geçmek isteyen turuncu takımda Murat, Muhammet ve Tolga yarışıyor. Üçlü sergileyecekleri performansla birlikte hafta sonu elde edecekleri hediyeler ve ödüller için rakiplerini geçebilmek adına hızlı ve etkilli iş yapmak zorunda.


Turuncu takım kaç puan aldı?

Yarışmada bugün yarışarak puanlarını alacak olan turuncu takımın puanları ilerleyen günler için büyük önem taşıyor. Mavi takımın elde ettiği puanlar sonrasında performansları puanlanacak. Murat, Muhammet ve Tolga şeferin karşısında avantajlı gitmek hedefinde. Açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Şef akademi turuncu takım


 

Şef Akademi 22 Haziran Salı izle

Öykü Serter'in sunduğu Şef Akademi her gün yayınlanan bölümleri ile izlyenleri de televizyon karşısına kilitliyor. İnternette de izlenebiliyor. Yarışmayı TV8 kanalının haricinde tv8.com.tr ve Şef Akademi Youtube kanalında full ve tek parça olarak seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.